Skip to content Skip to navigation

Novosti

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2023./2024.

Studentice i studente FOI-ja podsjećamo da je u tijeku Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2023./ 2024. Rok za prijavu na Natječaj je 30. kolovoza 2024., do 16:00 sati.

Natječaj za studente za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Amsterdamu

Otvoren je natječaj za prijavu na Erasmus+ kombinirani (blended) intenzivni program (BIP) pod nazivom „IOT FOR HUMANITY“  kojeg organizira Amsterdam University of Applied Sciences iz Nizozemske. U programu može sudjelovati do 10 studenata/studentica FOI-ja i jedan nastavnik/ca, a program će se održavati u studenom i prosincu 2024. godine. Rok za prijavu je 11. lipnja 2024. godine.

Objavljen 1. krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvu - ak. godina 2024./2025.

Obavještavamo studente FOI-ja da je Sveučilište u Zagrebu objavilo 1. krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu u ak. godini 2024./2025. Rok za prijavu je 18. rujna 2024. godine.

Uključite se u projekt Iskustvo zlata vrijedi

Poslovni dnevnik već tradicionalno putem društveno odgovornog projekta “Iskustvo zlata vrijedi” spaja partnere poslodavce sa studentima s invaliditetom s ciljem omogućavanja prakse i lakšeg zapošljavanja u budućnosti. Više o projektu pročitajte u nastavku, a prijavite se putem ove poveznice.

Otvoren je natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Sloveniji

Otvoren je natječaj za prijavu na Erasmus+ kombinirani (blended) intezivni program (BIP) pod nazivom »Organization, Management, & Society«, kojeg organizira Sveučilište u Mariboru. Fizički dio održat će se u Kranju na Fakultetu organizacijskih znanosti od 2. do 7. rujna 2024., a može sudjelovati do 4-ero studenata te 2 nastavnika FOI-ja.Rok za prijavu je 10. svibnja 2024.

Objavljen Natječaj za upis studenata na doktorski studij Informacijske znanosti u ak. god. 2024./2025.

Objavljen je natječaj za upis studenata na doktorski studij Informacijske znanosti za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti iz znanstvenoga područja društvenih znanosti, znanstvenoga polja INFORMACIJSKE ZNANOSTI.

Natječaj za studente - Ljetna škola Erasmus+ projekta DEMO

Studentice i studenti, zainteresirani ste za nove prilike, nova znanja, iskustva, putovanja i poznanstva? U okviru projekta Erasmus+ DEMO - Digital Platform Enterprise nudimo vam mogućnost prijave na drugu međunarodnu ljetnu školu „Digital Platform Enterprise Summer School“ koja će se održati u srpnju ove godine u Bukureštu u Rumunjskoj, kod vodećeg projektnog partnera Politehnica University of Bucharest.

Natječaj za studente – Ljetna škola na FON-u u Beogradu

Studenti Fakulteta organizacije i informatike i ovo ljeto imaju prilike sudjelovati na FON Summer School 2024. Ljetna škola naziva “Sustainable Practice in the Financial Industry” održat će se na kampusu Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu od 15. do 19. srpnja 2024. godine. Rok za prijavu je 29. ožujka 2024.

Objavljen je natječaj za Erasmus+ studijski boravak studenata u ak. godini. 2024./25.

Obavještavamo studente FOI-ja da je Sveučilište u Zagrebu otvorilo natječaj za odlazak na Erasmus+ studijski boravak (razmjenu) u zimskom i ljetnom semestru ak. godine 2024./25. Natječaj je otvoren do 4. ožujka 2024.

Prilika za studente – CEEPUS ljetna škola u Grazu

Obavještavamo studente FOI-ja da imaju prilike sudjelovati u ljetnoj školi u Grazu koja će se održati na FH JOANNEUM - University of Applied Sciences u lipnju 2024. Rok za prijavu je 22. veljače 2024.

Stranice