Skip to content Skip to navigation

Uskoro Erasmus+ info dan 2017 „Saznaj više i kreni!“

Drage studentice i studenti FOI-ja, pozivamo vas na Erasmus+ informativni dan pod nazivom „Saznaj više i kreni“ koji će se održati 14. prosinca 2017. (četvrtak) s početkom u 12 sati u caffe baru Info Club (podrum zgrade FOI 1). Info dan organizira Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja s ciljem informiranja i predstavljanja mogućnosti za međunarodnu mobilnost koje studenti FOI-ja imaju, prvenstveno u okviru programa Erasmus+. 

Erasmus+ info dan namijenjen je svim studentima, jednako studentima preddiplomskih i diplomskih studija informatike i Ekonomike poduzetništva te stručnog studija PITUP. Uz kavu ćete moći saznati više o proceduri odlaska na Erasmus razmjenu, bilo studijski boravak ili stručnu praksu, te sveučilištima na koja možete otići. Najveći dio programa bit će posvećen iskustvima i pričama studenata, sadašnjih ili bivših. Studenti koji su trenutno na FOI-ju na razmjeni Filiz iz Turske i Hugo i Doigo iz Portugala predstavit će svoja sveučilišta i gradove, a putem Skype-a javit će nam se student Grgo Marić iz Amsterdama, Marina Zubić i Matea Sučić iz Praga te Erasmus+ koordinatori iz Ureda za međunarodnu suradnju Odisee sveučilišta u Brusselsu. Studenti koji su ove godine sudjelovali na dvotjednoj ljetnoj školi o konceptualnom modeliranju u Beču ispričat će svoje iskustvo s takve kraće mobilnosti. U zadnjem dijelu programa će naši bivši studenti, a sada uspješni mladi ljudi, Ivana Koren i Damir Horvat, ispričati svoja zanimljiva Erasmus iskustva od pred nekoliko godina, te svoj životni i poslovni put nakon toga. 

Ovdje možete vidjeti program Erasmus+ info dana 2017, a sve zainteresirane studente molimo da se prijave na ovom linku. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati e-mailom na international@foi.hr  ili potražiti u Uredu za međunarodnu suradnju (FOI 1, 1. kat, kabinet 56).

Dođi, informiraj se i postani i ti Erasmus+ student!