Skip to content Skip to navigation

Novosti

Obavijest o odabiru - izvanredna profesorica Irena Konecki

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora (m/ž) u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno ekonomija, za grupu predmeta vezanih uz poduzetništvo na Katedri za gospodarstvo, obavještavamo da je, odlukom Fakultetskog vijeća FOI-ja od 14. lipnja 2022. godine, na navedeno radno mjesto odabrana dr. sc. Irena Konecki.

 
15.07.2022, 09:50
Natječaj - STRUČNI SURADNIK - 1 IZVRŠITELJ

Fakultet organizacije i informatike raspisuje natječaj radno mjesto I. vrste - STRUČNI SURADNIK – 1 IZVRŠITELJ na određeno vrijeme s punim radnim vremenom (zamjena za privremeno nenazočnu djelatnicu) u Centru za podršku studentima i razvoj karijera.

 
18.05.2022, 09:04
Natječaj - suradnik u naslovno suradničko zvanje asistenta za područje društvenih znanosti

Fakultet organizacije i informatike raspisuje natječaj za jednog suradnika u naslovno suradničko zvanje asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz upravljanje projektnim ciklusima na Katedri za kvantitativne metode.

 
04.05.2022, 10:11
Natječaj za doktoranda u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta na projektu Hrvatske zaklade za znanost ORKAN

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike objavljuje jednog doktoranda u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta na projektu Hrvatske zaklade za znanost, za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, na projektu “ORKAN – Okvir za kontrolu i nadzor bespilotnih letjelica”. Rok je do 24. travnja 2022.

 
25.03.2022, 10:31
Natječaji za nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora za područje društvenih znanosti

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike objavljuje dva natječaja za zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora za područje društvenih znanosti. Više u nastavku.

 
25.03.2022, 10:27
Produljen rok za upis na poslijediplomske specijalističke studije FOI-ja

Produljen je rok za upis na poslijediplomske specijalističke studije Menadžment poslovnih sustava i Upravljanje sigurnošću i revizijom informacijskih sustava. Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2022. godine.

 

Poziv na dostavu ponuda za sanaciju krovišta Vile Oršić

Fakultet organizacije i informatike Varaždin objavljuje Poziv na dostavu ponuda za sanaciju krovišta Vile Oršić. Rok za dostavu ponuda je 27. listopada 2020. do 9:00 sati.

Natječaj za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta za područje tehničkih znanosti

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, raspisuje Natječaj za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta za područje tehničkih znanosti, polje računarstvo ili područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti na Katedri za informatičke tehnologije i računarstvo. Natječaj je objavljen u NN 87/20 dana 29. srpnja 2020. godine.

 
30.07.2020, 14:11
Natječaj za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta na projektu Hrvatske zaklade za znanost

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, raspisuje Natječaj za izbor za jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta na projektu Hrvatske zaklade za znanost – za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, na O_HAI4Games – Orkestracija hibridnih metoda umjetne inteligencije u računalnim igrama. Natječaj je objavljen u NN 87/20 dana 29. srpnja 2020. godine.

 
30.07.2020, 14:05
Natječaj za izbor jednog nastavnika u nastavno zvanje i radno mjesto predavača za područje prirodnih znanosti

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, raspisuje Natječaj za izbor jednog nastavnika u nastavno zvanje i radno mjesto predavača za područje prirodnih znanosti, polje matematika, za grupu predmeta povezanih sa statistikom na Katedri za kvantitativne metode. Natječaj je objavljen u NN 87/20 dana 29. srpnja 2020. godine.

 
30.07.2020, 13:51

Stranice