Skip to content Skip to navigation

DignetSoftware je srebrni sponzor konferencije CECIIS 2020

Tvrtka DignetSoftware srebrni je sponzor 31. konferencije CECIIS 2020, koja će se održati od 7. do 9. listopada 2020. na FOI-ju u Varaždinu (i po potrebi online). Organizatori konferencije, Fakultet organizacije i informatike te europska mreža EDEN sa zadovoljstvom ponovno surađuju s tvrtkom DignetSoftware, koja je podržala i prošlogodišnje izdanje spomenute konferencije.

DignetSoftware je naziv pod kojim trenutno posluju četiri ICT kompanije (DignetSoftware d.o.o. Zagreb, DignetSoftware d.o.o. Beograd, DignetSoftware d.o.o Banja Luka i DignetSoftware Pty Ltd Melbourne) koji pružaju implementaciju poslovnog Microsoft Dynamics NAV ERP softvera, LS Retail softvera i e-trgovine Dynamicweb.

DignetSoftware ima klijente u više od četrdeset zemalja na četiri kontinenta, što ovu tvrtku čini više od regionalnog lidera u razvoju softvera.

FOI i DignetSoftware partneri su i u obrazovnom procesu, jer surađuju i kroz nastavni proces te sustav stručne prakse sa studentima FOI-jevih preddiplomskih i diplomskih studija.

Prošlogodišnja konferencija CECIIS 2019 okupila je više od 300 sudionika iz cijelog svijeta, što ovogodišnju konferenciju čini izvrsnom prilikom za početak novih suradnji, poslovnih veza, ali i osobnog rasta.

Zadovoljstvo nam je što je DignetSoftware postao srebrni sponzor ovogodišnje konferencije CECIIS!