Skip to content Skip to navigation

Novosti

Otvoren je natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Amsterdamu

Otvoren je natječaj za prijavu na Erasmus+ kombinirani (blended) intezivni program (BIP) pod nazivom “Design IT for the better” kojeg organizira Amsterdam University of Applied Sciences iz Nizozemske. Program će se održati kombinirano i trajat će od 4. listopada do 11. studenoga 2023. Finalni tjedan (od 5. do 11. studenoga) održat će se fizički u Amsterdamu. Rok za prijavu je 23. kolovoza 2023.

Međunarodna ljetna škola u Austriji

Renomirana tvrtka Infineon Technologies Austria AG organizira ljetnu školu za studente u razdoblju od 18. do 22. rujna 2023. pod nazivom AnaGen „Disruptive methods for the next generation of Chip Design“. Više o prijavama u nastavku!

Otvorene prijave za Huawei 'Seeds for the future' program

Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva u suradnji s tvrtkom Huawei Technologies peti put provodi program obrazovanja pod nazivom „Seeds for the Future". Riječ je o programu koji Huawei Technologies od 2008. godine, u okviru globalne inicijative, nudi najboljim studentima iz raznih zemalja s ciljem pružanja aktivnog i praktičnog iskustva učenja, uvida u istraživanje i razvoj, kao i pristupa dijelu Huawei-jeve najnovije visokotehnološke opreme za informacijsko-komunikacijsku tehnologiju (IKT). Prijaviti se mogu i studenti FOI-ja.

Studenti FOI-ja osvojili četvrta mjesta na Digitalnom inovacijskom inkubatoru

U novim prostorima Sveučilišta u Zagrebu, u zgradi Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe – SEECELU, u ponedjeljak, 3. srpnja 2023. godine održano je natjecanje Digitalni inovacijski inkubator kojeg organizira Institut za inovacije. Natjecali su se i timovi s FOI-ja.

Prijavite svoju projektnu ideju na natječaju EUI - Innovative Actions (EUI-IA)
EUI vizual

Fakultet organizacije i informatike u suradnji s Gradom Varaždinom poziva studente da pokažu svoju inovativnost i kreativnost u jednom od tri područja interesa s ciljem prikupljanja projektnih ideja na natječaju EUI – Innovative Actions (EUI-IA) i motiviranja studenata na razvoj projektnih rješenja za primjenu u urbanom centru, koja su po svom karakteru inovativna i kao takva do sada nisu primjenjivanja u zemljama EU.

Grad Varaždin poziva studente da prijave svoju ideju na natječaj EUI – Innovative Actions (EUI-IA)

Fakultet organizacije i informatike u suradnji s Gradom Varaždinom poziva studente da pokažu svoju inovativnost i kreativnost u jednom od tri područja interesa s ciljem prikupljanja projektnih ideja na natječaju EUI – Innovative Actions (EUI-IA) i motiviranja studenata na razvoj projektnih rješenja za primjenu u urbanom centru, koja su po svom karakteru inovativna i kao takva do sada nisu primjenjivanja u zemljama EU. Za najbolja rješenja osigurane su vrijedne nagrade!

 
19.06.2023, 09:28
Otvoren je natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Sloveniji
BIP Kranj Letak

Otvoren je natječaj za prijavu na Erasmus+ kombinirani (blended) intezivni program (BIP) pod nazivom »Organization, Management, Society«, kojeg organizira Sveučilište u Mariboru. Fizički dio održat će se u Kranju na Fakultetu organizacijskih znanosti od 4. do 9. rujna 2023., a može sudjelovati do 4-ero studenata i 1 nastavnik s FOI-ja.Rok za prijavu je 5. lipnja 2023.

Objavljen 1. krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvu – ak. godina 2023./24.

Obavještavamo studente FOI-ja kako je Sveučilište u Zagrebu objavilo 1. krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu u ak. godini 2023./24. Rok za prijavu je 29. rujna 2023.

Natječaj za studente – Ljetna škola na FON-u u Beogradu
fon ljetna skola

Studenti Fakulteta organizacije i informatike i ovo ljeto imaju prilike sudjelovati na FON Summer School 2023. Ljetna škola s naslovom “Data Empowering Business” održat će se na kampusu Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu od 10. do 15. srpnja 2023.Rok za prijavu je 24. travnja 2023.

Stranice