Skip to content Skip to navigation

Novosti

Natječaj - izvanredni profesor
Pisanje na računalu

Fakultet organizacije i informatike raspisuje Natječaj za izbor jednog nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora. Više pročitajte u nastavku Natječaja.

 
27.07.2022, 08:35
Obavijest o odabiru - voditeljica računovodstva Matea Šoštarec

Temeljem objavljenog natječaja za zapošljavanje na radno mjesto položaj I. vrste -  RUKOVODITELJ PODODSJEKA U PODRUČNOJ SLUŽBI – VODITELJ RAČUNOVODSTVA – 1 IZVRŠITELJ na neodređeno vrijeme uz probni rok od 3 mjeseca, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Matea Šoštarec.

 
21.07.2022, 12:09
Obavijest o odabiru - izvanredna profesorica Irena Konecki

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora (m/ž) u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno ekonomija, za grupu predmeta vezanih uz poduzetništvo na Katedri za gospodarstvo, obavještavamo da je, odlukom Fakultetskog vijeća FOI-ja od 14. lipnja 2022. godine, na navedeno radno mjesto odabrana dr. sc. Irena Konecki.

 
15.07.2022, 09:50
Natječaj - voditelj računovodstva

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike Varaždin objavljuje Natječaj za radno mjesto položaj I. Vrste -  rukovoditelj pododsjeka u područnoj službi – voditelj računovodstva – 1 izvršitelj  na neodređeno vrijeme uz probni rok od 3 mjeseca.

 

 
08.07.2022, 08:23
Natječaj - 2 izvanredna profesora i predavač
Pisanje dokumenta

Fakultet organizacije i informatike objavljuje Natječaj za 2 nastavnika u znanstveno-nastavnom zvanju izvanrednog profesora te jednog nastavnika u nastavnom zvanju i radnom mjestu predavača. Više pročitajte u nastavku.

 
21.06.2022, 11:18
Obavijest o odabiru kandidata - Marija Ister
Pisanje na računalu

Temeljem objavljenog natječaja za zapošljavanje na radno mjesto I. vrste - STRUČNI SURADNIK – 1 IZVRŠITELJ na određeno vrijeme s punim radnim vremenom (zamjena za privremeno nenazočnu djelatnicu) u Centru za podršku studentima i razvoj karijera, obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Marija Ister.

 
20.06.2022, 14:19
Obavijest o odabiru kandidata – Barbi Svetec, mag. educ. philol. angl. et croat.
Pisanje CV-a

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika u naslovno suradničko zvanje asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijskih i komunikacijskih znanosti, za grupu predmeta vezanih uz upravljanje projektnim ciklusima, obavještavamo Vas da je na navedeno radno mjesto odabrana Barbi Svetec, mag. educ. philol. angl. et croat.

 
20.06.2022, 14:16
Obavijest o odabiru kandidata – Ahmed Shareef
Računalo i svjetiljka

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog doktoranda u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta na projektu Hrvatske zaklade za znanost, za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, na projektu „ORKAN – Okvir za kontrolu i nadzor bespilotnih letjelica“, obavještavamo Vas da je na navedeno radno mjesto odabran Ahmed Shareef.

 
20.06.2022, 14:15
Natječaj - redoviti profesor i izvanredni profesor
Pisanje na računalu

Fakultet organizacije i informatike objavljuje Natječaj za izbor jednog nastavnika u znanstveno – nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora – prvi izbor za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti te jednog nastavnika u znanstveno – nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti

 
01.06.2022, 13:43
Natječaj - STRUČNI SURADNIK - 1 IZVRŠITELJ

Fakultet organizacije i informatike raspisuje natječaj radno mjesto I. vrste - STRUČNI SURADNIK – 1 IZVRŠITELJ na određeno vrijeme s punim radnim vremenom (zamjena za privremeno nenazočnu djelatnicu) u Centru za podršku studentima i razvoj karijera.

 
18.05.2022, 09:04

Stranice