Skip to content Skip to navigation

Uvodno predavanje za brucoše FOI-ja

Uoči početka nove akademske godine 2020./2021., u petak, 25. rujna 2020. na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu (FOI 1, Pavlinska 2) bit će održano uvodno predavanje za brucoše, odnosno studente prve godine preddiplomskih studija FOI-ja - preddiplomskog studija Informacijski i poslovni sustavi, preddiplomskog studija Ekonomika poduzetništva i preddiplomskog stručnog studija Primjena informacijske tehnologije u poslovanju (PITUP). Detaljnije upute poslane su u ponedjeljak, 21. rujna 2020. brucošima na njihove službene mailove (ime.prezime@foi.hr).

Uvodno predavanje će biti prilika za upoznavanje brucoša s radom Fakulteta, prije svega s načinom održavanja nastave u zimskom semestru, modelima praćenja nastave, korištenju servisa i aplikacija za studente FOI-ja, nastavnim i izvannastavnim aktivnostima te s nastavnicima i djelatnicima pojedinih stručnih i potpornih službi. Studentima će FOI biti predstavljen i kroz Digital Escape Room, kojem će moći pristupiti pojedinačno ili grupno te na zabavan način doći do prigodnih FOI promotivnih nagrada.

Brucoše će uvodno pozdraviti i članovi Uprave Fakulteta – dekanica prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep, prodekanica za nastavu i studente prof. dr. sc. Sandra Lovrenčić, prodekanica za poslovanje i ljudske potencijale prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa, prodekan za studijske programe prof. dr. sc. Dragutin Kermek te prodekan za znanost, projekte i međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc. Igor Balaban.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera, uvodno predavanje će biti održano u nekoliko grupa, a svaki će se student zapisati u željenu grupu, o čemu je obaviješten putem službenog FOI maila u ponedjeljak, 21. rujna 2020. Upute kako se ulogirati u svoj službeni mail (ime.prezime@foi.hr) možete pročitati ovdje. Ako nailazite na tehničke poteškoće, molimo javite se na mail podrska@foi.hr (u mailu obavezno navedite o kakvom se problemu radi te fotografiju osobne iskaznice iz koje se jasno vidi Vaše ime, prezime i OIB).

Predavanje će se u grupama održavati od jutarnjih sati, a prenosit će se i uživo, stoga će ga moći pratiti i oni koji iz opravdanih razloga neće moći fizički prisustvovati (link za praćenje bit će objavljen u četvrtak, 24. rujna 2020.).

Pozivamo vas da se odazovete u što većem broju kako biste od samog početka bili pravovremeno i u potpunosti informirani o mogućnostima koje vam nude studiji na FOI-ju te kako biste bili spremni za nove akademske izazove!

Na uvodnom predavanju će svim brucošima biti podijeljene zaštitne maske s FOI logom, a podsjećamo da su svi studenti obavezni nositi zaštitne maske u prostorijama Fakulteta.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas e-mailom na: cpsrk@foi.unizg.hr ili telefonom na 042/390-814.

Vidimo se!