Skip to content Skip to navigation

Tjedan karijera 2018

Od ponedjeljka 15. do petka 19. listopada 2018. godine na Fakultetu organizacije i informatike održava se 7. Tjedan karijera. U sklopu Tjedna karijera sudjelovat će 55 poduzeća koja će se predstaviti studentima kroz brojne aktivnosti. Detaljan program Tjedna karijera dostupan je na portalu CPSRK-a.

Pod organizacijskom palicom Centra za podršku studentima i razvoj karijera FOI-ja, sedmi po redu Tjedan karijera studentima nudi brojne sadržaje – pozvana predavanja, stručne radionice i više izdvojenih karijernih događanja od ponedjeljka do četvrtka te bogat program i brojne prilike za umrežavanje na glavnom danu kao što su pitchevi i štandiranje poslodavaca.

Tjedan karijera u pozadini nudi i mobilnu aplikaciju za poslodavce i studente koja donosi brojne nove funkcionalnosti, a realizirana je od strane tima FOI studenata, dizajnera i developera. Studentima smo pripremili čak 50 vrijednih nagrada u sklopu nagradne igre Tjedna karijera (ukupni fond 15.000kn!), a poslodavcima četiri kategorije posebnih priznanja za koje će glasovati studenti.

Nismo ostali dužni ni za pravi (studentski) party, pa se tako i Brucošijada (u organizaciji Studentskog zbora FOI) namjerno smjestila na sam kraj programa glavnog dana Tjedna karijera. Pozvani su svi, ne samo brucoši!

Dragi naši studenti i studentice, pozivamo vas da se odazovete u što većem broju na korisne sadržaje koje za vas pripremaju predstavnici čak više od 50 tvrtki! Kako bismo vam olakšali sudjelovanje na Tjednu karijera, dio pozvanih predavanja održati će se u okviru redovne nastave, no slobodni ste doći na sva ostala predavanja bez ikakve prijave. Za vaše sudjelovanje na radionicama potrudit ćemo se opravdati vaš (eventualni) izostanak s nastave. 

Napominjemo da je za sudjelovanje na radionicama obavezna prijava putem linkova na FOI events sustav dostupnih u sklopu programa na stranici Tjedna karijera.

Nadamo se da se i ove godine vidimo u velikom broju na najboljem karijernom druženju u Varaždinu i okolici! Tjedan karijera pratite na:

FB event
Facebook
Web
Instagram