Skip to content Skip to navigation

Novosti

U petak 11.12.2020. održana je 22. radionica za doktorande doktorskog studija Informacijske znanosti Fakulteta organizacije i informatike u sustavu za webinare BigBlueButton.

Trideset i druga po redu konferencija CECIIS - Central European Conference on Information and Intelligent Systems - CECIIS 2021 održat će se od 13. do 15. listopada 2021. godine na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu

U utorak, 8. prosinca 2020. na Fakultetu organizacije i informatike (FOI) održan je početni sastanak međunarodnog strateškog projekta TEACH4EDU4 - Accelerating the transition towards Edu 4.0 in HEIs, a koji FOI koordinira uz suradnji sa šest europskih partnera.

Pilot-projekt e-Škole osvojio je nagradu za najbolji projekt u kategoriji Vještine i obrazovanje za digitalnu Europu. Voditelj projekta je CARNET, a Fakultet organizacije i informatike za vrijeme provođenja pilot projekta e-Škole bio je jedini akademski partner te su članovi projektnog tima sudjelovali u gotovo svim fazama realizacije pilot projekta. Voditelji pilot projekta, a trenutno i aktualnog projekta e-Škole na FOI-ju su prof. dr. sc. Vjeran Strahonja (projekt A) i prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep (projekt B).  

 
16.10.2020, 09:04

U organizaciji Fakulteta organizacije i informatike (FOI) i Europske mreže EDEN od srijede, 7. listopada do petka 9. listopada 2020. održana je 31. konferencija CECIIS 2020. S primarnom brigom o dobrobiti svih sudionika, govornika i zaposlenika, ovogodišnje izdanje konferencije s temom 'Intelligent Systems - Trends, Future, Society' održano je u virtualnom izdanju.

 
09.10.2020, 15:35

Vodeći računa o svim činjenicama ugroze od COVID-19 pandemije, konferencija MIPRO 2020 ove je godine održana kao hibridni skup, što znači da se dio događanja odvijao fizički u Opatiji, a dio se prenosio online kanalima. U okviru konferencije, koja se održavala od srijede, 30. rujna do petka, 2. listopada 2020., FOI je kao jedan od suorganizatora skupa organizirao niz predavanja i radionica te prezentacija znanstvenih radova.

On-line Time 4 Science na temu 'Kvalitativne metode u poduzetništvu' održan je danas, 15. rujna 2020.

U četvrtak, 9. srpnja 2020., asistentica na FOI-ju Ivana Kokotec Đunđek je obranila doktorski rad pod nazivom "Utjecaj institucionalnih investitora na korporacijsko upravljanje poduzeća u Republici Hrvatskoj".
 

Tvrtka DignetSoftware srebrni je sponzor 31. konferencije CECIIS 2020, koja će se održati od 7. do 9. listopada 2020. na FOI-ju u Varaždinu (i po potrebi online). Organizatori konferencije, Fakultet organizacije i informatike te europska mreža EDEN sa zadovoljstvom ponovno surađuju s tvrtkom DignetSoftware, koja je podržala i prošlogodišnje izdanje spomenute konferencije.

S veseljem vas obavještavamo da je otvoren besplatan on-line tečaj o korištenju i istraživanju otvorenih podataka kao jedan od rezultata H2020 projekta "TODO - Twinning Open Data Operational", na kojem je Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu partner.

Stranice