Skip to content Skip to navigation

Novosti

Akademski pjevački zbor FOI-ja echo chorus traži nove članove

Studentice i studenti, Akademski pjevački zbor FOI-ja (echo chorus) vas poziva da se priključite zborskom pjevanju i postanete dio zbora! Više informacija u nastavku.

Prijavi se na Case Study natjecanje u organizaciji Business Cluba FOI-ja

Nastavno na prethodno organizirani Case IT simpozij, Business Club FOI organizira Case study natjecanje kako bi studenti teoriju primijenili u praksi. Natjecanje se održava u Studentskom klubu Varaždin, od 19. do 21. svibnja 2023. Timovi će se sastojati od tri člana, a prijave su u tijeku.

 
15.05.2023, 13:04
Održan simpozij 'FitTech' – SZ FOI okupio studente iz udruge PROBION PBF-a i Powerlifting kluba Nabildani Mozak

U petak, 28., subotu, 29. i nedjelju 30. travnja 2023., Studentski zbor FOI uspješno je organizirao simpozij 'FitTech', koji je održan u Studentskom klubu Studentskog centra Varaždin. Tijekom tri dana trajanja, sudionici su mogli čuti o pravilnoj prehrani, powerlifting treniranju i natjecanjima te o utjecaju informatike u zdravom životu, a okušali su se i u bench press natjecanju u teretani Gibi Gib. FOI-jevi studenti su predstavili i koncept aplikacije za planiranje prehrane u studentskoj menzi!

Dan otvorenih vrata okupio srednjoškolce Sjeverozapadne i Središnje Hrvatske

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu je u četvrtak, 27. travnja 2023., održao svoj DAN OTVORENIH VRATA (DOV 2023). Nakon višegodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa i održavanja događanja isključivo online, ovogodišnje izdanje DOV-a održano je uživo, na lokaciji FOI 1 (Pavlinska 2) i FOI 3 (Vila Oršić). Program je bio dio nacionalne manifestacije Festival znanosti 2023.

Simpozij FitTech u organizaciji Studentskog zbora FOI

Pozivamo vas na FitTech simpozij na kojem će biti riječi o pravilnoj prehrani, powerlifting treniranju i natjecanjima te o utjecaju informatike u zdravom životu. Za pravilnu prehranu se brine studentska udruga PROBION, za powerlifting Powerlifting kluba Nabildani Mozak, a za informatizaciju ekipa FOI-ja. Simpozij će se održati u organizaciji Studentskog zbora FOI od petka, 28. travnja do nedjelje, 30. travnja. Organizatori će tom prilikom prezentirati aplikaciju koju su razvijali studenti FOI-ja za praćenje prehrane u menzi. Sve radionice i prezentacije se odvijaju u studentskom klubu SCVZ-a, a u nedjelju u Gibi Gib 1.

Poziv volonterima - akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Pozivamo sve volontere da se odazovu akciji dobrovoljnog darivanja krvi koje organizira Studenski zbor FOI u suradnji s Centrom za volontiranje i humanitarni rad FOI, Odjelom za transfuzijsku medicinu opće bolnice Varaždin i Gradskim uredom Crvenog križa Varaždin.

U tijeku je STAK natjecanje 'Škljoc izvan okvira'

Stak redakcija Fakulteta organizacije i informatike već treći put zaredom provodi fotografsko natjecanje „Škljoc izvan okvira“. Radi se o fotografskom natjecanju na koje se mogu prijaviti svi studenti FOI-ja, a za najbolje su osigurane nagrade.

 
20.03.2023, 10:59
Poziv volonterima

Drage volonterke i volonteri, pozivamo vas da se prijavite za volontiranje u sklopu Boccia turnira koji organizira Hrvatski boccia savez.

 

St@k redakcija i ovaj semestar traži nove članove!

Glavni zadatak redakcije Staka izrada je časopisa koji ste sigurno imali prilike vidjeti na hodnicima Fakulteta, a osim toga posjetite web stranicu i YouTube kanal na kojima se objavljuje dodatni sadržaj. Tjedni sastanci održavaju se online, a članovi se druže i uživo na raznim aktivnostima koje se organiziraju tijekom semestra.

 

 
03.03.2023, 12:11
Održan simpozij 'Case IT' - studentske udruge u Varaždinu okupile studente FOI-ja i FON-a (Beograd)

U četvrtak, 23. i petak, 24. veljače 2023., Studentski zbor FOI i Business Club@FOI uspješno su organizirali simpozij 'Case IT', koji je održan u Studentskom klubu Studentskog centra Varaždin. Tijekom dva dana trajanja, sudionici su mogli čuti razna iskustva i savjete te naučiti nešto novo na nekoliko održanih predavanja.

Stranice