Skip to content Skip to navigation

Novosti

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za izbor jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora - prvi izbor iz područja društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz teoriju sustava na Katedri za organizaciju. Rok za prijavu je 07. lipnja 2019. godine.

 
09.05.2019, 07:42

Temeljem objavljenog natječaja za zapošljavanje na radno mjesto IV. vrste – SPREMAČICA (1 izvršitelj) na određeno vrijeme od 6 mjeseci s punim radnim vremenom obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Zdenka Tomašković.

 
08.05.2019, 16:49

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i radno redovitog profesora u trajnom zvanju za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz napredne web tehnologije, web dizajn i programiranje na Katedri za teorijske i primijenjene osnove informacijskih znanosti, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabran dr. sc. Dragutin Kermek.

 
24.04.2019, 10:57

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u znanstveno–nastavno zvanje i radno mjesto docenta iz područja društvenih znanosti, polje ekonomija, za grupu predmeta vezanih uz poslovnu ekonomiju, međunarodno poslovanje i logistiku na Katedri za gospodarstvo, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana dr. sc. Zrinka Lacković Vincek.

 
24.04.2019, 10:55

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u naslovno zvanje redovitog profesora - prvi izbor za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz strategijsko upravljanje, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabran dr. sc. Željko Dobrović.

 
24.04.2019, 10:49

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu objavljuje natječaj za radno mjesto IV. vrste SPREMAČICA (1 izvršitelj) na određeno vrijeme od 6 mjeseci s punim radnim vremenom. Rok za prijavu na natječaj je 27. travnja 2019.

 
23.04.2019, 08:12

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za izbor jednog nastavnika u znanstveno nastavno zvanje i radno mjesto docenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske i informacijske znanosti te dva suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta. Rok za prijavu na natječaj je 17. svibnja 2019., a više detalja pročitajte u nastavku.

 
18.04.2019, 08:28

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto poslijedoktoranda (m/ž) u području društvenih znanosti, polje ekonomija, za grupu predmeta vezanih uz računovodstvo na Katedri za gospodarstvo, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana dr. sc. Suzana Keglević Kozjak.

 
27.03.2019, 11:07

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora (prvi izbor) (m/ž) u području društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti ili polje ekonomija, ili u području prirodnih znanosti, polje matematika, za grupu predmeta vezanih uz statistiku na Katedri za kvantitativne metode, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana dr. sc. Jasminka Dobša.

 
27.03.2019, 10:55

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje konačne rezultate izvanrednih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Stranice