Skip to content Skip to navigation

Novosti

Nagrađena viša asistentica FOI-ja dr. sc. Marijana Bubanić na prijemu kod predsjednika RH

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je u utorak, 21. svibnja 2024. članove Društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika te ovogodišnje dobitnike Godišnjih nagrada mladim znanstvenicima i umjetnicima za izuzetna postignuća u znanstvenom i umjetničkom radu.

 
21.05.2024, 15:27
FOI Alumni dan uz 15 godina alumni udruge FOI-ja

Povodom 15 godina od osnivanja alumni udruge, Fakultet organizacije i informatike s ponosom najavljuje godišnji FOI Alumni dan, koji će se održati u utorak, 28. svibnja 2024. godine, u prostorijama FOI 1 na adresi Pavlinska 2 u Varaždinu s početkom u 16:30 sati. Okosnica događanja bit će okrugli stol s istaknutim alumnijima FOI-ja te umrežavanje i druženje bivših studenata, nastavnika i prijatelja Fakulteta.  

CECIIS 2024 - Produljen rok za prijavu radova

U tijeku je poziv za prijavu radova i paralelnih događanja na 35. Međunarodnoj znanstvenoj konferenciji CECIIS 2024, koja će se održati u Varaždinu, na Fakultetu organizacije i informatike od 18. do 20. rujna 2024. Tema konferencije je Cyber-Physical and Embedded Systems, a rok za predaju radova je produljen do 5. lipnja 2024. Objavljeni su i pozvani predavači konferencije!

Održan Informativni dan programa Obzor Europa na Fakultetu organizacije i informatike

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike (FOI) zajedno s Agencijom za mobilnost i programe EU-a (AMPEU) te Ministarstvom znanosti i obrazovanja, organiziralo je Informativni dan programa Obzor Europa, koji je održan u srijedu, 15. svibnja na FOI-ju u Varaždinu, u okviru programa Dana međunarodne suradnje (eng. FOI International Days).

 
15.05.2024, 14:25
Suvremeni studiji, najmodernija tehnologija, praksa na svim razinama studija i siguran put do zaposlenja

Sve zahtjevnije suvremeno IT tržište sve više naglašava potrebu za stručnjacima koji posjeduju kombinaciju tehničkih vještina iz područja informacijske tehnologije i dubokog razumijevanja poslovnih procesa. U današnjem digitalnom dobu, gdje su tehnološke inovacije ključne za uspjeh tvrtki i organizacija, poslodavci sve više traže informatičke stručnjake koji posjeduju širok spektar vještina - od onih informatičkih, pa sve do ekonomskih/poslovnih. Provjerite što možete upisati na Fakultetu organizacije i informatike na prijediplomskoj razini i studirati u Varaždinu, Zagrebu ili Sisku!

Zeleni korak naprijed: Dani održivog razvoja na FOI-ju

Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike poziva vas na događaj Zeleni korak naprijed: Dani održivog razvoja, koji će se održati 13. i 14. svibnja 2024. godine na Fakultetu organizacije i informatike. Ovi dani posvećeni su proširivanju vidika o važnosti doprinosa održivosti i brige za okoliš i okruženje u kojem živimo. Dani održivog razvoja organizirani su s ciljem podučavanja, poticanja promišljanja i informiranja studenata o važnosti brige za održivost u različitim sferama djelovanja i okruženja u kojem živimo.

Anamarija Pavković i Bruno Đuderija iz OTP banke održali pozvano predavanje na predmetu Poslovni procesi u organizaciji

U utorak, 07. svibnja 2024. godine, u sklopu predavanja na predmetu Poslovni procesi u organizaciji, Anamarija Pavković i Bruno Đuderija (OTP banka) održali su pozvano predavanje na temu „Lean management“.

Pridružite nam se u obilježavanju Svjetskog dana zaštite okoliša 2024.

Svjetski dan zaštite okoliša, 5. lipnja, i ove će godine zajedno obilježiti u Varaždinu sastavnice Sveučilišta u Zagrebu: Geotehnički fakultet, Tekstilno-tehnološki fakultet i Fakultet organizacije i informatike. Događaj će se odvijati 4. i 5. lipnja 2024. na prostoru Šetališta Ivana Pavla II. od 10:00 do 15:00 sati.

Asistentica dr. sc. socio. Nikolina Posarić obranila svoj doktorski rad

U četvrtak, 2. svibnja 2024. godine, asistentica dr. sc. socio. Nikolina Posarić obranila je svoj doktorski rad pod nazivom „Klima uslužnosti u funkciji povećanja organizacijskog građanskog ponašanja u malim hrvatskim poduzećima" (Stewardship climate in the function of increasing organizational citizenship behavior in small Croatian companies) na Doktorskom studij Ekonomija i poslovna ekonomija na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Doktorat je obranila najvišom ocjenom summa cum laude!

Natječaj za upis na sveučilišne specijalističke studije

Raspisani su natječaji za upis na sveučilišne specijalističke studije Menadžment poslovnih sustava, Upravljanje sigurnošću i revizija informacijskih sustava te E-učenje u obrazovanju i poslovanju.

 

Stranice