Skip to content Skip to navigation

Novosti

Rad čitaonice u Knjižnici Fakulteta organizacije i informatike provodit će se u skladu s donesenim Smjernicama za pripremu i rad čitaonica u knjižnicama u uvjetima epidemije COVID-19. Više informacija pročitajte u nastavku.

 
22.05.2020, 15:38

U organizaciji Tehničkog muzeja Nikola Tesla iz Zagreba, British Councila i hrvatskih sveučilišta, a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i ove se godine u dvadesetak hrvatskih gradova održava 17. Festival znanosti. Svojim programom ovogodišnjem izdanju Festivala s temom "Boje" pridružio se i Fakultet organizacije i informatike.

Fakultet organizacije i informatike četvrtu je godinu za redom partner na projektu „Prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente IV“. Cilj projekta je osiguravanje prilagodbe nastavne literature studentima koji su slijepi ili imaju oštećen vid. Aktivnosti provode koordinatori za studente s invaliditetom,  predstavnici fakultetskih knjižnica i studenti s invaliditetom. Projekt financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH, a projektni partneri su Sveučilište u Rijeci, Sveučilište u Splitu i Fakultet organizacije i informatike Varaždin. Voditelj projekta je Udruga „ZAMISLI“ iz Zagreba.

Knjižnica Fakulteta organizacije i informatike organizira edukacijske radionice za studente prvih godina preddiplomskih sveučilišnih studija (Informacijski i poslovni sustavi, Ekonomika poduzetništva) i prve godine preddiplomskog stručnog studija (Primjena informacijske tehnologije u poslovanju).  Cilj radionica je predstaviti knjižnične resurse, službe i usluge koje će studentima pomoći da njihovo akademsko obrazovanje bude lakše i uspješnije.

Vrijeme i mjesto održavanja radionica (https://events.foi.hr/):

 
23.09.2018, 13:25