Skip to content Skip to navigation

Novosti

Obavještavamo studente FOI-ja kako će Sveučilište u Zagrebu krajem listopada ili početkom studenoga objaviti natječaj za Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvu. Natječaj će biti namijenjen studentima koji žele ići na praksu u 2019. godini, odnosno u ljetnom semestru akademske godine 2018./19, a bit će otvoren 2-3 tjedna.

Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaje za studentske razmjene u ak. god. 2018./19. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

Želiš steći međunarodna poznanstva i družiti se s mladim ljudima koji nisu iz Hrvatske? Rado pomažeš drugima kad si u prilici? Dobro bi ti došlo „brušenje“ engleskog jezika? Evo prilike! Prijavi se i postani Student Buddy inozemnim studentima koji dolaze na FOI na razmjenu. 

Poslovodni kolegij Fakulteta organizacije i informatike objavljuje Natječaj za studenta savjetnika.

Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih studija za razmjenu na Nacionalnom Sveučilištu u Singapuru. Rok za prijavu je 6. srpnja 2018.

Sveučilište u Zagrebu je zbog raspoloživosti financijskih sredstava, produžilo rok za prijavu na 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu Erasmus+ stručne prakse u  2018./19.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) otvara javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu sredstava u svrhu realizacije poduzetničkih projekata studenata/studentskih timova i ostalih prihvatljivih korisnika na području Republike Hrvatske. 

 
24.05.2018, 11:28

Četrnaestu godinu zaredom Hrvatski Telekom raspisuje donacijski natječaj čije prijave kreću 16. svibnja i traju do 16. lipnja. Novog naziva i vizualnog identiteta „Generacija Next“ natječaj donira 700.000 kuna u znanja i vještine generacija čije vrijeme tek dolazi.

 
18.05.2018, 14:37

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga objavljuje natječaj za obavljanje studentske stručne prakse u 2018. godini.

Ukoliko želite vidjeti i iskusiti kako ono što učite u teoriji izgleda u praksi i to iz perspektive onoga tko provodi nadzor nad sudionicima  financijskih tržišta kao što su društva za osiguranje, mirovinska društva, investicijska društva, burza; prijavite se i steknite vrijedno iskustvo koje će vam biti korisno u nastavku vašeg studija i koje će vas usmjeriti budućoj karijeri.

 
18.05.2018, 14:21

Stipendije su namijenjene za preddiplomski, diplomski i poslijediplomski istraživački studij te stručni studij i stručno usavršavanje na višim školama. Rok za prijavu je 8. lipnja 2018.

Stranice