Skip to content Skip to navigation

Novosti

Iskoristite priliku - prijavite se za STEM stipendiju Ministarstva znanosti i obrazovanja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je raspisalo JAVNI POZIV za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti za akademsku godinu 2023./2024., u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. - 2026.,  studentima u redovitom statusu koji su upisani na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj. Pravo na ostvarivanje stipendije imaju i studenti FOI-ja prema zadanim kriterijima Natječaja. Državna stipendija isplaćuje se u devet mjesečnih rata u iznosu od 600 EUR (4.520,70 HRK) za STEM nastavničke studije te 300 EUR (2.260,35 HRK) za ostale STEM studije. Pozivamo sve studente da iskoriste priliku i prijave se na Natječaj!

U novootvorenom Razvojnom centru Varaždin Fina zapošljava mlade IT stručnjake s FOI-ja

U petak, 3. studenog 2023., Fina je i službeno otvorila i predstavila Razvojni centar Varaždin, smješten u novouređenim prostorijama Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, na adresi Prilaz Fausta Vrančića, u Varaždinu. U Razvojnom centru FINA-e trenutno je zaposleno 7 inženjera, od toga je njih 6 alumnija FOI-ja, dok svih 17 studenata koji obavljaju stručnu praksu u ovom Centru studiraju na FOI-ju.

Objavljen Natječaj za stipendije Grada Zagreba

Na mrežnoj stranici Grada Zagreba objavljeni su Natječaji za dodjelu Stipendije Grada Zagreba studentima za akademsku godinu 2023./2024., i to u pet kategorija, na koji se mogu javiti i studenti Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta organizacije i informatike.

Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za studente s invaliditetom

Ovim putem obavještavamo vas da je Grad Zagreb objavio natječaje za pet vrsta stipendija za učenike i studente, među kojima je i Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za studente s invaliditetom koji su prvi put upisali prvu godinu studija za akademsku godinu 2023./2024. Rok za prijavu je 2. studenog 2023.

Studenti i nastavnice s FOI-ja sudjelovali na FON Summer school 2023

Petero studenata i dvije nastavnice s Fakulteta organizacije i informatike su u tjednu od 10. do 15. srpnja 2023. godine sudjelovali na FON Summer School 2023. Ljetna škola s naslovom “Data Empowering Business” održala se na kampusu Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu.

 
19.07.2023, 14:49
Natječaj za studente – Ljetna škola na FON-u u Beogradu
fon ljetna skola

Studenti Fakulteta organizacije i informatike i ovo ljeto imaju prilike sudjelovati na FON Summer School 2023. Ljetna škola s naslovom “Data Empowering Business” održat će se na kampusu Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu od 10. do 15. srpnja 2023.Rok za prijavu je 24. travnja 2023.

Poziv studentima FOI-ja da se prijave za sudjelovanje u 11. studentskom istraživačkom simpoziju sa studentima iz SAD-a

Od 21. do 29. svibnja 2023. će se na Fakultetu organizacije i informatike i UNESCO lokacijama u Hrvatskoj održati 11. studentski istraživački simpozij o interkulturalnom učenju. Nekoliko studenata FOI-ja ima prilike sudjelovati zajedno sa studentima iz SAD-a. Rok za prijavu je 30. travnja 2023.  

Otvoren natječaj za istraživačku stipendiju u okviru projekta HELA

U okviru projekta "HELA - Podizanje zrelosti visokih učilišta za implementaciju analitika učenja", voditeljice prof. dr. sc. Nine Begičević Ređep i suvoditeljice prof. dr. sc. Diane Šimić, otvoren je natječaj za istraživačku stipendiju u visini od 60.000,00 kuna.

Javni poziv za STEM stipendije - rok prijave do 9. studenog

Objavljen je javni poziv za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti redovitim studentima za akademsku godinu 2022./2023. Natječaj je otvoren do 9. studenog do 12.00 sati, a ove se godine svi studenti moraju sami prijaviti. Više informacija u nastavku.

Stranice