Skip to content Skip to navigation

Predmeti na stručnom studiju PITUP koji se neće izvoditi u zimskom semestru ak. godine 2019./20.

Objavljeno: 30.09.2019

Poštovane kolegice i kolege, temeljem broja upisanih studenata po pojedinom izbornom predmetu u centrima PITUP-a napravljen je plan izvođenja izbornih predmeta. Za svaki semestar u kojem postoje izborni predmeti određeno je za koje će se predmete izvoditi nastava, a za koje se neće izvoditi. Više detalja pročitajte u nastavku.

IZBORNI PREDMETI - IZVOĐENJE PITUP VARAŽDIN 2019./2020.

IZBORNI PREDMETI - IZVOĐENJE PITUP CENTRI 2019./2020.

Ako se određen izborni predmet ne izvodi u niti jednom od centara niti u Varaždinu, studenti su obavezni zamijeniti izborni predmet. To moraju učiniti na način da popunjenu Zamolbu za promjenu upisanih kolegija predaju u studentsku skriptarnicu najkasnije do 11. listopada 2019. godine.

Ako se određen izborni predmet neće izvoditi u jednom od centara, ali će se izvoditi u Varaždinu, studenti mogu izabrati jednu od dvije mogućnosti: zamijeniti izborni predmet sukladno gore navedenim uputama ili ostaviti upisani izborni predmet prvog izbora svjesni činjenice da se nastava i ispiti neće izvoditi u centrima te da će ispitima moći pristupiti jedino u Varaždinu (u tom slučaju obavezni su javiti se predmetnom nastavniku).