Skip to content Skip to navigation

Novosti

FOI osvojio 2. mjesto na 23. Sportskim igrama Sindikata znanosti u Rovinju

Na ovogodišnjim 23. Sportskim igrama Sindikata znanosti, na kojima je sudjelovalo 640 članova sindikata iz 57 sindikalnih podružnica iz cijele Hrvatske, Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu osvojio je sveukupno 2. mjesto sa osvojenih 27 bodova iza Pomorskog fakulteta iz Splita sa 32 boda. Značajni su i pojedinačni rezultati koje su ostvarili djelatnici FOI-ja. Više u nastavku...

 
31.05.2023, 09:56
Stjepan Petrović treći na Sveučilišnom prvenstvu u atletici, a u Varaždinu prvi na humanitarnoj utrci 'Zasvijetli za druge'

U utorak, 26. svibnja 2023., održano je Sveučilišno prvenstvo u atletici. Natjecatelji su se mogli natjecati u disciplinama na 100m, 400m, 800m, 1500m, štafete 4x 100m, skok u vis, skok u dalj i bacanje kugle. FOI-jev student Stjepan Petrović je nastupio u disciplini na 1500m u kojoj je se za medalju borilo 14 natjecatelja. Tisuću i petsto metara istrčao je za 4 minute i 34 sekunde, što je bilo dovoljno za 3. mjesto. Time je poboljšao svoj osobni rekord za 3 sekunde te se ponosan i zadovoljan rezultatom vraća u Varaždin s brončanom medaljom. 

 
 
24.05.2023, 12:18
FOI-jevci se sa STEM Games 2023 natjecanja vraćaju s brojnim medaljama

Jedno od najznačajnijih međunarodnih natjecanja za studente STEM Games, koje okuplja gotovo dvije tisuće studenata u području znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike, ove je godine održano od 9. do 14. svibnja u Umagu. Studenti FOI-ja se sa STEM Games-a vraćaju s 8 medalja.
 

Održan simpozij 'FitTech' – SZ FOI okupio studente iz udruge PROBION PBF-a i Powerlifting kluba Nabildani Mozak

U petak, 28., subotu, 29. i nedjelju 30. travnja 2023., Studentski zbor FOI uspješno je organizirao simpozij 'FitTech', koji je održan u Studentskom klubu Studentskog centra Varaždin. Tijekom tri dana trajanja, sudionici su mogli čuti o pravilnoj prehrani, powerlifting treniranju i natjecanjima te o utjecaju informatike u zdravom životu, a okušali su se i u bench press natjecanju u teretani Gibi Gib. FOI-jevi studenti su predstavili i koncept aplikacije za planiranje prehrane u studentskoj menzi!

Humanitarna utrka „Zasvijetli za druge“ od ove godine u Varaždinu

Humanitarnu utrku Zasvijetli za druge ove godine organizira eSTUDENTov tim Mreža Varaždin kako bi potaknuli studente, rekreativce i građane Varaždinske županije na aktivniji i zdraviji život.

 
05.05.2023, 14:35
Simpozij FitTech u organizaciji Studentskog zbora FOI

Pozivamo vas na FitTech simpozij na kojem će biti riječi o pravilnoj prehrani, powerlifting treniranju i natjecanjima te o utjecaju informatike u zdravom životu. Za pravilnu prehranu se brine studentska udruga PROBION, za powerlifting Powerlifting kluba Nabildani Mozak, a za informatizaciju ekipa FOI-ja. Simpozij će se održati u organizaciji Studentskog zbora FOI od petka, 28. travnja do nedjelje, 30. travnja. Organizatori će tom prilikom prezentirati aplikaciju koju su razvijali studenti FOI-ja za praćenje prehrane u menzi. Sve radionice i prezentacije se odvijaju u studentskom klubu SCVZ-a, a u nedjelju u Gibi Gib 1.

FOI-jevci Karla Franovic i Petar Znika osvojili brončana odličja u stolnom tenisu!

Od četvrtka, 23. ožujka do nedjelje, 26. ožujka 2023. u Vrsaru je održano U-21 i seniorsko prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu, na kojem su nastupili i naši studenti te na FOI donijeli pehare.

 
29.03.2023, 12:29
Rezultati FOI-jeve Esport ekipe na UniSportZG natjecanju

Esport ekipe FOI-jevih studenata ostvarile su sjajne rezultate na UniSportZg natjecanju u 4 discipline: Counter Strike Global Offensive, League of Legends, Rocket League i Valorant. Nakon brojnih 'bitki' na svim vrstama terena naše ekipe su se izvrsno pozicionirale i kući donijele brojne medalje. Više u nastavku.

 
27.03.2023, 09:45
Ponovno sjajni rezultati FOI-jevih sportaša

U subotu, 11. ožujka 2023. održan je playoff osmine finala UniSportZG Futsal lige 2022./23., u kojoj je FOI igrao protiv FBF u sportskoj dvorani Martinovka u Zagrebu. Nakon rezultata 1:1, na kraju se sve svelo na dramatične penale u kojoj su FOI-jevci izvukli deblji kraj (3:4).  Nogometaši koji su nastupali za FOI: Ante Kruneš, Ante Perkušić, Antun Smojvir, Branko Glibota, Dejan Smoljo, Edi Petak, Goran Bužić, Ivan Hribljan, Jakov Gegić, Jakov Matoković, Leon Šaško, Luka Bebek, Luka Jurić-Grgić, Luka Primorac, Matija Garić, Niko Ivančić, Nikola Bekavac, Nikola Grgić, Petar Matišić, Stiven Sabol, Stjepan Juras, Tomislav Blažević, Tomislav Hlevnjak, Luka Ljubek.

 
17.03.2023, 13:09
Uključivanje u aktivnosti - sport i e-sport

Pozivamo nove i stare generacije FOI-jevaca da se uključe u neku od sportskih ili esportskih ekipa koje djeluju na FOI-ju.

Stranice