Skip to content Skip to navigation

Interaktivna radionica o Digitalnoj transformaciji!

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) u suradnji s Fakultetom organizacije i informatike Varaždin, Sveučilišta u Zagrebu, organizira radionicu o Digitalnoj transformaciji!

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) u suradnji Laboratorijem za upravljanje poslovnim procesima i digitalnu transformaciju FOI, organizira interaktivnu radionicu “Digitalna transformacija poslovanja za mala i srednja poduzeća” namijenjenu poduzetnicima koji žele naučiti koristiti metodologiju za razvoj digitalnih poslovnih modela, razvijenu u okviru projekta Digitalna transformacija dunavske regije DIGITRANS.

Radionica će se održati u utorak, 25. svibnja 2021. godine, od 9 do 15 sati., u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, na adresi Bana Josipa Jelačića 22/b Čakovec, a uz direktora TICM-a, Ivana Plačka, voditi će ju izv.prof.dr.sc. Katarina Tomičić-Pupek i doc.dr.sc. Martina Tomičić Furjan, članice Laboratorija za upravljanje poslovnim procesima i digitalnu transformaciju FOI.

Radionica je dio projekta TICM PPI 5.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Više informacija i prijava na radionicu dostupni su na

https://ticm.hr/interaktivna-radionica-digitalna-transformacija-poslovanja-za-mala-i-srednja-poduzeca/