Skip to content Skip to navigation

Novosti

Četvrta međunarodna znanstveno- stručna konferencija CRODMA 2019. prošlog je petka, 11. listopada 2019., na Fakultetu organizacije i informatike okupila je pedesetak učesnika i gostiju iz svih dijelova Republike Hrvatske i susjednih zemalja. Ovogodišnja tema 'Marketing 4.0' objedinila je na jednom mjestu teme vezane uz nove marketinške alate, a sve to u organizaciji Hrvatske udruge za direktni i interaktivni marketing CRODMA, Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta Sjever i Veleučilišta 'Lavoslav Ružička' iz Vukovara.

Dana 17. listopada 2019. godine u sklopu redovite nastave u dvorani 1 Fakulteta organizacije i informatike Varaždin, Pavlinska 2, s početkom u 14:00 sati bit će održano nastupno predavanje dr. sc. Roberta Kudelića na temu „Veza između pokazivača i polja u programskom jeziku C++".

U utorak 15. listopada 2019. s početkom u 12:00 sati, na Fakultetu organizacije i infromatike u Varaždinu (dvorani 2) će se održati predavanje izv. prof. dr. sc. Zorice Bogdanović na temu 'Metodologija znanstveno-istraživačkog rada u organizacijskim i informacijskim znanostima - tips & tricks'. Predavanje će biti održano u okviru projekta Time 4 Science.

 

Asistentica na Katedri za kvantitativne metode Fakulteta organizacije i informatike Petra Žugec je obranila doktorsku disertaciju.

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu je raspisao Natječaj za upis studenata na poslijediplomski doktorski studij Informacijske znanosti. Natječaj je produljen do 15. prosinca 2019. godine.

Poštovane kolegice i kolege, na Fakultetu organizacije i informatike će se od srijede 2. listopada do petka, 4. listopada 2019. održavati 30. međunarodna znanstvena konferencija CECIIS - Central European Conference on Information and Intelligent Systems. Kako bi osigurali da svi zaposlenici, nastavnici i studenti Fakulteta mogu sudjelovati na svečanom obilježavaju tridesete godišnjice konferencije, u srijedu 2. listopada 2019. godine neće biti nastave na svim studijima, osim na stručnom studiju PITUP u svim centrima.

Fakultet organizacije i informatike, kao organizator konferencije CECIIS 2019, predstavlja preliminarni program ovogodišnjeg izdanja s temom 'Digitalna transformacija – oblikovanje budućnosti'.   

S ponosom želimo najaviti da će se 30th Central European Conference on Information and Intelligent Systems (CECIIS) održati od 2. do 4. listopada 2019. godine na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

 
15.06.2019, 12:10

O mogućnostima suradnje sa Sveučilištem Cincinnati / University of Cincinnati, UC, OH, SAD na informativnom sastanku u utorak, 4. lipnja 2019., na FOI-ju je govorila doc. dr. sc. Whitney Westrich sa spomenutog Sveučilišta.

U hotelu Ambasador u Opatiji danas je svečano otvorena međunarodna znanstvena konferencija Economics of Digital Transformations (EDT) DIGITOMICS. Konferencija, koju zajedno sa svojim domaćim i inozemnim partnerima organizira Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, potrajat će do 4. lipnja 2019. Partner konferencije je i Fakultet organizacije i informatike.

Stranice