Skip to content Skip to navigation

Održan Erasmus+ info dan za studente FOI-ja

Na Fakultetu organizacije i informatike, u caffe baru Info Club, je 14. prosinca 2017. održan Erasmus+ info dan za studente pod nazivom „Saznaj više i kreni“.

Info dan je organizirao Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja s ciljem informiranja i predstavljanja mogućnosti za međunarodnu mobilnost koje studenti FOI-ja imaju, prvenstveno u okviru programa Erasmus+. Info dan je otvoren prezentacijom Izabele Oletić Tušek, voditeljice i Ivane Fojs, stručne suradnice Ureda za međunarodnu suradnju. Zatim su studenti na razmjeni Hugo Machado i Diogo Pereira, sa Sveučilišta u Portu i studentica na razmjeni Filiz Kazankaya sa Pamukkale Sveučilišta u Turskoj, predstavili svoje gradove i sveučilišta.

Putem Skype-a javili su se Grgo Marić, student PITUP-a na studijskom boravku u Amsterdamu,  Marina Zubić i Matea Sučić, studentice Ekonomike poduzetništva na stručnoj praksi u Pragu te Stefaan Debrandere i Koen Coonen iz Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta Odisee, University-College Brussels. Svoje Erasmus+ iskustvo također su prezentirali bivši studenti FOI-ja Damir Horvat i Ivana Koren.

Osim studijskog boravka i stručne prakse, FOI studenti imaju mogućnost pohađanja ljetnih škola, što su Bogdan Okreša Đurić i Marko Flajšek prikazali svojim iskustvom Ljetne škole u Beču, NEMO 2017.

Kako je sve izgledalo možete vidjeti na slikama.

Prezentacija s detaljnim informacijama o mogućnostima za međunarodnu mobilnost s održanog Erasmus+ info dana nalazi se ovdje: Erasmus+ info dan