Skip to content Skip to navigation

Novosti

U organizaciji HUP- Regionalnog ureda Varaždin u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondove EU, HAMAG-BICRO i Fakulteta organizacije i informatike u prostorima Fakulteta organizacije i informatike, kao i preko Zoom poveznice održana je konferencija na temu: „Mogućnosti EU fondova za poduzetnike – novo programsko razdoblje 2021.-2027. godine“

 
04.02.2021, 15:16

Pozivamo Vas na konferenciju u organizaciji HUP- Regionalnog ureda Varaždin u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondove EU, HAMAG-BICRO i Fakultet organizacije i informatike na temu: „Mogućnosti EU fondova za poduzetnike – novo programsko razdoblje 2021.-2027. godine“

 
02.02.2021, 11:37

European Distance and E-Learning Network – EDEN u srijedu, 3. veljače 2021. organizira međunarodni virtualni događaj razmjene iskustava na kojemu će sudjelovati i studentica FOI-ja, Dora Trogrlić.

 
01.02.2021, 14:56

U srijedu, 27. siječnja 2021. na Fakultetu organizacije i informatike je održan 5. po redu Erasmus+ info dan u organizaciji Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja, ove godine u virtualnom obliku. Na ovome događanju studenti FOI-ja su mogli saznati više o mogućnostima za mobilnost kroz Erasmus+ program (studijskom boravku i stručnoj praksi) te čuti iskustva studenata koji su sudjelovali u Erasmusu. 

Izvor slike: https://www.netokracija.com/

Tim koji čine jedan FOI-jevac, student Luka Klaužer i tvrtka proizašla s ovog fakulteta, Zero Molecule, osmislio je DotHub, rješenje za aktiviranje rampi koje precizno locira vozila uz pomoć satelitske navigacije Galileo. Svrha samog natjecanja je promocija europskog satelitskog sustava za navigaciju Galileo koji je puno kvalitetnija konkurencija američkom GPS sustavu. Izvor slike: netokracija.com

 
29.12.2020, 18:34

ABCitiEs – Policy evaluation report, izvješće je izrađeno u sklopu programa Interreg Europe projekta ABCItiEs, na kojem Fakultet organizacije i informatike sudjeluje kao projektni partner, jedan je od rezultata projekta. Izvješće je napravljeno kako bi se podigla svijest o mogućnostima suradnje u području poduzetništva u gradovima (Area Basec Collaborative Entepreneurship in the Cities (ABCE) te za poticanje prilagođavanja politika za podršku ABCE-ima. 

Stručnjaci za informacijsku sigurnost jedni su od najtraženijih i najbolje plaćenih stručnjaka u području informatike. Kako bi istinski razumjeli ugroze i ranjivosti informacijskih sustava, ovi stručnjaci moraju razumjeti sve grane informacijskih tehnologija i njihov utjecaj na poslovanje. Njihov je posao savjetovati najvišu upravu i biti dio njenog sustava za upravljanje rizicima poslovanja. U svijetu u kojem informacijski sustavi sve više ovise o vanjskim uslugama, kvalitetni stratezi za upravljanje razvojem i zaštitom informacijskih sustava postali su ključni djelatnici modernih organizacija.

Vodeći računa o svim činjenicama ugroze od COVID-19 pandemije, konferencija MIPRO 2020 ove je godine održana kao hibridni skup, što znači da se dio događanja odvijao fizički u Opatiji, a dio se prenosio online kanalima. U okviru konferencije, koja se održavala od srijede, 30. rujna do petka, 2. listopada 2020., FOI je kao jedan od suorganizatora skupa organizirao niz predavanja i radionica te prezentacija znanstvenih radova.

Poštovani, u ime organizatora ovogodišnje međunarnodne znanstvene konferencije posvećene informacijskim i inteligentnim sustavima „Central European Conference on Information and Intelligent Systems – CECIIS 2020“, pozivamo vas da prisustvujete zanimljivim događanjima, koja smo otvorili za sve zainteresirane dionike. U nastavku objavljujemo raspored događanja i poveznice putem kojih ćete moći pristupiti događajima i na taj način sudjelovati u raspravi. Više objavljujemo u nastavku!

 
01.10.2020, 08:48

Novi bilateralni sporazum između FOI-ja i KIT-ja predviđa razmjenu studenata i nastavnika kroz Erasmus+ program mobilnosti.

Stranice