Skip to content Skip to navigation

Novosti

Prijavi se i prošeći uredima poduzeća CS Computer Systems i ecx.io

U srijedu, 11. prosinca 2019. godine, od 10:00 sati, Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI-ja organizira posjet poduzećima Computer Systems i ecx.io u Varaždinu. Posjet je otvorena za studente svih godina i smjerova studija, no posebno pozivamo studente završne godine preddiplomskog i studente diplomskih studija, koje očekuje skorašnji ulazak na tržište rada, da se prijave za posjet. Posjet uključuje kratka predavanja kroz koja će zaposlenici studentima predstaviti poslovanje i karijerne prilike.

Sklopljen Ugovor o suradnji između FOI-ja i Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu i Razvojni centar i tehnološki park Križevci jučer su u Gradu Križevcima sklopili Ugovor o suradnji. Naime, stručni studij FOI-ja Primjena informacijske tehnologije u poslovanju (PITUP) koji se posljednjih 12 godina provodi i u Križevcima, ove je akademske godine 2019./2020. preselio u novi moderniji prostor Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci te slijedom toga sklopio ugovor o korištenju novoopremljenog i modernog prostora Centra na adresi Franje Tuđmana 20 u Križevcima.

Radionica Internet of Things na FOI-ju – poziv studentima na prijavu

Tijekom zimskog semestra ak. godine 2019./20. na FOI-ju će se održati intenzivna radionica Interneta stvari po nazivom Internet of Things – Embedded Software Development (IOT:ESD). Sudjelovanje je za studente FOI-ja besplatno, a radionica će se održavati na engleskom jeziku jer će u njoj sudjelovati i Erasmus studenti. Radionicu će izvoditi doc. dr. sc. Boris Tomaš, a studenti za redovito pohađanje dobivaju 2 ECTS boda. 

Ispitni rok za unos ocjena stečenih kontinuiranim praćenjem

Datum ispitnog roka za unos ocjena stečenih kontinuiranim praćenjem u ljetnom semestru tekuće akademske godine 2018./2019. bit će 17. lipnja 2019. godine. Rok će biti otvoren do 28. lipnja 2019. godine (uključujući).

 

Gostujuće predavanje na FOI-ju održala Maja Kućar, mag. psih.

U srijedu, 24. travnja 2019., u vremenu od 12:15 do 13:45 sati, u sklopu kolegija "Poslovno komuniciranje" na stručnom studiju PITUP održano je predavanje pod nazivom "Emocije i emocionalna inteligencija u poslovnom okruženju".

 
19.04.2019, 08:10
Održana Tribina za stručnu praksu s poslodavcima

Centar za podršku studentima i razvoj karijera je u ponedjeljak, 4. ožujka 2019. godine u Info Chill Zoni (podrum Fakulteta) održao Tribinu za studente završnih godina diplomskih studija Informatike, Ekonomike poduzetništva i stručnog studija PITUP.