Skip to content Skip to navigation

Uvodno predavanje za brucoše FOI-ja

Objavljeno: 15.09.2021
Zgrada FOI

Uoči početka nove akademske godine 2021./2022., u petak, 24. rujna 2021. na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu (FOI 1, Pavlinska 2) bit će održano uvodno predavanje za brucoše, odnosno studente prve godine preddiplomskih studija FOI-ja (Informacijski i poslovni sustavi, Ekonomika poduzetništva i Primjena informacijske tehnologije u poslovanju).

Uvodno predavanje bit će prilika za upoznavanje brucoša s radom Fakulteta, prije svega s načinom održavanja nastave u zimskom semestru, modelima praćenja nastave, korištenju servisa i aplikacija za studente FOI-ja, nastavnim i izvannastavnim aktivnostima te s djelatnicima pojedinih stručnih i potpornih službi. Studentima će FOI biti predstavljen i kroz Digital Escape Room, kojem će moći pristupiti pojedinačno ili grupno te na zabavan način doći do prigodnih FOI promotivnih nagrada.

Brucoše će uvodno pozdraviti i članovi Uprave Fakulteta – dekanica prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep, prodekanica za nastavu i studente prof. dr. sc. Sandra Lovrenčić, prodekanica za poslovanje i ljudske potencijale prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa, prodekan za studijske programe prof. dr. sc. Dragutin Kermek te prodekan za znanost, projekte i međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc. Igor Balaban.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera uvodno predavanje će biti održano u nekoliko grupa, a svaki će se student zapisati u željenu grupu, o čemu će biti obaviješten putem službenog FOI maila u utorak, 21. rujna 2021. Upute kako se ulogirati u svoj službeni mail (ime.prezime@foi.hr) možete pročitati ovdje. Ako nailazite na tehničke poteškoće, molimo javite se na mail podrska@foi.hr (u mailu obavezno navedite o kakvom se problemu radi te fotografiju osobne iskaznice iz koje se jasno vidi Vaše ime, prezime i OIB).

NAPOMENA: Predavanje će se u grupama održavati od jutarnjih sati, a prenosit će se i uživo, stoga će ga moći pratiti i oni koji iz opravdanih razloga neće moći fizički prisustvovati. Online uvodnom predavanju možete pristupiti od 9:00 sati preko Zoom poveznice. Fizičko prisustvovanje predavanjima nije obavezno.