Skip to content Skip to navigation

Novosti

Upisi na preddiplomske studije - ljetni rok 2022.
upisi studenti foi-ja

Upisi u prvu godinu preddiplomskih studija Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu na ljetnom roku odvijat će se isključivo online. Upisne kvote za upis na jesenskom roku objavljene su u sustavu Postani student. Prijave na preddiplomske studije Fakulteta organizacije i informatike obavljaju se putem spomenutog sustava, a više detalja pročitajte u nastavku.

 
15.06.2022, 10:36
Postupak upisa na FOI (ak. godina 2022./2023.)
Studenti FOI-ja

Dragi brucoši, želimo vam poželjeti dobrodošlicu i zahvaliti na povjerenju koje ste pokazali kroz odabir Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu za nastavak vašeg formalnog obrazovanja. U nastavku pročitajte zašto je upis na FOI toliko jednostavan i brz.

 
15.06.2022, 09:47
U tijeku prijave za Drone Pilot Academy

Upisujemo drugu generaciju polaznika DRONE PILOT AKADEMIJE (DPA) koju FOI provodi u suradnji s Europskim Talent Centrom Hrvatska – Centrima izvrsnosti Varaždinske županije te uz potporu Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo. Prijave su otvorene ovdje.

Virtualni Dani otvorenih vrata FOI-ja 2022. - utorak, 26. travnja 2022.

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu ove godine u mjesecu travnju, u dva termina, održava svoje virtualne Dane otvorenih vrata (DOV). Događaj je otvoren za sve zainteresirane sudionike.

 
05.04.2022, 10:53
Sve što trebate znati o revidiranom studijskom programu Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja (ITDP)

Pored preddiplomskih sveučilišnih trogodišnjih studija Informacijski i poslovni sustavi (IPS) te Ekonomika poduzetništva (EP), srednjoškolci i svi oni koji ove godine uspješno polože ispite državne mature mogu upisati i preddiplomski stručni studij Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja (ITDP). Naime, od prošle akademske godine, studij koji je nosio naziv Primjena informacijske tehnologije u poslovanju je revidiran i moderniziran, stoga sada nosi gore spomenuti novi naziv ITDP. Što je novo, koji se predmeti izvode i gdje potražiti sve ključne informacije za upis, pročitajte u nastavku…

 
24.03.2022, 15:02
FOI razvio sveobuhvatnu online infrastrukturu za provođenje nastave i digitalizirano poslovanje

Zahvaljujući vlastitim resursima i vlastitoj ekspertizi, već dugi niz godina FOI radi na razvoju web servisa, aplikacija i sustava koji svakodnevno olakšavaju obrazovni proces studentima, nastavnicima i drugim djelatnicima stručnih službi Fakulteta. Ponajviše zahvaljujući vlastitoj organizacijskoj jedinici - Centru za razvoj programskih proizvoda (CZRPP), FOI je među prvim fakultetima u Hrvatskoj imao spreman kompletan sustav za prelazak na online nastavu, online upise, kao i druge servise koji olakšavaju proces obrazovanja u digitalnom okruženju.

 
04.03.2022, 12:05
Usavršavanje u području javne nabave (01. travnja 2022. godine)

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu u petak, 1. travnja 2022. godine, organizira cjelodnevno usavršavanje u području javne nabave.

Izobrazba u području javne nabave (18.3.2022. - 9.4.2022.)

Fakultet organizacije i informatike, od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja ovlašteni nositelj, organizira Program izobrazbe u području javne nabave. Program izobrazbe u području javne nabave sastavni je dio Specijalističkog programa izobrazbe. Pohađanje Programa izobrazbe uvjet je za pristupanje pismenom ispitu koji provodi središnje tijelo za javnu nabavu. Polaznicima koji su uspješno položili ispit izdaje se certifikat kojim se potvrđuje posjedovanje znanja i vještina u području javne nabave.

Upisi u ljetni semestar 2021./2022.

Upisi u ljetni semestar provode se online preko Studomata i sustava FOI Pay od 7. do 25. veljače 2022.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu 2021 - FOI Online
Smotra 2021 vizual

Poštovane učenice i učenici, Fakultet organizacije i informatike (FOI) Sveučilišta u Zagrebu u petak, 26. studenog 2021. godine, predstavlja svoje studijske programe u sklopu Smotre Sveučilišta 2021 u Zagrebu! 

 
16.11.2021, 08:30

Stranice