Skip to content Skip to navigation

Natječaj za studente – Ljetna škola na FON-u u Beogradu

Studenti Fakulteta organizacije i informatike i ovo ljeto imaju prilike sudjelovati na FON Summer School 2024. Ljetna škola naziva “Sustainable Practice in the Financial Industry” održat će se na kampusu Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu od 15. do 19. srpnja 2024. godine. Rok za prijavu je 29. ožujka 2024.

Pozivamo zainteresirane studente FOI-ja, naročito one s prijediplomskog i diplomskog studija Ekonomike poduzetništva, da se prijave za sudjelovanje na FON Summer School 2024 i unaprijede akademske i praktične vještine u područjima menadžmenta i statistike.

Nešto više o programu: 

Ova petodnevna ljetna škola uključuje interaktivne i praktične radionice koje pokrivaju održivu i odgovornu praksu, upravljanje, financije, upravljanje projektima i statistiku, kao i nove vještine koje bi im mogle pomoći u daljnjem studiju i radu. Uz radionice i timski rad, sudionici će imati prilike i za društvene aktivnosti, umrežavanje, upoznavanje bogatog povijesnog naslijeđa, istraživanje gastronomske ponude, kao i zabavnog sadržaja Beograda.

Sudjelovanjem na FON-ovoj ljetnoj školi studenti mogu ostvariti 3 ECTS-a.

Posjetite stranicu ljetne škole za više informacija.

KADA I GDJE? 15. do 19. srpnja 2024., FON kampus, Beograd

TROŠKOVI? Trošak kotizacije iznosi 240 eura, a uključuje sudjelovanje u svim nastavnim aktivnostima – predavanjima i radionicama, ručkove i kavu te dvije izvannastavne aktivnosti, od kojih je jedna večera.

FOI (odnosno CPSRK) će odabranim studentima pokriti veći dio kotizacije (200 eura), dok će studenti ostatak od 40 eura snositi sami. Troškove povratnog putovanja studenti će također platiti sami.

Troškove smještaja studenata pokriva Fakultet organizacionih nauka.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI? Prijaviti se mogu studenti prijediplomske i diplomske razine Ekonomike poduzetništva te studenti svih informatičkih smjerova, kao i studenti stručnog studija ITDP. Obzirom na temu ljetne škole, prednost će kod prijave imati studenti Ekonomike poduzetništva te oni koji još nisu sudjelovali u sličnim međunarodnim programima.

KAKO SE PRIJAVITI? Prijava ide putem CPSRK app-a. Tko još nema profil, Ispuni svoj profil unutar CPSRK app, unese svoje aktivnosti, uredi životopis jer ćemo ga pogledati kao dio selekcije. Uz ispunjen profil, važna nam je i motivacija stoga nam objasnite (u min. 350 znakova) zašto baš vama trebamo omogućiti ovo sudjelovanje, kako vam se uklapa u nastavne i profesionalne planove i što smatrate da ćete svojim sudjelovanjem donijeti na FOI. U slučaju dodatnih pitanja javite se na cpsrk@foi.unizg.hr.

ROK ZA PRIJAVU: 29. ožujka 2024.

Više informacija o ljetnoj školi FON-a potražite u Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (FOI 1, 1. kat, kabinet 41 ili na international@foi.unizg,hr).

A kako je bilo studentima na FON ljetnoj školi prošlih godina pročitajte u nastavku:

 

Kontakt za više informacija:

Fakultet organizacije i informatike, Varaždin

Ured za međunarodnu suradnju

Pavlinska 2, 42000 Varaždin

international@foi.hr

+385 42 390 826