Skip to content Skip to navigation

Business club@FOI organizira pozvano predavanje

Objavljeno: 02.11.2018

Na Fakultetu organizacije i informatike, 7. studenog 2018. godine održat će se pozvano predavanje na temu Putovanje od diplome do posla koji voliš kroz 5 naučenih lekcija. Predavanje će se održati na FOI1, u dvorani 7 s početkom u 18:00 sati.

Gošća na pozvanom predavanju je Tea Zavacki, konzultantica za korisničko iskustvo (9-17h), poduzetnica (17-23h) i FER-ovka koja danas radi upravo ono što voli (0-24h). Međutim, u trenutku kad su joj uručili diplomu, Tea ne samo da nije znala kako izgraditi uspješnu karijeru, nego uopće nije znala što želi. U međuvremenu je naučila da današnji poslovni svijet nudi previše mogućnosti da bismo samo ušli i ostali u onoj kutiji koja nam je diplomom dodijeljena. Međutim, kao i u svakoj igri, tako i u poslovnom svijetu – da bi mogao pobijediti prvo moraš naučiti pravila. Kroz 5 ključnih lekcija Tea će podijeliti što je sve morala naučiti u prvim godinama svoje karijere kako bi danas radila upravo ono što voli.

Pozvano predavanje je organizirao Business club@FOI. Udruga Business club@FOI nastala je 2016. godine s idejom da kroz zajedničko druženje i radionice, članovi, ali i svi oni koji to tek žele postati dobiju priliku za dodatno financijsko obrazovanje i obrazovanje iz drugih srodnih područja. Uz to, aktivnosti Udruge su organiziranje tematskih radionica, organizacija seminara, pozvanih predavanja i konferencija, organizacija case study i sličnih natjecanja te suradnja sa sličnim organizacijama sa Sveučilišta, države i regije.

Business club@FOI pokrenut je na inicijativu studenata te izv.prof.dr.sc. Marine Klačmer Čalopa.

Ono čemu Udruga najviše teži je povezati ekonomiju i informatiku, upoznati sve studente i studentice s različitim poslovnim temama, približiti im priče nedavnih studenata Fakulteta, a danas zaposlenih mladih ljudi te im omogućiti što lakše snalaženje u današnjem ubrzanom svijetu.

Trenutno Udruga broji 8 članova, a upravo se provode i upisi pa se nadamo većem broju.

Predsjednica Business club@FOI je Tea Jurašić, zamjenica Mirjana Pohižek, a tajnica Valentina Veble.