Skip to content Skip to navigation

Novosti

Dogovoreni termini za klizanje za studente i zaposlenike FOI-ja

Poštovane studentice i studenti, obavještavamo vas da je u suradnji s Gradskom tržnicom Varaždin i ove godine dogovoreno da svi studenti i zaposlenici FOI na klizalištu kod Starog grada imaju svoj termin za klizanje.

 
03.12.2019, 09:43
Studentima FOI-ja uručena priznanja za uspjeh na Esports prvenstvu

U okviru akademskog dijela obilježavanja 350. obljetnice Sveučilišta u Zagrebu, nakon svečane sjednice Senata, danas 4. studenoga 2019. obilježavanje se nastavilo dodjelom priznanja studentima sportašima Sveučilišta u Zagrebu. Svečanost dodjele održana je u Francuskom paviljonu Studentskoga centra u Zagrebu, a priznanja su dodijeljena i studentima FOI-ja.

FOI- jevi studenti osvojili prvo mjesto na Esports prvenstvu Hrvatske

FOI Esports ekipa osvojila je 1.mjesto u finalu Esports prvenstva Hrvatske, koje organizira Lvl8 i Udruga Virtualnih Igara. Završnica natjecanja je održana u subotu, 12. listopada 2019. u prostorijama inkubatora Stablo znanja u Studentskom centru u Zagrebu.

 
16.10.2019, 16:15
FOI- jevi studenti u finalu Esports prvenstva Hrvatske
Poštovane kolegice i kolege, ovim putem vas obavještavamo da je FOI Esports ekipa osvojila 1.mjesto u danas odigranom finalu Esports prvenstva Hrvatske, koje organizira Lvl8 i Udruga Virtualnih Igara. Završnica natjecanja je održana u prostorijama inkubatora Stablo znanja, na drugom katu Studentskog centra Zagreb (Savska cesta 25).
Odlični rezultati ekipe FOI-ja na Sindikalnim sportskim igrama u Rovinju

Sportska ekipa Fakulteta organizacije i informatike je od 5. do 9. lipnja 2019. sudjelovala na 21. Sindikalnim sportskim igrama održanima u Rovinju, gdje su postigli odlične rezultate!

 
12.06.2019, 13:38
Studenti FOI-ja u Poreču na STEM Gamesima osvojili brojne medalje

Od 7. do 12. svibnja 2019. u Poreču su održani drugi po redu STEM Gamesi, međunarodno studentsko natjecanje u znanju i sportu koje je i ove godine okupilo gotovo 2000 studenata STEM područja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Njemačke. Naši studenti osvojili su brojne medalje u više kategorija, o čemu više možete pročitati u nastavku.

Rekordan broj posjetitelja na Danu otvorenih vrata 2019.

Na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu u utorak 09. travnja 2019. godine je održan Dan otvorenih vrata 2019. i to u sklopu ovogodišnjeg programa Festivala znanosti. Više informacija pročitajte u nastavku.

 

Uspjeh FOI-jevih studenata na Sveučilišnom prvenstvu u badmintonu u Zagrebu

Proteklog vikenda, u nedjelju 7. travnja 2019., na Sveučilišnom prvenstvu u badmintonu održanom u Zagrebu, muška badminton ekipa FOI-ja koju su predstavljali naši studenti Filip Bel, Patrik Galina i Lino Zadravec ostvarili su odličan rezultat.

 
08.04.2019, 15:06