Skip to content Skip to navigation

Novosti

Uspješno provedena volonterska akcija čišćenja okoliša u sklopu nacionalne manifestacije „Hrvatska volontira“

U sklopu nacionalne manifestacije Hrvatska volontira 18. svibnja 2023. organizirana je volonterska akcija čišćenja i uređenja okoliša ispred i iza zgrade Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI1).

 

SVEUČILIŠTA IZ SAD-A NA TRADICIONALNOM STUDENTSKOM SIMPOZIJU O INTERKULTURALNOM UČENJU NA FOI-ju

Na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin se od 21. do 29. svibnja 2023. održava 11. Studentski istraživački simpozij o interkulturalnom učenju „Research Topics and Intercultural Learning in the International Context“.

Poziv volonterima - uključite se u akciju 'Hrvatska volontira'

Centar za volontiranje i humanitarni rad Fakulteta organizacije i informatike poziva sve zainteresirane volonterke i volontere na akciju čišćenja i uređenja okoliša u srijedu, 17. svibnja 2023. godine od 17.00 do 19.00 sati. Uređivat ćemo okoliš ispred i iza zgrade FOI 1 na adresi Pavlinska 2 u Varaždinu.

Pozvana predavanja izv. prof. dr. sc. Rickyja Fergusona sa Indiana State University-ja

Najavljujemo niz gostujućih predavanja izv. prof. dr. sc. Ricky Fergusona s Indiana State University u Sjedinjenim Američkim Državama koja će se održati na FOI-ju. Više informacija u nastavku.

 

Radni posjet profesora i studenata sa Sveučilišta Cincinnati iz Sjedinjenih Američkih Država

U srijedu, 3. svibnja 2023., realiziran je radni posjet 22 studenata u pratnji dviju profesorice s partnerskog Sveučilišta Cincinnati iz Ohia u SAD-u. Posjet je organiziran u sklopu kolegija Intercultural management (UC) nositeljice izv. prof. dr. sc. Whitney Westrich sa Sveučilišta Cincinnati i Pregovaranje u međunarodnom okruženju nositeljice prof. dr. sc. Violete Vidaček Hainš.

Prezentacije studenskih istraživanja na Sveučilištu Carlow u Sjedinjenim Američkim Državama u Pittsburghu

Na partnerskom Sveučilištu Carlow u Pittsburghu 20.5.2023. godine održavaju se Carlow Scholars' Day (CSD), u kojem sudjeluju i studenti FOI-ja.

Festival znanosti: 'Mali znanstvenici – veliki genijalci: Što znamo o svijetu koji nas okružuje?'

U okviru ovogodišnje manifestacije Festival znanosti, 24. travnja 2023. na Fakultetu organizacije i informatike održava se digitalna izložba dječjih likovnih radova pod naslovom „Mali znanstvenici – veliki genijalci: Što znamo o svijetu koji nas okružuje?“.

Održana edukacija nove generacije volontera

U ponedjeljak, 20. ožujka 2023. na Fakultetu organizacije i informatike održana je edukacija za volontere. Temu Zakon o volonterstvu prezentirala je voditeljica Centra za volontiranje i humanitarni rad FOI, prof. dr. sc. Sandra Lovrenčić, a temu Etički kodeks volontera održala je prof. dr. sc. Violeta Vidaček Hainš, koordinatorica aktivnosti volontera.

Poziv volonterima

Drage volonterke i volonteri, pozivamo vas da se prijavite za volontiranje u sklopu Boccia turnira koji organizira Hrvatski boccia savez.

 

Rezultati završne konferencije projekta WAI4PwDs

U Rumi je od 26.2. do 28.2.2023. održana završna konferencija projekta "Web pristupačnost i inicijative EU namijenjene osobama s invaliditetom u vrijeme pandemije i drugih kriza" (engl. Web Accessibility and other Initiatives in EU for Persons with Disabilities in Pandemics and other Crisis Times - WAI4PwDs).

Stranice