Skip to content Skip to navigation

Novosti

Uspješno održani šesnaesti Dani međunarodne suradnje - FOI International Days 2024

Na Sveučilištu u Zagrebu Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu su od 15. do 17. svibnja 2024. održani šesnaesti po redu Dani međunarodne suradnje – FOI International Days 2024. Središnja tema događanja bila su održiva partnerstva (Sustainable Partnerships). Ove godine ugostili smo rekordni broj stranih sudionika. Dane međunarodne suradnje posjetilo je gotovo 60 nastavnika, istraživača, stručnjaka i studenata, iz 10 zemalja svijeta s čak 3 kontinenta (Europa, Sjeverna Amerika i Afrika), a ukupno je u trodnevnom programu sudjelovalo gotovo 350 sudionika. Dane međunarodne suradnje 2024. organizirao je Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja. 

Dani međunarodne suradnje na FOI-ju - FOI International Days 2024

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na šesnaestim Danima međunarodne suradnje – FOI International Days 2024 koji će se održati od 15. do 17. svibnja 2024.

Pozvano predavanje: Prof. dr. Cory Campbell, Indiana State University, IN, SAD

Pozivamo vas na predavanje “Robotics Process Automation (RPA): Opportunities and Challenges for Business”,  koje će održati gostujući predavač, prof. dr. Cory Campbell s Indiana State University, IN, USA. Prezentacija će biti u četvrtak, 16. svibnja od 16.00 do 17.00 sati, dvorana 9, FOI 2.

Otvoren je natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Sloveniji

Otvoren je natječaj za prijavu na Erasmus+ kombinirani (blended) intezivni program (BIP) pod nazivom »Organization, Management, & Society«, kojeg organizira Sveučilište u Mariboru. Fizički dio održat će se u Kranju na Fakultetu organizacijskih znanosti od 2. do 7. rujna 2024., a može sudjelovati do 4-ero studenata te 2 nastavnika FOI-ja.Rok za prijavu je 10. svibnja 2024.

Prof. dr. sc. Aruna Chandra s američkog sveučilišta Indiana State University je gošća predavačica na FOI-ju

Prof. dr. sc. Aruna Chandra s američkog sveučilišta Indiana State University, Scott College of Business gošća je predavačica na FOI-ju, gdje je u utorak, 12. ožujka 2024. održala i pozvano predavanje studenticama i studentima te zainteresiranim nastavnicima na temu Developing an entrepreneurial Mindset”.

Natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Poljskoj

Otvoren je natječaj za prijavu studenata i nastavnika na Erasmus+ kombinirani (blended) intezivni program (BIP) pod nazivom “Educating for Global Competence” kojeg organizira University of Economics in Katowice iz Poljske. Program će se održati kombinirano tijekom travnja i svibnja 2024. Godine.

Finalni tjedan održat će se od 6. do 10. svibnja 2024. godine u gradu Katowice u Poljskoj. Rok za prijavu je utorak, 16. siječnja 2024.

 
Jačanje međunarodnih veza s Fakultetom menadžmenta i informatike iz Žiline

Tijekom proslave Dana Fakulteta i 61. obljetnice Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, izv. prof. dr. sc. ing. Peter Márton odlikovan je prestižnom poveljom 'Prijatelj FOI-ja' koje mu je dodjelilo Fakultetsko vijeće FOI-ja. Ova prestižna godišnja nagrada ističe iznimne doprinose međunarodnih suradnika FOI-ja i njihove napore u jačanju čvrstih veza s našom institucijom.

Vijest o Fakultetu organizacije i informatike objavljena u glasilu Indiana State University "ISU today" u SAD-u

Vijest o posjeti izv. prof. dr. sc. Kuntalu Bhattacharyya s Indiana State University Scott College of Business objavljena je u službenom glasniku tog Sveučilišta. Zahvaljujemo još jednom profesoru na posjeti!

Studijski posjet izv. prof. dr. sc. Kuntal Bhattacharyya iz Indiana State University Scott College of Business Fakultetu organizacije i informatike

Izvanredni profesor dr. sc. Kuntal Bhattacharyya s Indiana State University Scott College of Business nedavno je završio obiman studijski posjet Sveučilištu u Zagrebu, Fakultetu organizacije i informatike (SUZG FOI) u sklopu bilateralnog sporazuma između Indiana State University i Sveučilišta u Zagrebu.

Treću godinu zaredom, studenti i nastavnici FOI-ja, uspješno sudjelovali na BIP-u u Amsterdamu

Partnersko sveučilište FOI-ja, Amsterdam University of Applied Sciences iz Nizozemske, treću je godinu za redom organiziralo Erasmus+ kombinirani intenzivni program (BIP), ove godine pod nazivom “Design IT for the Better”.  Na BIP-u je sudjelovalo čak 9-ero studenata i dvije nastavnice FOI-ja. Program se održao od 4. listopada do 11. studenoga 2023., dok je finalni tjedan (od 5. do 11. studenoga) bio rezerviran za fizički boravak sudionika u Amsterdamu.

Stranice