Skip to content Skip to navigation

Novosti

Istraživanje o ekonomskim i socijalnim uvjetima života studenata - EUROSTUDENT VIII

Započelo je najopsežnije istraživanje ekonomskih i socijalnih uvjeta života studenata, koje se provodi u svim zemljama Europskog prostora visokog obrazovanja. U Republici Hrvatskoj Ministarstvo znanosti i obrazovanja provodi istraživanje u suradnji s istraživačkim timom Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a u njega se mogu uključiti i studenti Fakulteta organizacije i informatike.

Festivalu znanosti i ove se godine pridružuje FOI

U organizaciji Tehničkog muzeja Nikola Tesla iz Zagreba, British Councila i hrvatskih sveučilišta, a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i ove se godine od 2. do 7. svibnja 2022. održava Festival znanosti. Organizacijski se manifestaciji i ove godine pridružuje FOI.

Natječaj Studentskoga zbora za sufinanciranje studentskih programa za 2022.

Skupština Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu je na svojoj 4. sjednici 25. ožujka 2022. donijela odluku da se raspisuje NATJEČAJ za sufinanciranje studentskih programa za kalendarsku 2022. godinu.

Imenovane dvije nove članice Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva

Temeljem Odluke Vlade Republike Hrvatske, donijete 18. veljače 2022. godine, kao nove članice Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva su, između ostalih, imenovane i dvije profesorice s Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. To su prof.dr.sc. Violeta Vidaček Hainš kao članica i prof.dr.sc. Sandra Lovrenčić kao zamjenica.

FOI ekipa odlična na UniSport ZG Esports i futsal natjecanjima

FOI Esports ekipa proteklog je vikenda sudjelovala na UniSport ZG natjecanjima i postigla zapažen uspjeh, a ekipa futsala je prošla u daljnju fazu UniSport futsal lige (knockout fazu) s najvišim mogućim plasmanom u skupini A.

 
14.02.2022, 13:11
Otvorene su prijave za STEM GAMES 2022 arene znanja

Poštovane studentice i studenti, otvorene su prijave za STEM GAMES 2022 arene znanja. Više detalja pročitajte u nastavku.

Održan deseti jubilarni Tjedan karijera!
tjedan karijera vizual

Na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, uspješno je završio deseti TJEDAN KARIJERA, koji se, u organizaciji Centra za podršku studentima i razvoj karijera, održao od 18. do 22. listopada 2021. godine. 

Započinje jubilarni deseti Tjedan karijera! Roboti, jednorozi i umjetna inteligencija na FOI-ju!
tjedan karijera vizual

U ponedjeljak, 18. listopada započinje jubilarni deseti Tjedan karijera na Fakultetu organizacije i informatike! Tijekom cijelog tjedna, od ponedjeljka 18. listopada do petak 22. listopada studentima će na raspolaganju biti preko 120 karijernih aktivnosti!

Pravo studenata na potporu prehrane
studentski restoran

Poštovane studentice i studenti, obavještavamo vas da pravo na potporu prehrane u akademskoj godini 2021./2022. možete početi ostvarivati od ponedjeljka, 27. rujna 2021.

Konferencija OštraŠtikla

Konferencija OštraŠtikla koju organizira AIESEC samo što nije tu. Zato otvaramo prijave kako bi nam se što više ljudi moglo pridružiti. 

Stranice