Skip to content Skip to navigation

Novosti

Promocije prvostupnika i magistara FOI-ja

Promocije sveučilišnih i stručnih prvostupnika te sveučilišnih magistara Fakulteta organizacije i informatike održat će se 1. i 2. srpnja 2022. godine u HNK Varaždin. Raspored prema studijima pogledajte u nastavku.

Prijavite se na program „Seeds for the Future" i upoznaj najmoderniju tehnologiju tvrtke Huawei

Otvoren je natječaj za program „Seeds for the Future" - online program obrazovanja i obuke usmjerenog na industriju, inovacije i tehnologiju. Više u nastavku...

Upisi na preddiplomske studije - ljetni rok 2022.
upisi studenti foi-ja

Upisi u prvu godinu preddiplomskih studija Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu na ljetnom roku odvijat će se isključivo online. Upisne kvote za upis na jesenskom roku objavljene su u sustavu Postani student. Prijave na preddiplomske studije Fakulteta organizacije i informatike obavljaju se putem spomenutog sustava. Napominjemo da se studenti u novu akademsku godinu upisuju isključivo u NOVE (revidirane) studijske programe.

 
15.06.2022, 10:36
Postupak upisa na FOI (ak. godina 2022./2023.)
Studenti FOI-ja

Dragi brucoši, želimo vam poželjeti dobrodošlicu i zahvaliti na povjerenju koje ste pokazali kroz odabir Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu za nastavak vašeg formalnog obrazovanja. U nastavku pročitajte zašto je upis na FOI toliko jednostavan i brz.

 
15.06.2022, 09:47
Rotary Club Varaždin dodijelio nagrade za izvrsnost i studentima FOI-ja
Nagrađeni studenti - Rotary Club

Na prigodnoj svečanosti u Županijskoj palači, dodijeljene su Nagrade za izvrsnost prof dr. sc. Franjo Ruža Rotary Cluba Varaždin. Ove ih je godine dobilo 12 učenika srednjih škola i 15 studenata, a među kojima su i studenti i studentice Fakulteta organizacije i informatike. 

Objavljen raspored za 6. ciklus nastave u ITDP centrima u ak. god. 2021./2022.

Poštovane kolegice i kolege, objavljujemo raspored za 6. ciklus nastave u ITDP centrima.

 
26.04.2022, 08:45
Promjena u rasporedu na studiju ITDP - centar Križevci

Obavještavamo kolegice i kolege, studentice i studente da je na stručnom preddiplomskom studiju Primjena informacijskih tehnologija u poslovanju (PITUP) došlo do promjene rasporeda. Izmjene rasporeda se odnose na vježbe iz predmeta 'Objektno orijentirano programiranje', koje se od sljedećeg tjedna neće održavati utorkom, nego ponedjeljkom u terminima navedenim u rasporedu.

 
26.04.2022, 08:32
Raspored kolokvija za ljetni semestar 2021./2022.
Raspored kolokvija 2022

Objavljen je raspored kolokvija u ljetnom semestru akademske godine 2021./2022. za preddiplomske i diplomske studije te za stručni studij ITDP/PITUP Varaždin. 

Objavljen raspored za 5. ciklus nastave u PITUP/ITDP centrima

Objavljeni su rasporedi nastave na stručnom studiju PITUP/ITDP u centrima Zabok, Križevci i Sisak. Rasporedi su dostupni i na nastava.foi.hr.

 
30.03.2022, 08:42
Sve što trebate znati o revidiranom studijskom programu Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja (ITDP)

Pored preddiplomskih sveučilišnih trogodišnjih studija Informacijski i poslovni sustavi (IPS) te Ekonomika poduzetništva (EP), srednjoškolci i svi oni koji ove godine uspješno polože ispite državne mature mogu upisati i preddiplomski stručni studij Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja (ITDP). Naime, od prošle akademske godine, studij koji je nosio naziv Primjena informacijske tehnologije u poslovanju je revidiran i moderniziran, stoga sada nosi gore spomenuti novi naziv ITDP. Što je novo, koji se predmeti izvode i gdje potražiti sve ključne informacije za upis, pročitajte u nastavku…

 
24.03.2022, 15:02

Stranice