Skip to content Skip to navigation

Novosti

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras raspisao je Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2019./2020. Rok za prijavu na natječaj je produljen do 30. lipnja 2020. godine. Više o natječaju pročitajte u nastavku.

 
18.03.2020, 12:55

Želiš razviti uspješan projekt za studentsko natjecanje? Pri završetku si studiranja, ali nisi siguran kako realizirati postojeću ideju u uspješan posao i koje pogodnosti ti se nude prilikom otvaranja vlastitog biznisa? Freelancer si, ali želiš saznati koja je razlika između j.d.o.o. i paušalnog obrta? Imaš dovoljno tehničkog znanja, ali ne znaš kome prezentirati svoju ideju i ostvariti potencijalne investicije? Ostavi nam svoj iskaz interesa, sudjeluj u proljetnom ciklusu Startup akademije FOI-ja te uz primjere stručnjaka iz prakse, kroz 5 radionica, saznaj što je sve potrebno za uspješan poduzetnički pothvat.

 
05.03.2020, 11:14

Centar za podršku studentima i razvoj karijera Fakulteta organizacije i informatike (CPSRK FOI) daje priliku jednom studentu/ici za osvajanje mjesečne stipendije u iznosu od 500,00 kn kroz narednih 10 mjeseci koja će se dodijeliti na temelju izvannastavnih aktivnosti.

Voliš se igrati riječima? Davanje nadimaka svojim frendovima i frendicama nije ti strano? Ili si prekaljeni profesionalni kreativac ili kreativka? Odlično! Prava si osoba za ovaj natječaj jer tražimo novo ime Centru za mlade u Varaždinu!

 
27.02.2020, 09:53

Otvoren je natječaj za odlazak na Erasmus razmjenu u 2020./21. Sad je pravo vrijeme da iskoristiš ovu priliku i postaneš dio Erasmus obitelji! Natječaj je otvoren do 21. veljače 2020.

Skupština Studentskog zbora Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (SZFOI), sukladno čl. 17. st. 1 Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (NN 71/2007), donijela je 6. veljače 2020. odluku na temelju koje se raspisuje natječaj za Studentskog pravobranitelja na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

Želiš naučiti digitalni marketing uz interaktivna predavanja stručnih predavača te mnoštvo konkretnih primjera i praktičnih znanja? Upiši online akademiju digitalnog marketinga poduzeća i strateškog partnera FOI-ja Arbona i u sedam tjedana upoznaj SEO svijet, svijet Google Ads oglašavanja, Facebook i Instagram oglašavanja te alat Google Analytics. Više detalja pronađi ovdje.

Imaš ideju za super aplikaciju koja bi ti uvelike olakšala putovanje na egzotične turističke destinacije? Dosadilo ti je čekati na liječnički pregled sto godina i znaš možda kako stati na kraj listama čekanja? Možda razmišljaš o nekoj zabavnoj igrici koja bi odlično izgledala kao aplikacija? Dosad nisi razmišljao o tome da svoju ideju realiziraš, ali možda je vrijeme da razmisliš ponovno jer Lumen Development je produžio svoje prijave!

 
30.01.2020, 09:29

Arbonino natjecanje za izradu najbolje marketinške kampanje "Digitalni marketing nauči, 5.000 kuna odnesi kući!" je uspješno završilo predstavljanjem studentskih projekata i proglašenjem najboljih radova. Iskusni stručnjaci Arbone, agencije za dizajn, programiranje i digitalni marketing, kroz posljednja tri mjeseca održali su 4 radionice i konzultacije kako bi studentima olakšali izradu zamišljenih marketinških kampanja pomoću mnogobrojnih Google alata digitalnog marketinga.

ICT tvrtka Comping raspisuje novi stipendijski natječaj za studente STEM područja. Traže studente 3. godine preddiplomskog studija i 1. godine diplomskog studija. Studenti se mogu prijaviti na natječaj putem linka.
 

Stranice