Skip to content Skip to navigation

Novosti

U petak 13.12.2019 održana je devetnaesta po redu radionica za doktorande.

Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu danas je održano predstavljanje rezultata istraživanja o generičkim kompetencijama mladih informatičara „Važnost generičkih kompetencija mladih informatičara - Što misle studenti i nastavnici?“. Rezultate istraživanja predstavili su dr.sc. Katarina Pažur Aničić, docentica na Fakultetu organizacije i informatike (FOI) i voditeljica Centra za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK) FOI-ja te dr.sc. Vjeran Bušelić - viši predavač na Tehničkom Veleučilištu Zagreb (TVZ) i voditelj karijernog savjetovanja s dugogodišnjim iskustvom u IT sektoru.

Nakon nedavno potpisanog Ugovora o dodjeli donacije FOI-ju za razvoj IoT Laboratorija, na FOI-ju je održan radni sastanak na temu mogućnosti daljnje suradnje između FOI-ja i eRadionice, odnosno tvrtke TAVU d.o.o. kao donatora, ali isto tako i povezivanja kroz projekt Metalska jezgra d.o.o.
 

Poštovane kolegice i kolege, pozivamo vas na radionicu "Značaj bibliometrijskih analiza u kvantitativnom vrednovanju kvalitete znanstvene djelatnosti" koju će u sklopu Time 4 Science-a održati Ivana Čadovska, dipl.bibl. i Goranka Mitrović, dipl. ing. geol./dipl. bibl. iz Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Poštovani, otvoren je poziv za prijavu radova za 43. Međunarodni ICT skup MIPRO 2020. Rok za prijavu sažetka je petak, 29. studeni 2019.

U prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca je u petak, 22. studenog 2019. održano predstavljanje rezultata istraživanja o generičkim kompetencijama mladih informatičara „Važnosti generičkih kompetencija mladih informatičara - Što misle poslodavci?“. Rezultate istraživanja predstavili su dr. sc. Katarina Pažur Aničić, docentica na Fakultetu organizacije i informatike (FOI) i voditeljica Centra za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK) FOI-ja te dr. sc. Vjeran Bušelić, viši predavač na Tehničkom Veleučilištu Zagreb (TVZ) i voditelj karijernog savjetovanja s dugogodišnjim iskustvom u IT sektoru.

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu je raspisao Natječaj za upis studenata na poslijediplomski doktorski studij Informacijske znanosti. Natječaj je produljen do 15. prosinca 2019. godine.

Dana 30. listopada 2019. godine u sklopu redovite nastave u dvorani 9 Fakulteta organizacije i informatike Varaždin, Kralja Petra Krešimira IV br. 15 (FOI 2), s početkom u 09:00 sati bit će održano nastupno predavanje dr. sc. Nikole Kadoića na temu „Metoda analitički hijerarhijski proces i njena primjena u donošenju poslovnih odluka".

 
24.10.2019, 08:23

Studentska online sekcija koja je održana u okviru ovogodišnje FOI-jeve znanstvene konferencije Central European Conference on Information and Intelligent Systems (CECIIS 2019) promovirana je na nacionalnoj Televiziji Albanija. Više informacija i televizijski prilog možete pogledati u nastavku.

U utorak 15. listopada 2019. s početkom u 12:00 sati, na Fakultetu organizacije i infromatike u Varaždinu (dvorani 2) će se održati predavanje izv. prof. dr. sc. Zorice Bogdanović na temu 'Metodologija znanstveno-istraživačkog rada u organizacijskim i informacijskim znanostima - tips & tricks'. Predavanje će biti održano u okviru projekta Time 4 Science.

 

Stranice