Skip to content Skip to navigation

Novosti

U subotu, 20. srpnja 2019. godine je na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin održana peta po redu radionica za djecu pod nazivom "Što početi s micro:bitom?".

 
23.07.2019, 14:04
Varaždinska županija zajedno s Fakultetom organizacije i informatike (Poduzetnički laboratorij) organizira Međunarodnu konferenciju u Varaždinu, posvećenu razmjeni iskustava u poduzetničkom obrazovanju s ciljem provođenja komparativne analize obrazovnih modela u drugim Europskim regijama. Konferencija će se održati 7. studenog 2019. u Varaždinu.
 
 
05.07.2019, 09:45

Članovi hrvatskog dijela projekta „EDUCODE Project - Increasing the Competency of Computer Science Teaching Undergraduates on Coding Education“ (Podizanje kompetencija iz područja kodiranja/programiranja za studente nastavničkih studijskih usmjerenja iz informatike), financiranog od Erasmus+ KA2, održavali su prezentaciju rezultata projekta odnosno intelektualnih ishoda u obliku analize zahtjeva, kurikuluma i priručnika za nastavnike.

Na Fakultetu organizacije i informatike uspješno je proveden projekt naziva Digital Transformation in the Danube Region – Digitrans, koji se unutar Interreg Transnacionalnog programa Dunav provodio od 1. siječnja 2017. do 30. lipnja 2019. godine. Glavni cilj projekta bio je razviti regionalne edukacijske programe za mala i srednja poduzeća (MSP), kroz koje im se pružaju znanja potrebna za aktivnu digitalnu transformaciju poslovanja.

 
27.06.2019, 13:33

U okviru Međunarodne znanstvene konferencije CECIIS 2019, dana 3. listopada 2019. godine, Fakultet organizacije i informatike u suradnji sa Slovačkim tehnološkim sveučilištem (Slovak University of Technology) organizira 11. međunarodni doktorski seminar (IDS 2019).

Stručni studij Fakulteta organizacije i informatike Primjena informacijske tehnologije u poslovanju (PITUP) koji se, osim u Varaždinu, Sisku i Zaboku, posljednjih 12 godina provodi i u Križevcima, od iduće akademske godine 2019./2020. seli u novi moderniji prostor. Fakultet je posljednjih mjeseci razvio vrlo kvalitetnu suradnju s Razvojnim centrom i tehnološkim parkom Križevci te slijedom toga sklopio ugovor o korištenju novoopremljenog i modernog prostora Centra na adresi Franje Tuđmana 20 u Križevcima.

 
19.06.2019, 08:33

Deveti međunarodni studentski istraživački simpozij o interkulturalnom učenju, koji Fakultet organizacije i informatike tradicionalno jednom godišnje organizira u suradnji sa sveučilištima iz Sjedinjenih Američkih Država, održan je na FOI-ju, uz prisustvo brojnih domaćih te 14 inozemnih studenata i nastavnika iz SAD-a.

 

O mogućnostima suradnje sa Sveučilištem Cincinnati / University of Cincinnati, UC, OH, SAD na informativnom sastanku u utorak, 4. lipnja 2019., na FOI-ju je govorila doc. dr. sc. Whitney Westrich sa spomenutog Sveučilišta.

Fakultetu organizacije i informatike je odobreno punopravno članstvo u globalnoj mreži za razvoj menadžmenta EFMD - European Foundation for Management Development.

 
04.06.2019, 08:19

U hotelu Ambasador u Opatiji danas je svečano otvorena međunarodna znanstvena konferencija Economics of Digital Transformations (EDT) DIGITOMICS. Konferencija, koju zajedno sa svojim domaćim i inozemnim partnerima organizira Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, potrajat će do 4. lipnja 2019. Partner konferencije je i Fakultet organizacije i informatike.

Stranice