Skip to content Skip to navigation

PITUP Križevci - od ove godine na novoj lokaciji

Objavljeno: 27.09.2019

Poštovani studenti, od akademske godine 2019./2020. nastava u PITUP centru Križevci izvodi se na novoj lokaciji, u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci (Franje Tuđmana 20). Zgrada se nalazi preko puta škole u kojoj se do sada održavala nastava. Više informacija o lokaciji možete pronaći ovdje.

Radi se o prostoru koji se nalazi unutar novoobnovljenog objekta bivše vojarne Stjepan Lacković u centru grada, a kojim upravlja Razvojni centar i tehnološki park Križevci. Postignutim dogovorom, Fakultet organizacije i informatike će za potrebe provođenja nastave na stručnom studiju PITUP koristiti nekoliko suvremeno opremljenih dvorana za predavanja, provođenje ispita te za sastanke. Uz sve to, FOI će moći koristiti i zajednički izložbeni prostor, recepciju, kafić i dr.

Studentima FOI-jevog stručnog studija, ali i nastavnom osoblju time će se znatno poboljšati kvaliteta uvjeta u kojima se nastava održava, a bit će stvoreno i inovativno poslovno okruženje u kojem će se direktno moći povezati akademski i gospodarski sektor, što je i jedan od strateških ciljeva FOI-ja. Suradnja tih dvaju sektora je ključna u unapređenju nastavnog procesa jer se njihovim povezivanjem stvaraju osnove za poboljšanje znanja, vještina i poslovnih kompetencija studenata, što im je ključno za uspješan ulazak na tržište rada.

Kako izgleda novi prostor FOI-jevog PITUP centra u Križevcima možete pogledati ovdje.