Skip to content Skip to navigation

Novosti

Obavijest o odabiru kandidata

Temeljem objavljenog natječaja za zapošljavanje na radno mjesto IV. vrste – SPREMAČICA (1 izvršitelj) na određeno vrijeme od 6 mjeseci s punim radnim vremenom obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Miljenka Trojko.

 
19.12.2017, 10:35
Obavijest o odabiru kandidata

Temeljem objavljenog natječaja za  izbor i imenovanje  rukovoditelja odsjeka u područnoj službi / tajnika Fakulteta obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Tatjana Zrinski, univ.spec.iur.

 
15.12.2017, 08:43
Natječaj

Fakultet organizacije i informatike raspisuje Natječaj za izbor na radno mjesto I. vrste - u suradničko zvanje i na radno mjesto jednog poslijedoktoranda u području društvenih znanosti, na radno mjesto I. vrste - u suradničko zvanje i na radno mjesto jednog poslijedoktoranda u području društvenih znanosti, dva suradnika u suradničkom zvanju i radno mjesto asistenta iz područja društvenih znanosti, jednog suradnika u području prirodnih znanosti i jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta (m/ž) u području prirodnih znanosti.

 
29.11.2017, 08:29
Poništenje Natječaja

Fakultet organizacije i informatike objavljuje poništenje Natječaja raspisanog 27. rujna 2017. godine za za izbor na radno mjesto I. vrste - u suradničko zvanje i na radno mjesto jednog poslijedoktoranda u području društvenih znanosti, za izbor jednog suradnika u području prirodnih znanosti i za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta u području prirodnih znanosti.

 
29.11.2017, 08:15
Natječaj

Fakultet organizacije i informatike raspisuje Natječaj za radno mjesto VIŠI STRUČNI SURADNIK (u sustavu znanosti i visokog obrazovanja) – PROGRAMER radno mjesto I. vrste na projektu „Korisničko iskustvo budućnosti – Pametne specijalizacije i suvremene tehnologije komunikacije i kolaboracije“ – 1 IZVRŠITELJ  na određeno vrijeme za vrijeme trajanja projekta uz probni rok od 3 mjeseca.

 
27.11.2017, 15:23
Obavijest o odabiru kandidata

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora – prvi izbor (m/ž) u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje informacijskih i komunikacijskih znanosti, za grupu predmeta vezanih uz IT menadžment, kvalitetu i mjerenja u informatici na Katedri za razvoj informacijskih sustava, obavještavamo da je, odlukom Fakultetskog vijeća FOI-ja od 21. studenoga 2017. godine, na navedeno radno mjesto odabrana dr. sc. Melita Kozina.

 
24.11.2017, 08:31
Obavijest o odabiru kandidata

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto docenta (m/ž) u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje informacijskih i komunikacijskih znanosti, za grupu predmeta vezanih uz projektiranje informacijskih sustava na Katedri za razvoj informacijskih sustava, obavještavamo da je, odlukom Fakultetskog vijeća FOI-ja od 21. studenoga 2017. godine, na navedeno radno mjesto odabran dr. sc. Darko Andročec.

 
24.11.2017, 08:30
Obavijest o odabiru kandidata

Temeljem objavljenog natječaja za izbor suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta, (m/ž) u znanstvenom području društvene znanosti, znanstveno polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz sigurnost informacijskih sustava i operacijske sustave na Katedri za informatičke tehnologije i računarstvo, obavještavamo da je, odlukom Fakultetskog vijeća FOI-ja od 21. studenoga 2017. godine, na navedeno radno mjesto odabran Tomislav Turek.

 
24.11.2017, 08:28
Obavijest o odabiru kandidata

Temeljem objavljenog natječaja za izbor suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta, (m/ž) u znanstvenom području prirodnih znanosti, znanstveno polje matematika, za grupu predmeta vezanih uz matematiku na Katedri za kvantitativne metode, obavještavamo da je, odlukom Fakultetskog vijeća FOI-ja od 21. studenoga 2017. godine, na navedeno radno mjesto odabran kandidat Damjan Klemenčić.

 
24.11.2017, 08:27
Obavijest o odabiru kandidata

Temeljem objavljenog natječaja za izbor suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta, (m/ž) u znanstvenom području društvene znanosti, znanstveno polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz informatiku na Katedri za informatičke tehnologije i računarstvo na projektu CRISS u sklopu H2020 – projekt Demonstration of a scalable and cost-effective cloud-based digital learning infrastructure through the Certification of digital competences in primary and secondary schools, obavještavamo da je, odlukom Fakultetskog vijeća FOI-ja od 21. studenoga 2017. godine, na navedeno radno mjesto odabran Danijel Filipović.

 
23.11.2017, 15:57

Stranice