Skip to content Skip to navigation

Novosti

Prema Preporuci postupanja za Sveučilište u Zagrebu kod studenata koji dolaze iz stranih zemalja: Specifične mjere zaštite vezano uz nCoV bolesti (COVID-19), kojeg je dana 25. veljače 2020. izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo te preporukama Ministarstva zdravstva i Ministarstva znanosti i obrazovanja, u vezi s postupanjem u cilju ograničenja širenja koronavirusnih (SARS-CoV-2) infekcija, Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu donosi preporuke za postupanje, koje možete pročitati u nastavku.

Početkom prosinca 2019. godine delegacija Fakulteta organizacije i informatike je na poziv profesora Henryija Muccinija posjetila Sveučilište u L’Aquili, Italija. Posjet je rezultirao potpisivanjem sporazuma o suradnji u okviru programa mobilnosti Erasmus+.

U radnom posjetu Varaždinu i Varaždinskoj županiji u petak, 20. rujna 2019., boravio je novoimenovani veleposlanik Francuske u Hrvatskoj NJ. E. g. Gaël Veyssière, koji je tom prilikom posjetio i Fakultet organizacije i informatike te se sastao s članovima Uprave Fakulteta.

U razdoblju od 11. do 15. ožujka 2019. godine, viši stručni suradnik u Centru za međunarodne projekte FOI-ja Karlo Nadoveza, mag. oec. je u sklopu Eramus+ programa mobilnosti za djelatnike boravio na Odisee Hogeschool u Belgiji.

Od ožujka do kolovoza 2019. na Fakultetu organizacije i informatike će boraviti profesor Tung-Cheng Lin s Odjela za informacijski menadžment Nacionalnog sveučilišta sestrinstva i zdrastvenih znanosti u Taipei-u (Department of Information Management, National Taipei University of Nursing and Health Sciences).

U sklopu Erasmus+ međunarodnog tjedna kojeg je organizirao središnji Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, u četvrtak, 21. ožujka, FOI je posjetilo više od 50 gostiju iz 19 zemalja svijeta.

 
21.03.2019, 15:51

Čuli ste o velikom potencijalu digitalnih tehnologija i digitalne transformacije poslovanja, ali niste sigurni od kud krenuti? Prijavite se na trening u organizaciji udruge Hrvatski izvoznici i Fakulteta organizacije i informatike koji će se održati u srijedu, 27. veljače 2019. godine od 09:00 sati, u sjedištu Končar-Elektroindustrija d.d. ,Fallerovo šetalište 22, XI kat, u Zagrebu.

US Department of State i World Chicago, u suradnji s Tehnološkim parkom Varaždin provode Professional Fellows Program za hrvatske stručnjake iz područja poduzetništva, inovacija i obrazovanja. World Chicago je neprofitna organizacija koja direktno povezuje hrvatske eksperte s tvrtkama i organizacijama u Chicagu u obliku studijskih posjeta i stipendija.

 
21.11.2018, 11:09

U periodu od 15. do 19. listopada 2018. godine u okviru Erasmus+ programa djelatnice FOI-ja Ivana Fojs i Ana Horvat posjetile su francusku partnersku ustanovu École d'ingénieurs du monde numérique (ESIEA).

Partnersko sveučilište iz Amsterdama Hogeschool van Amsterdam (HvA) organizira hackaton u razdoblju od 15. do 17. studenog 2018. godine.

Stranice