Skip to content Skip to navigation

Novosti

Izmjene u rasporedu centra PITUP Zabok

Poštovani, obavještavamo vas o izmjenama u rasporedu centra PITUP Zabok (predmet Ured i uredsko poslovanje - manje termina).

 
04.12.2019, 08:29
Prijavi se i prošeći uredima poduzeća CS Computer Systems i ecx.io

U srijedu, 11. prosinca 2019. godine, od 10:00 sati, Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI-ja organizira posjet poduzećima Computer Systems i ecx.io u Varaždinu. Posjet je otvorena za studente svih godina i smjerova studija, no posebno pozivamo studente završne godine preddiplomskog i studente diplomskih studija, koje očekuje skorašnji ulazak na tržište rada, da se prijave za posjet. Posjet uključuje kratka predavanja kroz koja će zaposlenici studentima predstaviti poslovanje i karijerne prilike.

Objavljen raspored u PITUP centrima

Poštovani, u prilogu je konačna verzija rasporeda za PITUP centre. Nastava počinje u ponedjeljak, 25. studenog 2019. godine.

 
18.11.2019, 08:27
Informacija o prijavi, izradi i predaji završnih i diplomskih radova

Poštovane studentice i studenti, slobodni smo skrenuti vam pozornost na nekoliko važnih informacija vezano uz prijavu, izradu i predaju završnih i diplomskih radova na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.
 

STEM stipendije - provjera podataka

Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti obavijest s uputama za provjeru podataka. Obavijest je poslana na njihove adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr u svrhu provedbe dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2019./2020.

Raspored kolokvija za zimski semestar 2019./2020.

Objavljen je raspored kolokvija u zimskom semestru 2019./20. za preddiplomske studije IS/PS, preddiplomski studij EP, Preddiplomski studij PITUP te diplomske studije Informatike i Ekonomike poduzetništva.

Radionica Internet of Things na FOI-ju – poziv studentima na prijavu

Tijekom zimskog semestra ak. godine 2019./20. na FOI-ju će se održati intenzivna radionica Interneta stvari po nazivom Internet of Things – Embedded Software Development (IOT:ESD). Sudjelovanje je za studente FOI-ja besplatno, a radionica će se održavati na engleskom jeziku jer će u njoj sudjelovati i Erasmus studenti. Radionicu će izvoditi doc. dr. sc. Boris Tomaš, a studenti za redovito pohađanje dobivaju 2 ECTS boda. 

Predmeti na stručnom studiju PITUP koji se neće izvoditi u zimskom semestru ak. godine 2019./20.

Poštovane kolegice i kolege, temeljem broja upisanih studenata po pojedinom izbornom predmetu u centrima PITUP-a napravljen je plan izvođenja izbornih predmeta. Za svaki semestar u kojem postoje izborni predmeti određeno je za koje će se predmete izvoditi nastava, a za koje se neće izvoditi. Više detalja pročitajte u nastavku.

 
30.09.2019, 09:01
Prijavite se za članstvo u Akademskom pjevačkom zboru FOI-ja

Pozivamo sve studente i djelatnike FOI-ja koji su zainteresirani za članstvo u Akademskom pjevačkom zboru FOI-ja da se jave na zbor@foi.hr i da nam se pridruže na probama Zbora.

 
27.09.2019, 15:20
PITUP Križevci - od ove godine na novoj lokaciji

Poštovani studenti, od akademske godine 2019./2020. nastava u PITUP centru Križevci izvodi se na novoj lokaciji, u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci (Franje Tuđmana 20). Zgrada se nalazi preko puta škole u kojoj se do sada održavala nastava. Više informacija o lokaciji možete pronaći ovdje.

 
27.09.2019, 10:20

Stranice