Skip to content Skip to navigation

Studiraj za budućnost!

Dođi na FOI!

STUDIRAJ ZA BUDUĆNOST!

Dođi na FOI!

UPOZNAJ FOI

STUDIJ BUDUĆNOSTI U GRADU PUNOM POVIJESTI

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, osnovan 1962. i smješten u centru baroknog grada Varaždina, već pet desetljeća pruža obrazovanje budućim stručnjacima u području informatike, organizacije i ekonomije. U nastavku, saznajte nešto više o našim studijskim programima te studentskom životu u Varaždinu.

IZABERI PROGRAM

ZANIMANJA ZA TRŽIŠTE BUDUĆNOSTI

Ponosni smo što su se FOI diplomski i prijediplomski studiji, usklađeni prema vještinama i znanjima traženima na tržištu rada, kroz godine pokazali kao izvrsna karijerna rješenja. Studiranje na FOI-ju počiva na temeljima koje čine inovativni pristupi učenju i poučavanju, međunarodno i poticajno okruženje te aktivna suradnja studenata s poslodavcima kroz različite aktivnosti.

PRIJEDIPLOMSKI STUDIJI

Upiši jedan od naša tri prijediplomska studija i stekni napredna znanja, dodatne vještine i raznovrsne kompetencije za karijerni napredak!

Informacijski i poslovni sustavi

Ekonomika poduzetništva

Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja

DIPLOMSKI STUDIJI

Upiši jedan od naša dva diplomska studija i stekni napredna znanja, dodatne vještine i raznovrsne kompetencije za karijerni napredak!

Diplomski studiji informatike

Ekonomika poduzetništva

PODRŠKA I RAZVOJ KARIJERA

FOI studenti tijekom svog studiranja uživaju i cjelovitu i modernu podršku kroz različite dodatne usluge i sustave. Od savjetovanja u razvoju karijere i inozemnih iskustava već tijekom studiranja, preko psihološke pomoći i podrške u učenju do volontiranja i sudjelovanja u sportskim natjecanjima, FOI se već godinama ističe kao vodeća ustanova u modernom pristupu pružanja podrške svojim studentima.

Upoznaj FOI

STUDENTSKI ŽIVOT

MODERAN ŽIVOT U BAROKNOM GRADU

Grad Varaždin, smješten uz desnu obalu rijeke Drave, kulturno je, obrazovno, gospodarsko, sportsko i turističko središte sjeverozapadne Hrvatske. Izuzetna spomenička i umjetnička baština s najočuvanijom i najbogatijom baroknom urbanom cjelinom ponos je današnjeg modernog kontinentalnog studentskog gradića.