Skip to content Skip to navigation

Novosti

Poslovodni kolegij Fakulteta organizacije i informatike objavljuje Natječaj za studenta savjetnika.

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u naslovno nastavno zvanje predavača (m/ž) za područje humanističkih znanosti, polje filologija, grana germanistika, za grupu predmeta vezanu uz njemački jezik na Katedri za strane jezike i općeobrazovne discipline, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Andreja Antolić Petak.

 
20.06.2018, 09:24

Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu poništava natječaj za radno mjesto VIŠI STRUČNI SURADNIK - PROGRAMER radno mjesto I. vrste na projektu "Korisničko iskustvo budućnosti - Pametne specijalizacije i suvremene tehnologije komunikacije i kolaboracije" - 1 IZVRŠITELJ na određeno vrijeme za vrijeme trajanja projekta uz probni rok od 3 mjeseca objavljen u NN 45/2018.

 
18.06.2018, 09:40

Fakultet organizacije i informatike raspisuje Natječaj za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta (m/ž) u sklopu "Projekta razvoja karijera mladih istraživača - izobrazba novih doktora znanosti" i jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta (m/ž) na Katedri za informatičke tehnologije i računarstvo.

 
30.05.2018, 14:35

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora (m/ž) u području društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz upravljanje informatičkim uslugama i informacijske sustave u uredskom poslovanju na Katedri za razvoj informacijskih sustava, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana dr. sc. Renata Mekovec.

 
16.05.2018, 11:27

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora – trajno zvanje (m/ž) u području društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz programiranje, algoritme i fizičko oblikovanje baza podataka na Katedri za teorijske i primijenjene osnove informacijskih znanosti, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabran dr. sc. Alen Lovrenčić.

 
16.05.2018, 11:25

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta (m/ž) u području društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti ili u području društvenih znanosti, polje ekonomija, na određeno vrijeme za razdoblje trajanja projekta “Razvoj inovativne platforme za digitalnu transformaciju poduzeća” na Katedri za organizaciju, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Ana Kutnjak.

 
16.05.2018, 11:22

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta (m/ž) u području društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, na određeno vrijeme za razdoblje trajanja projekta “Razvoj inovativne platforme za digitalnu transformaciju poduzeća” na Katedri za razvoj informacijskih sustava, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Snježana Križanić.

 
16.05.2018, 11:19

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta (m/ž) u području društvenih znanosti, polje ekonomija, na određeno vrijeme za razdoblje trajanja projekta “Razvoj inovativne platforme za digitalnu transformaciju poduzeća” na Katedri za organizaciju, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Larisa Hrustek

 
16.05.2018, 11:06

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora (m/ž) u području društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz informatiku na Katedri za informatičke tehnologije i računarstvo, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabran dr. sc. Igor Balaban.

 
16.05.2018, 11:01

Stranice