Skip to content Skip to navigation

Novosti

Natječaj - 2 izvanredna profesora i predavač
Pisanje dokumenta

Fakultet organizacije i informatike objavljuje Natječaj za 2 nastavnika u znanstveno-nastavnom zvanju izvanrednog profesora te jednog nastavnika u nastavnom zvanju i radnom mjestu predavača. Više pročitajte u nastavku.

 
21.06.2022, 11:18
Obavijest o odabiru kandidata - Marija Ister
Pisanje na računalu

Temeljem objavljenog natječaja za zapošljavanje na radno mjesto I. vrste - STRUČNI SURADNIK – 1 IZVRŠITELJ na određeno vrijeme s punim radnim vremenom (zamjena za privremeno nenazočnu djelatnicu) u Centru za podršku studentima i razvoj karijera, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Marija Ister.

 
20.06.2022, 14:19
Obavijest o odabiru kandidata – Barbi Svetec, mag. educ. philol. angl. et croat.
Pisanje CV-a

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika u naslovno suradničko zvanje asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijskih i komunikacijskih znanosti, za grupu predmeta vezanih uz upravljanje projektnim ciklusima, obavještavamo Vas da je na navedeno radno mjesto odabrana Barbi Svetec, mag. educ. philol. angl. et croat.

 
20.06.2022, 14:16
Obavijest o odabiru kandidata – Ahmed Shareef
Računalo i svjetiljka

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog doktoranda u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta na projektu Hrvatske zaklade za znanost, za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, na projektu „ORKAN – Okvir za kontrolu i nadzor bespilotnih letjelica“, obavještavamo Vas da je na navedeno radno mjesto odabran Ahmed Shareef.

 
20.06.2022, 14:15
Natječaj - redoviti profesor i izvanredni profesor
Pisanje na računalu

Fakultet organizacije i informatike objavljuje Natječaj za izbor jednog nastavnika u znanstveno – nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora – prvi izbor za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti te jednog nastavnika u znanstveno – nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti

 
01.06.2022, 13:43
Natječaj - STRUČNI SURADNIK - 1 IZVRŠITELJ

Fakultet organizacije i informatike raspisuje natječaj radno mjesto I. vrste - STRUČNI SURADNIK – 1 IZVRŠITELJ na određeno vrijeme s punim radnim vremenom (zamjena za privremeno nenazočnu djelatnicu) u Centru za podršku studentima i razvoj karijera.

 
18.05.2022, 09:04
Otvoreni natječaji za sudjelovanje u Kombiniranim intenzivnim programima u Kranju i Amsterdamu

U sklopu programa Erasmus Blended Intensive Programme (BIP) otvorena su dva natječaja. Prvi natječaj odnosi se na kombinirani intenzivni program u Kranju, Slovenija dok se drugi odnosi na kratki intenzivni program u Amsterdamu, Nizozemska. Prijave su otvorene do petka, 20. svibnja, u 12 sati.

Obavijest o odabiru - Magdalena Šlopar

U nastavku objavljujemo obavijest o odabiru kandidatkinje Magdalene Šlopar, magistre edukacije engleskog jezika i književnosti i magistra rusistike na radno mjesto MLAĐI ADMINISTRATOR PROJEKTA NA ODREĐENO VRIJEME OD 1 GODINE, uz probni rok od 3 mjeseca u Centru za međunarodne projekte FOI-ja.

           

 
13.05.2022, 12:12
Obavijest o odabiru kandidata - Dejan Drabić, mag. inf.

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u naslovno nastavno zvanje predavača (m/ž) u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz Web tehnologije na Katedri za teorijske i primijenjene osnove informacijskih znanosti, obavještavamo da je, odlukom Fakultetskog vijeća FOI-ja od 28. travnja 2022. godine, u navedeno naslovno zvanje odabran Dejan Drabić, mag. inf.

 
12.05.2022, 10:57
Natječaj - suradnik u naslovno suradničko zvanje asistenta za područje društvenih znanosti

Fakultet organizacije i informatike raspisuje natječaj za jednog suradnika u naslovno suradničko zvanje asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz upravljanje projektnim ciklusima na Katedri za kvantitativne metode.

 
04.05.2022, 10:11

Stranice