Skip to content Skip to navigation

Novosti

Treći transnacionalni projektni sastanak - E-DigiLit

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu bio je domaćin 3. transnacionalnog projektnog sastanka konzorcija projekta E-DigiLit, održanog online 27. studenog 2020.

 
19.12.2020, 08:34
Održan početni sastanak strateškog projekta - TEACH4EDU4

U utorak, 8. prosinca 2020. na Fakultetu organizacije i informatike (FOI) održan je početni sastanak međunarodnog strateškog projekta TEACH4EDU4 - Accelerating the transition towards Edu 4.0 in HEIs, a koji FOI koordinira uz suradnji sa šest europskih partnera.

ABCitiEs – Policy evaluation report

ABCitiEs – Policy evaluation report, izvješće je izrađeno u sklopu programa Interreg Europe projekta ABCItiEs, na kojem Fakultet organizacije i informatike sudjeluje kao projektni partner, jedan je od rezultata projekta. Izvješće je napravljeno kako bi se podigla svijest o mogućnostima suradnje u području poduzetništva u gradovima (Area Basec Collaborative Entepreneurship in the Cities (ABCE) te za poticanje prilagođavanja politika za podršku ABCE-ima. 

FOI koordinator Erasmus+ projekta

Dana 22.09.2020. potpisan je Sporazum o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt TEACH4EDU4 (punog naziva „Accelerating the transition towards Edu 4.0 in HEIs“) odobrenog u sklopu programa Erasmus+ KA203 – Strateška Partnerstva za visoko obrazovanje, između Agencije za mobilnost i programe Europske unije i Sveučilišta u Zagrebu, kojeg u projektu zastupa Fakultet organizacije i informatike Varaždin.

 
28.10.2020, 16:01
Projekt e-Škole dobitnik je nagrade Europske komisije – RegioStars

Pilot-projekt e-Škole osvojio je nagradu za najbolji projekt u kategoriji Vještine i obrazovanje za digitalnu Europu. Voditelj projekta je CARNET, a Fakultet organizacije i informatike za vrijeme provođenja pilot projekta e-Škole bio je jedini akademski partner te su članovi projektnog tima sudjelovali u gotovo svim fazama realizacije pilot projekta. Voditelji pilot projekta, a trenutno i aktualnog projekta e-Škole na FOI-ju su prof. dr. sc. Vjeran Strahonja (projekt A) i prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep (projekt B).  

 
16.10.2020, 09:04
Natječaj za radno mjesto projektnog asistenta: e-Škole

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u zagrebu objavljuje natječaj za radno mjesto PROJEKTNI ASISTENT – 1 IZVRŠITELJ na određeno vrijeme u sklopu programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće” odnosno druge faze „e-Škole: Razvoj sustava digitalno zrelih škola (II. faza)”, projekt B. Natječaj je objavljen u NN broj 106/2020 od 30. rujna 2002. i rok za prijavu je 8. listopada 2020.

 
01.10.2020, 18:37
Održan kick off projekta Study4Career

U utorak, 22. rujna 2020. na Fakultetu organizacije i informatike (FOI) u Varaždinu održan je kick off projekta 'Study4Career: Razvoj cjelovite podrške ranom razvoju karijera studenata Fakulteta organizacije i informatike', na kojem su sudjelovali predstavnici projektnih partnera – FOI-ja, agencije Northwest, Tehnološkog parka Varaždin i Instituta za razvoj i inovativnost mladih (IRIM).

Održan početni sastanak projekta IC4HEDS

U utorak, 22. rujna održan je online početni sastanak projekta IC4HEDS u sklopu Interreg programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska. Projekt je financiran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj (European regional development fund).

 
24.09.2020, 15:21
Održana TODO ljetna škola na Fakultetu organizacije i informatike

U okviru Horizon2020 – Twinning projekta "TODO - Twinning Open Data Operational", koji je započeo sa svojim aktivnostima u listopadu 2019. godine, u tjednu od 7. do 11. rujna 2020. održana je ljetna škola. 

 
11.09.2020, 08:01
Potpisan 1,3 mld kuna vrijedan ugovor na projektu e-Škole na kojem je FOI provedbeni partner

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu je u petak, 28. kolovoza 2020., potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za provedbu druge faze programa „e-Škole Razvoj sustava digitalno zrelih škola (II. faza)“. Opći cilj programa e-Škole pridonosi jačanju kapaciteta osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovnog sustava s ciljem osposobljavanja učenika za tržište rada, daljnje školovanje i cjeloživotno učenje.

 
31.08.2020, 08:39

Stranice