Skip to content Skip to navigation

Novosti

Sveučilište u Zagrebu, čija je sastavnica i Fakultet organizacije i informatike, ove godine slavi svoju 350. obljetnicu. Svoj veliki jubilej obilježit će nizom događaja, a središnja svečanost će se održati 3. studenoga 2019. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

 
10.09.2019, 13:56

Fakultet organizacije i informatike, kao organizator konferencije CECIIS 2019, predstavlja preliminarni program ovogodišnjeg izdanja s temom 'Digitalna transformacija – oblikovanje budućnosti'.   

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu je raspisao Natječaj za upis studenata na poslijediplomski doktorski studij Informacijske znanosti. Natječaj je otvoren do 30. rujna 2019. godine.

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike Varaždin je raspisao Natječaj za upis studenata na poslijediplomske specijalističke studije 'Menadžment poslovnih sustava' i 'Upravljanje sigurnošću i revizijom informacijskih sustava'. Natječaj je otvoren do 30. rujna 2019. godine.

Ovogodišnja jubilarna 30. konferencija CECIIS 2019, koju Fakultet organizacije i informatike organizira od 2. do 4. listopada 2019. u Varaždinu, bit će održana pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović te Ministarstva znanosti i obrazovanja.

 
20.08.2019, 11:29

Povjerenstvo za Rektorovu nagradu je pregledalo studentske radove koje su predložile sastavnice Sveučilišta u Zagrebu te je izabralo ukupno 161 rad za Rektorovu nagradu u pet kategorija. Svečanost dodjele Rektorove nagrade održana je u srijedu, 3. srpnja 2019., u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a tko su laureati s FOI-ja pročitajte u nastavku.

 
03.07.2019, 13:59

Članovi hrvatskog dijela projekta „EDUCODE Project - Increasing the Competency of Computer Science Teaching Undergraduates on Coding Education“ (Podizanje kompetencija iz područja kodiranja/programiranja za studente nastavničkih studijskih usmjerenja iz informatike), financiranog od Erasmus+ KA2, održavali su prezentaciju rezultata projekta odnosno intelektualnih ishoda u obliku analize zahtjeva, kurikuluma i priručnika za nastavnike.

U Hrvatskom glazbenom zavodu u petak, 10. svibnja 2019., održana je IX. Festa Choralis - smotra zborova, klapa, vokalnih i glazbenih sastava i ansambala Sveučilišta u Zagrebu. IX. Festa Choralis održava se u okviru programa Universitas cantat, pod visokim pokroviteljstvom rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa.

 
04.06.2019, 09:33

U utorak 18. lipnja 2019. godine, pristupnica Romana Petričević branit će svoj završni specijalistički rad.

Sveučilište u Zagrebu je zbog raspoloživosti financijskih sredstava produžilo rok za prijavu na 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu Erasmus+ stručne prakse u 2019./20.

Stranice