Skip to content Skip to navigation

Novosti

Usavršavanje u području javne nabave (13. studenoga 2020. godine)

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta ovlašteni nositelj, dana 13. studenoga 2020. godine organizira dva poludnevna usavršavanja u području javne nabave.

Produljen natječaj za Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje

U nastavku je objavljen natječaj za program Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje nastavnika. Natječaj je produžen do 15. listopada 2020.

Usavršavanje u području javne nabave (30. listopada 2020. godine)

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta ovlašteni nositelj, dana 30. listopada 2020. godine organizira dva poludnevna usavršavanja u području javne nabave.

Izobrazba u području javne nabave (16.10. - 7.11.2020.)

Fakultet organizacije i informatike, od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta ovlašteni nositelj, organizira Program izobrazbe u području javne nabave. Program izobrazbe u području javne nabave sastavni je dio Specijalističkog programa izobrazbe. Pohađanje Programa izobrazbe uvjet je za pristupanje pismenom ispitu koji provodi središnje tijelo za javnu nabavu. Polaznicima koji su uspješno položili ispit izdaje se certifikat kojim se potvrđuje posjedovanje znanja i vještina u području javne nabave.

Objavljene rang liste za upis u prvu godinu diplomskih studija

Poštovane kolegice i kolege, u nastavku objavljujemo konačne rang liste za upis u prvu godinu Diplomskog studija Ekonomika poduzetništva i diplomskih studija informatike.

Sve o upisima u novu akademsku godinu 2020./2021.

Poštovane studentice i studenti, u nastavku objavljujemo sve informacije o upisima na preddiplomske i diplomske studije te o upisima u više godine studija Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.
 

Objavljen Natječaj za upis na poslijediplomski doktorski studij

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike raspisuje Natječaj za upis studenata na Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Informacijske znanosti. Više informacija pročitajte u nastavku.

Objavljen Natječaj za upis na poslijediplomske specijalističke studije

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike raspisuje Natječaj za upis studenata na Poslijediplomske specijalističke studije Menadžment poslovnih sustavaUpravljanje sigurnošću i revizijom informacijskih sustava i E-učenje u obrazovanju i poslovanju. Više informacija pročitajte u nastavku.

Upisi u više godine studija

U nastavku pročitajte više informacija i detaljnije upute o upisima u više godine studija Fakulteta organizacije i informatike.

Održan drugi Webinar o upisima na diplomske studije FOI-ja

U virtualnom okruženju danas, 3. rujna 2020. je održan drugi Webinar o upisima na diplomske studije. Prodekanica za nastavu i studente prof. dr. sc. Sandra Lovrenčić, prodekan za studijske programe prof. dr. sc. Dragutin Kermek te stručni suradnici iz referade i FOI-jevog Centra za podršku studentima i razvoj karijera upoznali su sve zainteresirane studente s izmjenama vezanim uz uvjete upisa na diplomske studije i razlikovnu godinu, a bila je to prilika studentima da postave sva svoja pitanja i dobiju odgovor u realnom vremenu.

Stranice