Skip to content Skip to navigation

Održana Tribina za stručnu praksu s poslodavcima

Objavljeno: 28.02.2019

Centar za podršku studentima i razvoj karijera je u ponedjeljak, 4. ožujka 2019. godine u Info Chill Zoni (podrum Fakulteta) održao Tribinu za studente završnih godina diplomskih studija Informatike, Ekonomike poduzetništva i stručnog studija PITUP.

Cilj tribine bio je ponoviti važne informacije vezane za proceduru pronalaska prakse, prijave u sustav, odrađivanja same prakse i vaših obaveza po pitanju pisanja dnevnika i rokova. Dodatno, studentima koji još nisu odlučili kamo na praksu, predstavljena je i ponuda dvoje poslodavaca- Poslovne inteligencije i Raiffeisenbank Austria.

Poslovna inteligencija ima program plaćene stručne prakse i edukacije kroz Bird Akademiju. Posebno na prijave pozivaju studente Ekonomike poduzetništva jer se Akademija odnosi na područja poslovne informatike, no otvoreni su za prijave svih zainteresiranih studenata. Više o Bird Akademiji možete doznati ovdje, a ukoliko će biti interesa, svakako će vam izaći u susret za naknadne prijave (službeni rok je do 1. ožujka).

Raiffeisenbank Austria ima program praksi u IT sektoru i vesele se prijavama studenata informatičkih smjerova i afiniteta, a svi zainteresirani studenti koji pokažu iznimne rezultate tijekom prakse imat će priliku nastaviti svoj honorarni angažman kroz dulji period i steći dodatna znanja.

Za moguće upite možete se javiti na cpsrk@foi.hr.