Skip to content Skip to navigation

Novosti

Natječaj - red.prof., doc., posdok., asist.

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, raspisuje Natječaj za izbor jednog nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora, jednog nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto docenta, jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto poslijedoktoranda te jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta

 
26.09.2022, 09:14
Završila konferencija CECIIS 2022 - proglašeni najbolji radovi

Znanstvene sekcije, projektni sastanci, paralelni eventi i nagrade za najbolje radove obilježili su posljednji dan CECIIS 2022 konferencije, održane od 21. do 23. rujna 2022. na Sveučilištu u Dubrovniku. Organizatori su ujedno najavili i temu iduće konferencije CECIIS 2023. Više pročitajte u nastavku.

Poništenje natječaja - predavač

Fakultet organizacije i informatike objavljuje poništenje Natječaja od 21. lipnja 2022.

 
23.09.2022, 11:19
WELCOME WEEK – Tjedan dobrodošlice za dolazne inozemne studente

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja organizira Welcome week – Tjedan dobrodošlice za dolazne inozemne studente koji će na FOI-u studirati u zimskom semestru ak. godine 2022/2023. Program će se održati u razdoblju od 26. do 30 rujna 2022. godine. 

 
23.09.2022, 10:57
Objavljena prva verzija rasporeda nastave za zimski semestar ak. godine 2022./2023.

Drage studentice i studenti!

U aplikaciji FOI Nastava objavljena je prva verzija rasporeda za sljedeću akademsku godinu. Možete vidjeti raspored za odabrani studij i godinu (odaberite sve grupe i pomaknite se na datum 03. listopada 2022.). Finalni raspored bit će definiran do sredine listopada te objavljen u istoj aplikaciji.

O digitalnoj pristupačnosti od zakona do prakse

Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva organizirao je 22. rujna u Državnoj školi za javnu upravu u Zagrebu okrugli stol s temom ‘Digitalna pristipačnost od zakona do prakse’.

Drugi dan konferencije CECIIS u znaku znanstvenih sekcija i projektnih aktivnosti

Drugi dan međunarodne znanstvene konferencije CECIIS 2022 je osim prezentacija znanstveno istraživačkih radova domaćih i inozemnih znanstvenika, protekao i u znaku projektnih aktivnosti.

Studentska sekcija okupila 11 radova studenata na CECIIS-u

Ovogodišnja Studentska sekcija, organizirana u sklopu međunarodne konferencije CECIIS 2022, okupila je 11 mladih istraživača. Studentska sekcija održana je prvog dana konferencije, u srijedu 21. rujna. Teme njihova istraživanja nisu vezane samo uz korištenje informacijske i komunikacijske tehnologije, već i uz širok raspon interdisciplinarnih područja.

Panel diskusija na CECIIS-u okupila znanstvenike i predstavnike gospodarskog sektora

U četvrtak, 21. rujna 2022., na Sveučilištu u Dubrovniku održana je panel diskusija na temu „Smart university for smart industry“, i to kao hibridni događaj u okviru konferencije CECIIS 2022 u organizaciji Fakulteta organizacije i informatike. Panel je okupio domaće i međunarodne znanstvenike i predstavnike velikih IT tvrtki koje podupiru konferenciju. Panel diskusiju je vodila prof. dr. sc. Blaženka Divjak s FOI-ja, a u raspravu su se uključili i studenti poslijediplomskih studija s mnogih sveučilišta.

U Dubrovniku svečano otvorena CECIIS 2022 konferencija

Nakon 32 godine održavanja u Varaždinu, 33. Međunarodna znanstvena konferencija Central European Conference on Information and Intelligent Systems - CECIIS 2022 je danas, 21. rujna 2022., svečano otvorena u prostorima Sveučilišta u Dubrovniku, i to prvi put u gradu Dubrovniku.

Stranice