Skip to content Skip to navigation

Novosti

Sveučilište u Zagrebu objavilo je 2. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2020./21. Uz dosadašnju “klasičnu” fizičku mobilnost, ovaj natječaj donosi i neke nove mogućnosti poput kombinirane (“blended”) i virtualne mobilnosti. Rok za prijavu je 30. travnja 2021. 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je u ponedjeljak, 02. studenoga 2020. svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti obavijest s uputama za provjeru podataka. Obavijest je poslana na njihove adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr u svrhu provedbe dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2020./2021.

Info tribinu organizira Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja i to putem BigBlueButton platforme, u četvrtak 5. studenoga s početkom u 13 sati. Predviđeno trajanje info tribine je sat vremena. Na tribini će studenti imati priliku čuti sve važne informacije vezane uz Erasmus+ stručnu praksu.

Uprava Fakulteta organizacije i informatike objavljuje Natječaj za studenta savjetnika. Više informacija pročitajte u nastavku.

 
08.10.2020, 09:07

Fakultet organizacije i informatike (FOI) i Centar za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK) objavljuju Prvi poziv studentima za posudbu prijenosnih računala.

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs donio je odluku koja potvrđuje da će Ministarstvo znanosti i obrazovanja i u narednoj akademskoj godini dodjeljivati STEM stipendije. Ukupno će biti dodijeljeno, kao i prijašnjih godina, 3.400 stipendija. STEM stipendije dodjeljuju se studentima u STEM područjima znanosti, kojima pripada i FOI.

Tvrtka HSM Informatika dodjeljuje dvije stipendije za mlade s invaliditetom. Više informacija pročitajte u nastavku.

Studentice i studenti, iskoristite priliku i prijavite se za program "Seeds for the future Sky" kojim Huawei nudi studentima pristup dijelu najnovije visokotehnološke opreme za informacijsko-komunikacijsku tehnologiju te uvid u istraživanje i razvoj, pružanje aktivnog i praktičnog iskustva učenja. Obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz COVID-19 Huawei organizira ONLINE inačicu programa kako se ne bi prekinuo kontinuitet educiranja studenata, a za hrvatske studente održat će se od 16. do 20. studenoga 2020. godine.

 
15.09.2020, 13:13

Poštovane studentice i studenti, podsjećamo vas da temeljem odredbi članka 29. Pravilnika o studiranju na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu studenti imaju mogućnost ostvarenja prava na horizontalnu mobilnost unutar Sveučilišta.

Želite li pomoći svojim kolegama iz inozemstva koji početkom listopada počinju studirati na FOI-ju, a zasigurno prvi puta dolaze u Varaždin i Hrvatsku? Ako je vaš odgovor da, onda je vrijeme da se prijavite u online FOI Student Buddy program.

Stranice