Skip to content Skip to navigation

Novosti

Pozivamo vas da se prijavite na natječaj za studentsku razmjenu u Americi u okviru 10th Student’s Symposium: Research Topics and Intercultural Learning in the International Context, koji će se održati u srpnju 2020. godine.

Prema Preporuci postupanja za Sveučilište u Zagrebu kod studenata koji dolaze iz stranih zemalja: Specifične mjere zaštite vezano uz nCoV bolesti (COVID-19), kojeg je dana 25. veljače 2020. izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo te preporukama Ministarstva zdravstva i Ministarstva znanosti i obrazovanja, u vezi s postupanjem u cilju ograničenja širenja koronavirusnih (SARS-CoV-2) infekcija, Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu donosi preporuke za postupanje, koje možete pročitati u nastavku.

U petak, 6. ožujka 2020. u 11:00 sati u Vijećnici FOI-ja održat će se predstavljanje mogućnosti za studiranje u Francuskoj te stipendija francuske vlade za ak. godinu 2020./21.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je dana 26. veljače 2020. godine izdao novu Preporuku postupanja za Sveučilište u Zagrebu kod studenata koji dolaze iz stranih zemalja: Specifične mjere zaštite vezano uz nCoV bolesti (COVID-19).

 

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja u tjednu od 24. do 28. veljače 2020. godine organizira FOI Welcome Week - Tjedan dobrodošlice za strane studente koji će na FOI-ju studirati u ljetnom semestru ak. godine 2019./20.

Otvoren je natječaj za odlazak na Erasmus razmjenu u 2020./21. Sad je pravo vrijeme da iskoristiš ovu priliku i postaneš dio Erasmus obitelji! Natječaj je otvoren do 21. veljače 2020.

Poštovane studentice i studenti, u nastavku objavljujemo obavijest o proceduri i obrazac za upis i provedbu horizontalne mobilnosti.

 
18.02.2020, 11:44

Početkom prosinca 2019. godine delegacija Fakulteta organizacije i informatike je na poziv profesora Henryija Muccinija posjetila Sveučilište u L’Aquili, Italija. Posjet je rezultirao potpisivanjem sporazuma o suradnji u okviru programa mobilnosti Erasmus+.

U četvrtak, 23. siječnja 2020. na Fakultetu organizacije i informatike će se održati 4. po redu Erasmus+ info dan. Erasmus+ info dan događanje je na kojem studenti mogu dobiti niz informacija o mogućnostima za mobilnost preko tog program te čuti Erasmus iskustva iz prve ruke.

U veljači 2020. na Fakultetu organizacije i informatike će se održati intenzivni program pod nazivom "Technology Driven Innovation in Digital Transformation". Pozivamo zainteresirane studente FOI-ja da se prijave, sudjelovanje je besplatno, a uspješno pohađanje donosi 2 ECTS-a. Rok za prijave je 24. siječnja 2020.

Stranice