Skip to content Skip to navigation

Novosti

Obavijest o odabiru kandidata - Jerry John Antolos

Na temelju objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika na radno mjesto projektnog asistenta na projektu Digital transformation of Central Croatia and Northern Adriatic through AI & Gaming EDIH, obavještavamo vas da je na navedeno radno mjesto odabran Jerry John Antolos.

 
01.12.2023, 07:36
FOI u napadu na Student Esports Tournament

Popularno studentsko natjecanje u igranju video igara ušlo je u svoju jubilarnu petu sezonu. Novi fakulteti, nova rivalstva i preko 350 studenata u borbi za titulu najboljeg studentskog esport tima.

 
01.12.2023, 07:29
Dan uključivog poduzetništva na FOI-ju

U petak 1. prosinca 2023., održat će se Dan uključivog poduzetništva na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Događaj predstavlja završnu konferenciju sklopu WeRin projekta na kojoj će se predstaviti aktivnosti i rezultati rada na projektu. U sklopu konferencije održat će se i panel rasprava o Uključivosti hrvatskog poduzetničkog ekosustava u kojoj će sudjelovati predstavnici obrazovnog sustava, potpornih poduzetničkih institucija, kao i same poduzetnice.

 
29.11.2023, 15:22
Vijest o Fakultetu organizacije i informatike objavljena u glasilu Indiana State University "ISU today" u SAD-u

Vijest o posjeti izv. prof. dr. sc. Kuntalu Bhattacharyya s Indiana State University Scott College of Business objavljena je u službenom glasniku tog Sveučilišta. Zahvaljujemo još jednom profesoru na posjeti!

Pozvano predavanje dr. sc. Daniela Strmečkog na kolegiju Uzorci dizajna

U utorak 28. studenog 2023. godine u sklopu kolegija Uzorci dizajna na Diplomskom studiju Informacijsko i programsko inženjerstvo održat će pozvano predavanje dr. sc. Daniel Strmečki, Director Digital Platforms – Adobe, IBM iX Croatia d.o.o., pod nazivom „Koraci za osiguranje učinkovitog uključivanja novih programera, njihovo obrazovanje, dijeljenja znanja i osiguranja kvalitete“.

 
28.11.2023, 10:41
Radionica u području javne nabave (8. prosinca 2023. godine)

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike dana 8. prosinca 2023. godine organizira radionicu u području javne nabave.

 
28.11.2023, 10:33
Info tribina za Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvu – ljetni semestar 2023./24.

Pozivamo studentice i studente FOI-ja zainteresirane za odlazak na stručnu praksu u inozemstvo na informativnu tribinu koju će održati Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja u četvrtak, 7. prosinca 2023. u 12 sati na FOI 1 (dvorana 3).

 
27.11.2023, 11:38
Svečana promocija doktora znanosti Sveučilišta u Zagrebu

U velikoj dvorani Regionalnoga centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe – SEECEL u subotu, 25. studenoga 2023., održane su dvije svečane promocije doktora znanosti i doktora umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. S Fakulteta organizacije i informatike promovirana je dr. sc. Dunja Dobrinić, koja je 13. siječnja 2023. obranila doktorski rad na temu Utjecaj digitalne zrelosti, konkurentskih prioriteta i stilova odlučivanja na namjeru prihvaćanja digitalnih tehnologija u mikro i malim organizacijama. Diplomu joj je, uz rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepana Lakušića, uručila i dekanica FOI-ja prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa.

 

Pozvano predavanje Etelke Kožar, mag.psych. na kolegiju Poslovno komuniciranje

U srijedu 29. studenog 2023. godine u sklopu kolegija Poslovno komuniciranje na prijediplomskom studiju Ekonomika poduzetništva održat će se pozvano predavanje Etelke Kožar, mag.psych pod naslovom „Važnost korporativnih vrijednosti i organizacijske odanosti“.

 
27.11.2023, 07:34
Natječaj za izbor tri asistenta

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike raspisuje natječaj za izbor tri asistenta. Više detalja pročitajte u nastavku.

 
24.11.2023, 14:03

Stranice