Skip to content Skip to navigation

Udruge

Studenti se mogu uključiti u razne studentske udruge, čiji je cilj druženje, organiziranje događanja te promoviranje vlastitih interesa, ideja, zamisli i stavova kako bi utjecali na aktualna i buduća fakultetska i sveučilišna zbivanja.

Sportska udruga FOI-ja okuplja studente koji žele rekreativno sudjelovati u sportskim aktivnostima kao što su nogomet, košarka, odbojka, skijanje, a ujedno organiziraju FOIjadu koja se održava akademske godine.

Udruga Business Club@FOI je studentska organizacija na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Nastala je 2016. godine na inicijativu studenata s idejom da kroz zajedničko druženje i radionice steknu dodatna znanja.

Studentski list STAK služi kao glasilo čiji je cilj informirati, poučiti i zabaviti studente i djelatnike FOI-ja. Uredništvo lista okuplja studente koji svoje informatičke i komunikacijske vještine spajaju s novinarstvom, fotografijom i grafičkim dizajnom.

AMAC-FOI je udruga koja okuplja diplomante i prijatelje Fakulteta organizacije i informatike s ciljem izgradnje i jačanja veza te suradnje između bivših studenata i FOI-ja.

AIESEC je svjetsko udruženje studenata koje povezuje preko 800 sveučilišta, a djeluje s ciljem da omogući studentima otkrivanje i razvijanje njihovih potencijala na međunarodnoj razini kako bi pozitivno utjecali na razvoj društva.