Skip to content Skip to navigation

Novosti

Cilj „Hackathona“ je razviti mobilnu aplikaciju koja će osobama s invaliditetom, građanima i posjetiteljima grada Zagreba pružiti potrebne informacije o pristupačnosti objekata od interesa na području našeg glavnog grada.

Kreativna si osoba? Želiš poboljšati svoje vještine UI/UX dizajna, učiti od stručnjaka iz prakse i pritom se natjecati za primamljive nagrade? Prijavi se na natječaj Centra za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK) za izradu prototipa aplikacije. Radi se o aplikaciji „Informacijski sustav za podršku aktivnostima CPSRK-a“ koja se planira idejno razraditi, dizajnirati i realizirati u nadolazećem razdoblju.

Centar za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK) traži nekoliko CPSRK ambasadora sa svih smjerova i godina studija koji će dobiti priliku sudjelovati u organizaciji i provedbi aktivnosti CPSRK-a.

Francusko veleposlanstvo u Hrvatskoj u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU otvara natječaj za jezične stipendije Francuske vlade za akademsku godinu 2019./2020.

Francusko veleposlanstvo u Hrvatskoj u suradnji s Agencijom za mobilnost i programme EU otvara natječaj za stipendije Francuske vlade za akademsku godinu 2019./2020.

I ove godine četrdeset studenata FOI-ja ima prilike posjetiti Fakultet organizacionih nauka (FON) Sveučilišta u Beogradu u sklopu studijskog putovanja kojeg organizira Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja.  

Objavljen je 3. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2018./19. Treći krug Natječaja namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele početi u razdoblju od 8. svibnja do 30. srpnja. Rok za prijave je 15. ožujka 2019. (postoji mogućnost ranijeg zatvaranja natječaja u slučaju ranijeg isteka predviđenih sredstava).

Obavještavamo sve studente Fakulteta organizacije i informatike da je raspisan natječaj za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu.

Obavještavamo studente FOI-ja da će Sveučilište u Zagrebu tijekom veljače 2019. godine objaviti još jedan natječaj za Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvu. Natječaj će biti namijenjen studentima koji žele ići na praksu od svibnja 2019. godine te se vratiti najkasnije do 30. rujna 2019. godine. Natječaj će biti otvoren oko tri radna tjedna.

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2018./ 2019. Rok za prijavu na Natječaj je petak, 3. svibnja 2019., do 16:00 sati.

Stranice