Skip to content Skip to navigation

FOI-jevi studenti na Ljetnoj školi na FON-u u Beogradu

Šest studentica i studenata Fakulteta organizacije i informatike sudjeluje ovog tjedna, od 22. do 26. kolovoza 2022., u studijskoj posjeti Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, u sklopu koje pohađaju Ljetnu školu FON Summer school 2022. Sudjelovanje im je u potpunosti financirano sredstvima projekta Study4Career kojeg na FOI-ju provodi Centar za podršku studentima i razvoj karijera, a prilika je to da unaprijede svoja znanja iz područja menadžmenta, organizacije, informacijskih sustava i tehnologija.

 

Studenti su u pratnji dr. sc. Ivane Kokotec Đunđek i Ivane Fojs, mag. oec. s FOI-ja, ujedno i gostujućih predavačica na ovoj Ljetnoj školi.

Studenti će u ovih nekoliko dana od predavača iz akademskog i gospodarskog sektora usvojiti nove praktične vještine donošenja odluka temeljenih na bazama podataka i poboljšati svoje 'meke' vještine. Upoznat ćete Microsoft Power BI, strategiju marketinga i prodaje, poslovne modele, digitalne tehnologije, prezentacijske vještine, CV u eri velikih podataka i poslovnog bontona.

Osim toga, ovaj posjet partnerskom fakultetu FOI-ja, studenti će zasigurno iskoristiti za upoznavanje bogate povijesti i kulture susjedne države, a imat će priliku i upoznati sudionike iz ostalih zemalja regije.