Skip to content Skip to navigation

Novosti

Otvoren je poziv za prijavu na Graz International Summer School Seggau 2021 (GUSEGG). Ljetna škola će se za međunarodne studente održavati online, od 4. do 10. srpnja 2021. Rok za prijavu je 31. ožujka 2021.

Novi bilateralni sporazum između FOI-ja i KIT-ja predviđa razmjenu studenata i nastavnika kroz Erasmus+ program mobilnosti.

Prema Preporuci postupanja za Sveučilište u Zagrebu kod studenata koji dolaze iz stranih zemalja: Specifične mjere zaštite vezano uz nCoV bolesti (COVID-19), kojeg je dana 25. veljače 2020. izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo te preporukama Ministarstva zdravstva i Ministarstva znanosti i obrazovanja, u vezi s postupanjem u cilju ograničenja širenja koronavirusnih (SARS-CoV-2) infekcija, Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu donosi preporuke za postupanje, koje možete pročitati u nastavku.

Početkom prosinca 2019. godine delegacija Fakulteta organizacije i informatike je na poziv profesora Henryija Muccinija posjetila Sveučilište u L’Aquili, Italija. Posjet je rezultirao potpisivanjem sporazuma o suradnji u okviru programa mobilnosti Erasmus+.

U radnom posjetu Varaždinu i Varaždinskoj županiji u petak, 20. rujna 2019., boravio je novoimenovani veleposlanik Francuske u Hrvatskoj NJ. E. g. Gaël Veyssière, koji je tom prilikom posjetio i Fakultet organizacije i informatike te se sastao s članovima Uprave Fakulteta.

U razdoblju od 11. do 15. ožujka 2019. godine, viši stručni suradnik u Centru za međunarodne projekte FOI-ja Karlo Nadoveza, mag. oec. je u sklopu Eramus+ programa mobilnosti za djelatnike boravio na Odisee Hogeschool u Belgiji.

Od ožujka do kolovoza 2019. na Fakultetu organizacije i informatike će boraviti profesor Tung-Cheng Lin s Odjela za informacijski menadžment Nacionalnog sveučilišta sestrinstva i zdrastvenih znanosti u Taipei-u (Department of Information Management, National Taipei University of Nursing and Health Sciences).

U sklopu Erasmus+ međunarodnog tjedna kojeg je organizirao središnji Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, u četvrtak, 21. ožujka, FOI je posjetilo više od 50 gostiju iz 19 zemalja svijeta.

 
21.03.2019, 15:51

Čuli ste o velikom potencijalu digitalnih tehnologija i digitalne transformacije poslovanja, ali niste sigurni od kud krenuti? Prijavite se na trening u organizaciji udruge Hrvatski izvoznici i Fakulteta organizacije i informatike koji će se održati u srijedu, 27. veljače 2019. godine od 09:00 sati, u sjedištu Končar-Elektroindustrija d.d. ,Fallerovo šetalište 22, XI kat, u Zagrebu.

US Department of State i World Chicago, u suradnji s Tehnološkim parkom Varaždin provode Professional Fellows Program za hrvatske stručnjake iz područja poduzetništva, inovacija i obrazovanja. World Chicago je neprofitna organizacija koja direktno povezuje hrvatske eksperte s tvrtkama i organizacijama u Chicagu u obliku studijskih posjeta i stipendija.

 
21.11.2018, 11:09

Stranice