Skip to content Skip to navigation

Novosti

Poštovane studentice diplomskog studija informatike, u nastavku pročitajte više informacija o novom programu stipendiranja studentica iz STEM područja pod nazivom 'Female Engineers MOL ProgramMe (FEMP). 
 

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima, u skladu s poslovnim interesima i mogućnostima, u 2019. godini, dodjeljuje ukupno osam stipendija u visini od 3.000,00 kuna neto mjesečno za studente profila potrebnog za rad u Hrvatskoj narodnoj banci (četiri za studente informatike, dvije za studente matematike i dvije za studente ekonomije).

Kao i prošle godine, i u ak. godini 2019./20. očekujemo povećanje broja studenata iz inozemstva. Želimo da se u Varaždinu osjećaju dobrodošlo i prihvaćeno, a ne izgubljeno i usamljeno, stoga trebamo pomoć studenata FOI-ja. Svakom dolaznom studentu dodijelili bismo FOI Student Buddyija – prijavi se!

U sklopu procesa razvoja bilateralnih odnosa s Kinom, 12. travnja 2019. godine, Huawei Technologies i Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva (SDURDD) potpisali su Memorandum o suglasnosti o suradnji u okviru programa obrazovanja i obuke usmjerenog na industriju, inovacije i tehnologiju „Seeds for the Future“. Radi se o programu koji Huawei Technologies od 2008. godine nudi najboljim studentima iz raznih zemalja s ciljem pružanja aktivnog i praktičnog iskustva učenja, uvida u istraživanje i razvoj, kao i pristupa dijelu Huawei-jeve najnovije visokotehnološke opreme za informacijsko – komunikacijsku tehnologiju (IKT). Više informacija pročitajte u nastavku...

Studentice i studenti!

Prijavite se kao tim s 3 do 5 članova na studentski program "Imagine, Create, Innovate: Smart Agriculture" i osvojite putovanje na sajam u Amsterdam, patent za vaše rješenje i projektnu prijavu na EU fond za nastavak rada.

Sveučilište u Zagrebu je zbog raspoloživosti financijskih sredstava produžilo rok za prijavu na 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu Erasmus+ stručne prakse u 2019./20.

Objavljen je 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2019./20. Prvi krug natječaja namjenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele započeti u razdoblju od 8. srpnja do 31. prosinca 2019. godine. Rok za prijavu je 31. svibnja 2019.

Poštovane studentice i studenti, pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje na 9. studentskom istraživačkom simpoziju o interkulturalnom učenju u organizaciji FOI-ja i sveučilišta iz SAD-a. Simpozij će biti održan od 14. do 25. lipnja 2019. u Hrvatskoj.    

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Drugi krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u ŠVICARSKOJ za RAZVOJ DIGITALNIH VJEŠTINA (tzv. TRAINEESHIP IN DIGITAL SKILLS” u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 (KA107) za razdoblje mobilnosti od 3. lipnja 2019. do 31. svibnja 2020. godine.

Obavještavamo studente FOI-ja da će Sveučilište u Zagrebu u svibnju 2019. godine objaviti natječaj za Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvu. Natječaj će biti namijenjen studentima koji žele započeti praksu najranije od sredine srpnja 2019., a najkasnije 31. prosinca 2019. godine. U pravilu, natječaj je otvoren 2 do 3 tjedna.

Stranice