Skip to content Skip to navigation

Radionica Internet of Things na FOI-ju – poziv studentima na prijavu

Objavljeno: 10.10.2019

Tijekom zimskog semestra ak. godine 2019./20. na FOI-ju će se održati intenzivna radionica Interneta stvari po nazivom Internet of Things – Embedded Software Development (IOT:ESD). Sudjelovanje je za studente FOI-ja besplatno, a radionica će se održavati na engleskom jeziku jer će u njoj sudjelovati i Erasmus studenti. Radionicu će izvoditi doc. dr. sc. Boris Tomaš, a studenti za redovito pohađanje dobivaju 2 ECTS boda. 

Tijekom zimskog semestra ak. godine 2019./20. na FOI-ju će se održati intenzivna radionica Interneta stvari po nazivom Internet of Things – Embedded Software Development (IOT:ESD).

Sudjelovanje je za studente FOI-ja besplatno, a radionica će se održavati na engleskom jeziku jer će u njoj sudjelovati i Erasmus studenti. Radionicu će izvoditi doc. dr. sc. Boris Tomaš, a studenti za redovito pohađanje dobivaju 2 ECTS boda.

Na radionici ima 10-ak mjesta za studente FOI-ja, a mogu se prijaviti svi studenti informatike koji nisu sudjelovali na takvoj radionici u ak. godini 2017./18. te studenti koji nisu upisali ili odslušali predmet Zemljopisni informacijski sustavi. Točni termini održavanja radionice bit će dogovoreni naknadno.

Ovo je prilika za usvajanje novih aktualnih znanja, jer IoT tehnologije se primjenjuju svuda oko nas, od manjih hobističkih projekata, preko sve popularnijih i zastupljenijih pametnih kuća, pa do ozbiljnih industrijskih rješenja koje uvelike smanjuju troškove u svim segmentima poslovanja.

Kontakt osoba za više informacija je doc. dr. sc. Boris Tomaš (boris.tomas@foi.hr).

Rok za prijavu na radionicu je 17. listopada 2019., a student će biti odabrani redoslijedom prijave (po principu “first come, first served”).

Link na prijavu.