Skip to content Skip to navigation

Novosti

Suvremeni studiji, najmodernija tehnologija, praksa na svim razinama studija i siguran put do zaposlenja

Sve zahtjevnije suvremeno IT tržište sve više naglašava potrebu za stručnjacima koji posjeduju kombinaciju tehničkih vještina iz područja informacijske tehnologije i dubokog razumijevanja poslovnih procesa. U današnjem digitalnom dobu, gdje su tehnološke inovacije ključne za uspjeh tvrtki i organizacija, poslodavci sve više traže informatičke stručnjake koji posjeduju širok spektar vještina - od onih informatičkih, pa sve do ekonomskih/poslovnih. Provjerite što možete upisati na Fakultetu organizacije i informatike na prijediplomskoj razini i studirati u Varaždinu, Zagrebu ili Sisku!

Natječaj za upis na sveučilišne specijalističke studije

Raspisani su natječaji za upis na sveučilišne specijalističke studije Menadžment poslovnih sustava, Upravljanje sigurnošću i revizija informacijskih sustava te E-učenje u obrazovanju i poslovanju.

 

Objavljen Natječaj za upis studenata na doktorski studij Informacijske znanosti u ak. god. 2024./2025.

Objavljen je natječaj za upis studenata na doktorski studij Informacijske znanosti za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti iz znanstvenoga područja društvenih znanosti, znanstvenoga polja INFORMACIJSKE ZNANOSTI.

Izobrazba u području javne nabave (17.5.2024. - 15.6.2024.)

Fakultet organizacije i informatike, od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja ovlašteni nositelj, organizira Program izobrazbe u području javne nabave. Program izobrazbe u području javne nabave sastavni je dio Specijalističkog programa izobrazbe. Pohađanje Programa izobrazbe uvjet je za pristupanje pisanom ispitu koji provodi tijelo državne uprave nadležno za politiku javne nabave. Polaznicima koji su uspješno položili ispit izdaje se certifikat kojim se potvrđuje posjedovanje znanja i vještina u području javne nabave

FOI održao Dan otvorenih vrata - stigli maturanti iz cijele Sjeverozapadne Hrvatske

U sklopu ovogodišnje nacionalne manifestacije Festival znanosti, u četvrtak, 25. travnja 2024. od 12:00 do 14:00 sati na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu (Pavlinska 2), sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, održan je Dan otvorenih vrata namijenjen maturantima te široj zainteresiranoj javnosti. Cilj Dana otvorenih vrata bio je upoznati učenike završnih razreda srednjih škola (prvenstveno 3. i 4. razreda), a potencijalno i naše buduće studente sa studijskim programima FOI-ja, koje maturanti mogu upisati nakon što polože ispite državne mature. Odaziv je maturanata, srednjoškolskih nastavnika, pa čak i roditelja bio je velik, a stigli su s područja cijele Sjeverozapadne Hrvatske!

Produljen natječaj za upis studenata na novi doktorski studij FOI-ja i EFZG-a

Fakultet organizacije i informatike (FOI) te Ekonomski fakultet Zagreb (EFZG), obje sastavnice Sveučilišta u Zagrebu združili su snage i pokrenuli inovativni doktorski studij pod nazivom Upravljanje digitalnim inovacijama. Time je učinjen uzbudljiv korak prema budućnosti znanosti i obrazovanja, jer ovaj studij ima za cilj povezati ekonomiju i informacijske znanosti, stvarajući tako novo interdisciplinarno znanje stručnjaka na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Natječaj je produljen do 1. rujna 2024.

Usavršavanje u području javne nabave (26. travnja 2024. godine)

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike dana 26. travnja 2024. godine organizira program jednodnevnog usavršavanja u području javne nabave.

Upisi u ljetni semestar ak. godine 2023./2024.

Upisi u ljetni semestar provode se online preko Studomata, aplikacije FOI Upisi i sustava FOI Pay od 12. do 23. veljače 2024.

Izobrazba u području javne nabave (16.2.2024. - 9.3.2024.)

Fakultet organizacije i informatike, od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja ovlašteni nositelj, organizira Program izobrazbe u području javne nabave. Program izobrazbe u području javne nabave sastavni je dio Specijalističkog programa izobrazbe. Pohađanje Programa izobrazbe uvjet je za pristupanje pisanom ispitu koji provodi tijelo državne uprave nadležno za politiku javne nabave. Polaznicima koji su uspješno položili ispit izdaje se certifikat kojim se potvrđuje posjedovanje znanja i vještina u području javne nabave.

Usavršavanje u području javne nabave (16. veljače 2024. godine)

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike dana 16. veljače 2024. godine organizira cjelodnevno usavršavanje u području javne nabave.

Stranice