Skip to content Skip to navigation

Novosti

Otvoren je natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Sloveniji
BIP Kranj Letak

Otvoren je natječaj za prijavu na Erasmus+ kombinirani (blended) intezivni program (BIP) pod nazivom »Organization, Management, & Society«, kojeg organizira Sveučilište u Mariboru. Fizički dio održat će se u Kranju na Fakultetu organizacijskih znanosti od 4. do 9. rujna 2023., a može sudjelovati do 4-ero studenata i 1 nastavnik s FOI-ja.Rok za prijavu je 5. lipnja 2023.

FOI 5. lipnja obilježava Svjetski dan zaštite okoliša

Pod sloganom: #BeatPlasticPollution, fakulteti Sveučilišta u Zagrebu: Geotehnički fakultet, Tekstilno-tehnološki fakultet i Fakultet organizacije i informatike i u 2023. godini zajednički obilježavaju Svjetski dan zaštite okoliša. Više u nastavku.

EDESK KONFERENCIJA O DIZAJNU UČENJA 1. LIPNJA NA FOI-JU

Projektni tim Erasmus+ projekta eDESK - Digital and Entrepreneurial Skills for European Teachers in the COVID-19 World u svom zadnjem tromjesečju provodi besplatne aktivnosti za nastavnike, studente i širu zainteresiranu javnost. U četvrtak, 1. lipnja 2023. s početkom u 10:30 sati će na FOI-ju u Varaždinu biti održana poludnevna konferencija o dizajnu učenja pod nazivom „Kako dizajnirati učenje u hibridnom okruženju? - kreativni, inovativni i poduzetni nastavnik.

 
25.05.2023, 08:25
Besplatne aktivnosti za nastavnike u okviru projekta eDESK

Članovi Erasmus+ eDESK projekta, koji je ušao u zadnje tromjesečje, počeli su s provedbom besplatnih aktivnosti usmjerenih na nastavnike i studente.

 
18.05.2023, 14:18
SVEUČILIŠTA IZ SAD-A NA TRADICIONALNOM STUDENTSKOM SIMPOZIJU O INTERKULTURALNOM UČENJU NA FOI-ju

Na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin se od 21. do 29. svibnja 2023. održava 11. Studentski istraživački simpozij o interkulturalnom učenju „Research Topics and Intercultural Learning in the International Context“.

Predstavljanje knjige Upravljanje rizicima: teorijski koncepti i primjena u poslovnoj praksi

Čast nam je pozvati Vas na predstavljanje knjige „Upravljanje rizicima: teorijski koncepti i primjena u poslovnoj praksi“ autorica prof. dr. sc. Danijele Miloš Sprčić (Ekonomski fakultet u Zagrebu) i dr. sc. Ivane Dvorski Lacković (Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu) koje će se održati 6. lipnja 2023. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u 12:00 sati (dvorana 3).

U Vili Oršić održane prve stručne radionice u okviru novog Centra za usavršavanje i cjeloživotno učenje

U okviru projekta e-Škole, održane su stručne radionice za ravnatelje škola Varaždinske županije u Centru za usavršavanje i cjeloživotno učenje Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (Vila Oršić).

 
18.05.2023, 09:12
15. Dani međunarodne suradnje na FOI-ju

Jubilarnim 15. Danima međunarodne suradnje, FOI INTERNATIONAL DAYS 2023, Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu je od 10. do 12. svibnja 2023. je proslavio 20 godina Ureda za međunarodnu suradnju te sustavne i organizirane podrške internacionalizaciji Fakulteta. Radi se o drugom najvećem međunarodnom događaju na FOI-ju, koji je i ove godine, u organizaciji Ureda, privukao domaće i inozemne studente, istraživače, nastavnike i stručnjake za internacionalizaciju iz Belgije, Austrije, Srbije, Poljske, Rumunjske, Nizozemske, Francuske i SAD-a.

Veleposlanik Švicarske Konfederacije NJ. E. Urs Hammer posjetio FOI

Veleposlanik Švicarske Konfederacije NJ. E. Urs Hammer boravio je u službenom posjetu gradu Varaždinu, a tom je prilikom na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu održao radni sastanak s dekanicom Fakulteta prof. dr. sc. Ninom Begičević Ređep i prodekanicom za poslovanje i ljudske potencijale prof. dr. sc. Marinom Klačmer Čalopa.

 
12.05.2023, 15:17
FOI INTERNATIONAL DAYS 2023 - program

Sa zadovoljstvom najavljujemo jubilarne, petnaeste po redu Dane međunarodne suradnje na Fakultetu organizacije i informatike – FOI International Days 2023 koji će se održati od 10. do 12. svibnja 2023. te vas pozivamo da nam se pridružite!

Stranice