Skip to content Skip to navigation

Sudjelujte u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu

Fakultet organizacije i informatike organizira Erasmus+ kombinirani intenzivni program (blended intensive programmes - BIP) pod nazivom „Transform to sustain: Sustainable future enabled by digital transformation“ u suradnji sa  ESIEA Paris Laval - Ecole d'ingénieurs du numérique, Paris, Francuska, Hogeschool van Amsterdam (HvA), Nizozemska te Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Splitu, te nudi mogućnost sudjelovanja za 3 FOI studenta na ovoj edukaciji.

Program će polaznicima ponuditi priliku da se upoznaju s kreativnim metodama i tehnikama za analizu potreba kupaca, mogućnostima promjena i načinima poboljšanja poslovanja osmišljavanjem novih održivih poslovnih modela. Pritom je naglasak na stvaranju i razvoju inovativnih ideja vezanih uz primjenu odabranih modernih digitalnih tehnologija, koje poslovnu promjenu čine digitalnom.

Sudionici sa FOI su doc.dr.sc. Martina Tomičić Furjan, doc.dr.sc. Iva Gregurec, izv.prof.dr.sc. Katarina Tomičić-Pupek te izv.prof.dr.sc. Igor Pihir, a u provedbi će sudjelovati i 3 studenta. Organizacije sudionici programa (nastavnici i studenti), uz FOI su: ESIEA Paris Laval - Ecole d'ingénieurs du numérique, Paris, Francuska, Hogeschool van Amsterdam (HvA), Nizozemska te Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu.

Studenti će sudjelovati u online i fizičkim predavanjima (blended). Online dio predloženog programa uključivat će kombinaciju predavanja, analiza studija slučaja, individualnih i timskih provjera rada. Studenti će formirati međunarodne timove, po mogućnosti sastavljene iz različitih studijskih profila i polja te će raditi na inovativnom i održivom digitalnom rješenju stvarnog problema. Virtualna nastava bit će podržana online platformom za obuku (moodle kolegij) kao i putem online alata za suradnju za jednostavnu online komunikaciju između članova tima, svih polaznika i nastavnika.

Sva stečena znanja studenti će testirati i primijeniti na stvarnom primjeru, u organizaciji na jednom od hrvatskih otoka, kako bi iskusili izazov rješavanja konkretnog problema i rješavanja pitanja vezanih uz održivost otoka. Zbog toga će se fizička mobilnost odvijati na Sveučilištu u Splitu, a planira se organizirati i izlet na otok.

Program nosi 3 ECTS boda, održava se su periodu od 16.5.2022. do 2.7.2022., s tim da se kontaktne aktivnosti u Splitu održavaju od 26.6.2022. do 2.7.2022.    

Ako ste zainteresirani za ostvarenje mobilnosti, prijavite se do 15.4.2022. do 14 sati ovdje:

Prijave za kombinirani intenzivni program „Transform to sustain: Sustainable future enabled by digital transformation“ (google.com)

Požurite, jer prijave mogu biti i ranije zatvorene, nakon što se prijavi 15 studenata, od kojih ćemo odabrati 3 za sudjelovanje.  

Za više informacija možete se obratiti doc. dr. sc. Martini Tomičić Furjan na mail (mtomicic@foi.unizg.hr) ili pročitati u letku.

Preuzmite u PDF formatu