Skip to content Skip to navigation

Novosti

Poštovane studentice i studenti, u nastavku objavljujemo sve informacije o upisima na preddiplomske i diplomske studije te o upisima u više godine studija Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.
 

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike raspisuje Natječaj za upis studenata na Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Informacijske znanosti. Više informacija pročitajte u nastavku.

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike raspisuje Natječaj za upis studenata na Poslijediplomske specijalističke studije Menadžment poslovnih sustava i Upravljanje sigurnošću i revizijom informacijskih sustava. Više informacija pročitajte u nastavku.

U nastavku pročitajte više informacija i detaljnije upute o upisima u više godine studija Fakulteta organizacije i informatike.

U virtualnom okruženju danas, 3. rujna 2020. je održan drugi Webinar o upisima na diplomske studije. Prodekanica za nastavu i studente prof. dr. sc. Sandra Lovrenčić, prodekan za studijske programe prof. dr. sc. Dragutin Kermek te stručni suradnici iz referade i FOI-jevog Centra za podršku studentima i razvoj karijera upoznali su sve zainteresirane studente s izmjenama vezanim uz uvjete upisa na diplomske studije i razlikovnu godinu, a bila je to prilika studentima da postave sva svoja pitanja i dobiju odgovor u realnom vremenu.

Upisi u prvu godinu preddiplomskih studija Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu na jesenskom roku odvijat će se isključivo online. Preostale upisne kvote za upis na jesenskom roku objavljene su u sustavu Postani student. Prijave na preddiplomske studije Fakulteta organizacije i informatike obavljaju se putem spomenutog sustava, a više detalja pročitajte u nastavku.

Objavljen je natječaj za upis u program Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje nastavnika. Natječaj je otvoren do 30. rujna 2020. godine.

Poštovane studentice i studenti, prijave i upisi u prvu godinu diplomskih studija odvijaju se na daljinu u sustavu FOI Upisi. Prijave za upis u sustavu FOI Upisi bit će otvorene od 20. kolovoza 2020. u 8.00 sati do 21. rujna 2020. u 15.00 sati, a detaljne upute bit će objavljene naknadno. Više detalja pročitajte u nastavku.

 
28.07.2020, 16:27

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, je u petak, 17. srpnja 2020. izdalo Potvrdu kojom se Fakultetu organizacije i informatike potvrđuje izmjena i dopuna naziva revidiranog studijskog programa preddiplomskog sveučilišnog studija 'Informacijski sustavi', i to na način da novi naziv sada glasi preddiplomski sveučilišni studij 'Informacijski i poslovni sustavi Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu'.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za upis studenata u I. godinu diplomskog studija u ak. godini 2020./2021. Natječaj objavljujemo u nastavku.

Stranice