Skip to content Skip to navigation

Novosti

U Hrvatskom narodnom kazalištu Varaždin, dana 18. prosinca 2019. godine održana je Svečana sjednica povodom Dana Fakulteta organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu. Svečanom sjednicom Fakultet je obilježio 57. godišnjicu postojanja i 45. godišnjicu od osnivanja Fakulteta, odnosno prerastanja nekadašnje Više ekonomske škole u Varaždinu u Fakultet organizacije i informatike.

 
18.12.2019, 08:06

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike Varaždin raspisuje natječaj za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta iz područja društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz baze podataka na Katedri za teorijske i primijenjene osnove informacijskih znanosti te jednog suradnika u naslovno suradničko zvanje asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz uvod u operacijske sustave i računalne mreže u poslovanju na Katedri za informatičke tehnologije i računarstvo.

 
29.11.2019, 10:29

Fakultet organizacije i informatike i ove se godine uspješno predstavio na Smotri Sveučilišta u Zagrebu. Smotra se održala u prostorima Studentskog centra u Zagrebu od 21. do 23. studenog 2019. godine.

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu je raspisao Natječaj za upis studenata na poslijediplomski doktorski studij Informacijske znanosti. Natječaj je produljen do 15. prosinca 2019. godine.

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike Varaždin je raspisao Natječaj za upis studenata na poslijediplomske specijalističke studije 'Menadžment poslovnih sustava' i 'Upravljanje sigurnošću i revizijom informacijskih sustava'. Natječaj je produljen do 15. prosinca 2019. godine.

Nakon pet godina pripreme i gotovo sedam mjeseci trajanja radova, na glavnoj zgradi Fakulteta organizacije i informatike u samom centru grada Varaždina, na adresi Pavlinska 2, dovršen je projekt zamjene 167 prozora u prizemlju, na prvom i drugom katu te u potkrovlju. Prozori su ugrađeni iza kamenih okvira, maksimalno poštujući izvorni izgled ove povijesne zgrade koja datira iz 17. stoljeća.

 
20.11.2019, 13:04

Ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak, na prijedlog Povjerenstva za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2019./2020., donijela je Odluku o dodjeli državnih stipendija u STEM područjima znanosti za akademsku godinu 2019./2020. na temelju kvota i rang-lista koje su njezin sastavni dio. Rang-liste II. kruga dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti dostupne su ovdje.

Poštovane kolegice i kolege, pozivamo vas na interaktivno predavanje pod nazivom 'Kako napisati dobar životopis? - Papir trpi svašta v4', koje će se održati u Studentskom centru Zagreb (Savska cesta 25) u četvrtak 21. studenog 2019. od 17:00 do 18:30 sati.

 
18.11.2019, 12:54

Poštovane kolegice i kolege, na web stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja objavljena je Odluka o dodjeli državnih stipendija u STEM područjima znanosti za akademsku godinu 2019./2020. na temelju kvota i rang-lista koje su njezin sastavni dio.

U okviru akademskog dijela obilježavanja 350. obljetnice Sveučilišta u Zagrebu, nakon svečane sjednice Senata, danas 4. studenoga 2019. obilježavanje se nastavilo dodjelom priznanja studentima sportašima Sveučilišta u Zagrebu. Svečanost dodjele održana je u Francuskom paviljonu Studentskoga centra u Zagrebu, a priznanja su dodijeljena i studentima FOI-ja.

Stranice