Skip to content Skip to navigation

Novosti

Natječaj za smještaj i subvencije u Studentskom domu Varaždin

Studentice i studenti, obavještavamo vas da je otvoren natječaj za smještaj u Studentskom domu u Varaždinu, te za subvencije kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru.

 
27.06.2022, 14:31
Otvoreni natječaji za sudjelovanje u Kombiniranim intenzivnim programima u Kranju i Amsterdamu

U sklopu programa Erasmus Blended Intensive Programme (BIP) otvorena su dva natječaja. Prvi natječaj odnosi se na kombinirani intenzivni program u Kranju, Slovenija dok se drugi odnosi na kratki intenzivni program u Amsterdamu, Nizozemska. Prijave su otvorene do petka, 20. svibnja, u 12 sati.

Želite li steći iskustva međunarodne suradnje u SAD-u?

Pozivamo studentice i studente da se prijave na dodatni natječaj za sudjelovanje na 10. studentskom istraživačkom simpoziju o interkulturalnom učenju pod nazivom “Research Topics and Intercultural Learning in the International Context” u organizaciji FOI-ja i sveučilišta iz SAD-a. Simpozij se planira održati od 5. do 15. srpnja 2022. u SAD-u na Sveučilištu Cincinnati, Ohio i Carlow Sveučilištu u Pittsburghu. Više informacija u nastavku.

Natječaj Studentskoga zbora za sufinanciranje studentskih programa za 2022.

Skupština Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu je na svojoj 4. sjednici 25. ožujka 2022. donijela odluku da se raspisuje NATJEČAJ za sufinanciranje studentskih programa za kalendarsku 2022. godinu.

Uskoro konferencija "Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska" u suorganizaciji FOI-ja

Pozivamo vas na VII. izdanje velike nacionalne konferencije "Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska". Radi se o prvoj konferenciji o obrazovanju koja na jednom mjestu okuplja sve interesne skupine vezane za obrazovanje - od ministarstava, veleposlanstava, uglednih znanstvenika i profesora do studenata. Održat će se u zagrebačkom ZICER-u, 5. travnja od 09:00 sati, u suorganizaciji Fakulteta organizacije i informatike.

FOI i 24 sata organiziraju veliki hackathon u zagrebačkom ZICERU

Hackathon u organizaciji Fakulteta organizacije i informatike (FOI) i 24sata bit će održan 2. i 3. travnja 2022. u zagrebačkom ZICER-u. Najbolje natjecatelje očekuju stipendije, plaćena stažiranja i druge vrijedne nagrade. Za studente i timove s FOI-ja, Fakultet će organizirati prijevoz do Zagreba i natrag.

EPITECH “Build your own robot” ljetna škola 2022. u Francuskoj

Partnerski fakultet FOI-ja, Paris Graduate School of Digital Innovation (EPITECH), organizira ljetnu školu pod nazivom “Build your own robot” u razdoblju od 4. do 22. srpnja 2022. godine. Tijekom tri tjedna ljetne škole studenti će imati prilike naučiti nešto više o robotici, kretivnom kodiranju, digitalnoj umjetnosti i mnogo više. Prijave su otvorene do 31. svibnja.

Postani CPSRK ambasador

FOI-jev Centar za podršku studentima i razvoj karijera traži novu generaciju studenata ambasadora! Više u nastavku...

 
07.03.2022, 10:40
Objavljen je natječaj za Erasmus+ stručnu praksu za razdoblje od 09.05. do 30.09.2022. godine
erasmus+ stručna praksa

Obavještavamo studente FOI-ja kako je Sveučilište u Zagrebu otvorilo natječaj za Erasmus+ stručnu praksu za razdoblje od 09.05. do 30.09.2022. godine.  

Raspisan Natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu je raspisalo Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2021./2022. Više informacija objavljujemo u nastavku.
 

Stranice