Skip to content Skip to navigation

Novosti

Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Dragi maturanti, budući studenti Fakulteta organizacije i informatike, pozivamo vas na Smotru Sveučilišta 2018 koja će se održati od 22. do 24. studenoga 2018. godine u Studentskom centru, Savska 25 u Zagrebu.

Business club@FOI organizira pozvano predavanje

Na Fakultetu organizacije i informatike, 7. studenog 2018. godine održat će se pozvano predavanje na temu Putovanje od diplome do posla koji voliš kroz 5 naučenih lekcija. Predavanje će se održati na FOI1, u dvorani 7 s početkom u 18:00 sati.

 
02.11.2018, 09:22
Tjedan karijera 2018

Od ponedjeljka 15. do petka 19. listopada 2018. godine na Fakultetu organizacije i informatike održava se 7. Tjedan karijera. U sklopu Tjedna karijera sudjelovat će 55 poduzeća koja će se predstaviti studentima kroz brojne aktivnosti. Detaljan program Tjedna karijera dostupan je na portalu CPSRK-a.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi na FOI-ju

U suradnji s Centrom za volontiranje i humanitarni rad FOI i Gradskim društvom Crvenog križa Varaždin organizira se dobrovoljno darivanje krvi na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin.

 
04.10.2018, 14:18
2. dio 8. Međunarodnog studentskog simpozija o interkulturalnom učenju održan je u SAD-u

Cincinnati, Orlando, Chichago… Tri različita grada u tri različite savezne države u Americi. Zvuči primamljivo? Puno različitih kulturnih događanja i znamenitosti, povijesnih mjesta, velikih Sveučilišta… Za vas smo istražili kako možete kao student Fakulteta organizacije i informatike Varaždin (FOI), Sveučilišta u Zagrebu, obići i prezentirati vlastita istraživanja na Sveučilištima u Americi.

Natječaj za studenta savjetnika

Poslovodni kolegij Fakulteta organizacije i informatike objavljuje Natječaj za studenta savjetnika.

Konačni rezultati izbora za Studentski zbor FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje konačne rezultate izbora za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Privremeni rezultati izbora za Studentski zbor FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje Privremene rezultate izbora za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Obavijest o biračkom mjestu za izbor predstavnika u Studentski zbor FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje obavijest o biračkom mjestu za Studentske izbore koji će se održati 11. i 12. lipnja 2018. godine.

Izvanredni izbori za Studentski zbor – Popis birača

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu objavljuje Popis birača za izbore za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor FOI-ja.

Stranice