Skip to content Skip to navigation

Privremeni rezultati izbora za Studentski zbor FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje Privremene rezultate izbora za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Na temelju članka 19. Pravilnika o izborima za studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike održanih 11. i 12. lipnja 2018. godine objavljuje
 

PRIVREMENE REZULTATE IZBORA ZA PREDSTAVNIKE U STUDENTSKI ZBOR FAKULTETA ORGANIZACIJE I INFORMATIKE
 

Zapisnicima o provođenju izbora od 12. lipnja 2018. godine birački odbor je konstatirao, a Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike potvrdilo da je na izborima za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike, održanih 11. i 12. lipnja 2018. godine glasovalo 268 birača, a konstatirano je 259 važećih i 9 nevažećih listića.

Objavljujemo ostvarenje broja glasova za pojedine kandidate/kandidatkinje, poredano prema broju dobivenih glasova: DOKUMENT

S obzirom na to da se na studentskim izborima za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike biralo ukupno dva (2) predstavnika, Izborno povjerenstvo utvrđuje da su u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu izabrani studenti koji su u naprijed navedenoj tablici rangirani pod rednim brojem 1. i rednim brojem 2.


                                                                                                                                              Predsjednica Izbornog povjerenstva FOI-ja:

                                                                                                                                                   Doc. dr. sc. Martina Tomičić Furjan