Skip to content Skip to navigation

Studiraj! Istražuj! Primjenjuj!

Upisom na FOI studij započela je tvoja avanturu studiranja, istraživanja i primjene stečenih znanja i vještina. Iskoristi prilike koje ti se nude i ostvari svoje ciljeve!

Studenti

ISTRAŽUJ!

Studenti FOI-ja imaju mnoštvo mogućnosti za uključivanje u izvannastavne i volonterske aktivnosti, a mogu sudjelovati i na raznim popratnim događanjima i natjecanjima

Vrijeme studiranja zapravo je vrijeme istraživanja!

Stoga, FOI svojim studentima nudi i mnoge prilike za uključivanje u raznolike izvannastavne i volonterske aktivnosti, događanja na Fakultetu i natjecanja.

Pronađi ono što te veseli i uključi se što više možeš! Istraži na taj način prirodu i društvo oko sebe i obogati se novim prijateljstvima i vještinama.

PRIMJENJUJ!

FOI je poticajno okruženje za osobni i profesionalni razvoj, a raznovrsni studentski projekti dobivaju podršku od strane mentora, Uprave i službi Fakulteta

FOI se ponosno trudi kontinuirano njegovati svoju reputaciju poticajnog okruženja za osobni i profesionalni razvoj studenata!

Svake godine, novi i raznovrsni studentski projekti dobivaju podršku naših nastavnika, Uprave i stručnih djelatnika.

Inspiriraj se i ti uspješnim projektima, okupi hrabru ekipu i predložite ostvarenje vaših ideja! Svoje vještine i znanja primijenite već i tijekom studija!

STUDIRAJ!

Danas studiranje na FOI, kao i na svim vodećim visokoobrazovnim učilištima u svijetu, osim redovitog pohađanje nastave i polaganja ispita uključuje i elektroničko učenje te aktivno sudjelovanje u stručnoj praksi. Studiranje je postalo zbilja uzbudljivo. Uključi se u sve dostupne mogućnosti i povećaj svoju uspješnost!

STUDIRANJE KROZ GODINU

 

 

Akademski kalendar 2023./2024. - TIMELINE