Skip to content Skip to navigation

Natječaj za studente – Ljetna škola na FON-u u Beogradu

fon ljetna skola

Studenti Fakulteta organizacije i informatike i ovo ljeto imaju prilike sudjelovati na FON Summer School 2023. Ljetna škola s naslovom “Data Empowering Business” održat će se na kampusu Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu od 10. do 15. srpnja 2023.Rok za prijavu je 24. travnja 2023.

Pozivamo zainteresirane studente FOI-ja se prijave za sudjelovanje na FON Summer School 2023 i unaprijede akademske i praktične vještine iz područja menadžmenta, znanosti o podatcima i informacijskih sustava.  

Nešto više o programu:

FON Summer School 2023 pruža studentima završnih godina prijediplomskih i diplomskih studija mogućnost rada s istaknutim predavačima, stručnjacima iz prakse, ali i SAS certificiranim edukatorima i konzultantima.

Ovaj šestodnevni program uključuje interaktivne i praktične radionice, na kojima sudionici rade na poslovnoj studiji slučaja iz stvarnoga života. Uz radionice i timski rad, sudionici će imati prilike i za društvene aktivnosti, izlete i upoznavanje bogatog povijesnog naslijeđa, kao i kulturno-zabavnog sadržaja Beograda.

Sudjelovanjem na FON-ovoj ljetnoj školi studenti mogu ostvariti 3 ECTS-a, Certifikat o sudjelovanju te SAS digitalnu značku o završetku tečaja SAS Visual Analytics 1 for SAS Viya: Basics.

Posjetite stranicu ljetne škole za više informacija: https://summerschool.fon.bg.ac.rs/.

Kada i gdje? 10. do 15. srpnja 2023., FON kampus u Beogradu

Troškovi? Troškove kotizacije (uključuje i ručkove te dio izvannastavnih aktivnosti) za 5-ero studenata FOI-ja pokrivaju Centar za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK) i Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja, a troškove smještaja studenata pokriva FON.

Tko se može prijaviti? Prijaviti se mogu studenti 3. godine PDS-a Informacijski i poslovni sustavi, Ekonomike poduzetništva i stručnog studija ITDP / PITUP te studenti svih diplomskih studija na FOI-ju. Prednost će imati studenti koji još nisu sudjelovali u sličnim međunarodnim programima.  

Kako se prijaviti? Prijava ide putem CPSRK app-a. Ako još nisi, ispuni svoj profil unutar CPSRK app, unesi sve svoje aktivnosti i uredi životopis jer ćemo ga pogledati kao dio selekcije. Uz ispunjeni profil, važna nam je i tvoja motivacija stoga nam objasni (u min. 500 znakova) zašto baš tebi trebamo omogućiti ovo sudjelovanje, kako ti se uklapa u nastavne i profesionalne planove i što smatraš da možeš posjetom donijeti na FOI. U slučaju dodatnih pitanja javite se na cpsrk@foi.unizg.hr

Rok za prijavu: 24. travnja 2023.

Više informacija o ljetnoj školi FON-a potražite u Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (FOI 1, 1. kat, kabinet 41 ili na international@foi.unizg,hr).

 

Kontakt za više informacija:
Fakultet organizacije i informatike, Varaždin
Ured za međunarodnu suradnju
Pavlinska 2, 42000 Varaždin
international@foi.hr
+385 42 390 826