Skip to content Skip to navigation

Prijavi se i prošeći uredima poduzeća CS Computer Systems i ecx.io

U srijedu, 11. prosinca 2019. godine, od 10:00 sati, Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI-ja organizira posjet poduzećima Computer Systems i ecx.io u Varaždinu. Posjet je otvorena za studente svih godina i smjerova studija, no posebno pozivamo studente završne godine preddiplomskog i studente diplomskih studija, koje očekuje skorašnji ulazak na tržište rada, da se prijave za posjet. Posjet uključuje kratka predavanja kroz koja će zaposlenici studentima predstaviti poslovanje i karijerne prilike.

Plan posjete CS Computer Systems

 1. Uvod - CS općenito
 2. Odjel razvoja - iz Prečko 5 u cijeli svijet
 3. AVIION i R&D u Varaždinu
 4. Pitanja i neformalno druženje

Više o poduzeću:

CS Computer Systems već 29 godina pruža integrirane informacijske usluge kojima pokriva sve segmente informacijskih, sistemskih i komunikacijskih tehnologija. Poduzeće analizira potrebe klijenata te projektira, održava i nadograđuje informacijska rješenja koja im pomažu pri stvaranju konkurentnih poslovnih prednosti.

U osmišljavanju rješenja osim na vlastite snage oslanjaju se na tehnologije vrhunskih svjetskih brendova u ICT industriji. Direktne poslovne i partnerske veze imaju gotovo sa svim svjetskim proizvođačima informatičkih tehnologija, s pojedinim vendorima i dulje od dva desetljeća. CS Computer Systems je organiziran tako da u svakom trenutku može optimalno reagirati na zahtjeve svojih klijenata koristeći pritom ogromno iskustvo, znanje i obučenost zaposlenika kao i prednosti koje nosi visoko sofisticirana tehnologija.

Plan posjete ecx.io

 1. Uvodna prezentacija o firmi
 2. Tehnologije i odjeli
 3. SCRUM kao način rada ecx.io timova
 4. Prezentacija o ecx.io Academy
 5. Prezentacija prilika za studente
 6. Obilazak ureda i "live" prezentacija svake tehnologije
 7. Neformalno druženje i zakuska


Saznaj više o poduzeću:

Tvrtka ecx.io jedna je od vodećih digitalnih agencija u Europi. Više od dvadeset godina bave se na području digitalnog marketinga i e-trgovine, nudeći cjelovita rješenja na međunarodnoj razini. Od početka 2016. godine postali su dio IBM-a i sada su dio najveće digitalne mreže na svijetu: IBM iX. Trenutno djeluju u četiri zemlje: Velika Britanija, Njemačka, Hrvatska i Austrija s više od 450 angažiranih zaposlenika. Ecx.io u Varaždinu se nalazi na novoj adresi, Kapucinski trg 5 (zgrada ZABA-e, 3. kat).


Prijava je moguća putem ove FORME do srijede 4. prosinca 2019. godine (do kraja dana). Planirano trajanje posjete je od 10:00 do 16:00 sati, no detaljne informacije o vremenu i mjestu polaska dobit ćete na FOI mail nakon prijave.

NAPOMENA:

Broj mjesta je ograničen, a u slučaju velikog interesa u obzir će se uzimati prijave prema redoslijedu zaprimanja. Obratite pažnju da vaše moguće nastavne obaveze ne moraju biti prepreka sudjelovanju jer potrudit ćemo se opravdati vaše eventualne izostanke s redovne nastave. U slučaju da biste izostajali, svakako nam to napomenite prilikom prijave i prethodno obavijestite nastavnog profesora.