Skip to content Skip to navigation

Novosti

Projekt „EDUCODE Project - Increasing the Competency of Computer Science Teaching Undergraduates on Coding Education“ financiran od Erasmus+ KA2 održava svoj četvrti sastanak u Varaždinu u Studentskom klubu Studentskog doma u Varaždinu.

Svečana ceremonija obilježavanja početka projekta AMED održana je na Nacionalnom sveučilištu na Maldivima uz prisustvo svih predstavnika partnera u projektu, nacionalnih medija, dekana i sveučilišnog osoblja. Svečanosti su u ime Fakulteta organizacije i informatike, kao koordinatora projektnih aktivnosti, prisustvovali izv. prof. dr. sc. Igor Balaban, Josipa Bađari, prof., Petra Vondra, mag. inf. i Darko Grabar, mag. inf., koji će na Maldivima do 28. ožujka održati niz projektnih sastanaka.

Radionica će se održati u informatičkoj učionici TICM-a na adresi Bana Josipa Jelačića 22b Čakovec, 5. travnja s početkom u 9:00 sati.  Prijava na radionicu moguća je na ovom LINK-u.

Čuli ste o velikom potencijalu digitalnih tehnologija i digitalne transformacije poslovanja, ali niste sigurni od kud krenuti? Prijavite se na trening u organizaciji udruge Hrvatski izvoznici i Fakulteta organizacije i informatike koji će se održati u srijedu, 27. veljače 2019. godine od 09:00 sati, u sjedištu Končar-Elektroindustrija d.d. ,Fallerovo šetalište 22, XI kat, u Zagrebu.

Radionica će se održati u informatičkoj učionici TICM-a na adresi Bana Josipa Jelačića 22b Čakovec, 28. veljače 2019. godine s početkom u 9:00 sati. Prijava na radionicu moguća je na ovom linku.

Projekt DIGITRANS je predstavljen na DIGITAL TRANSFORMATION CONFERENCE u sklopu koje je i uspješno održana radionica za digitalnu transformaciju poduzeća pomoću DIGITRANS metodologije.

Radionica će se održati u utorak 10. srpnja 2018. godine u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje s početkom u 9:00 sati.