Skip to content Skip to navigation

Novosti

Raspored za 2. ciklus nastave na studiju PITUP centri Križevci, Sisak i Zabok

Objavljeni su rasporedi za 2. ciklus nastave na stručnom studiju PITUP za centre Križevci, Sisak i Zabok. Raspored nastave objavljen je u aplikaciji Nastava.

 
10.11.2016, 09:46
Prihvaćene i odbačene kandidature za predstavnike Studentskog zbora FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje prihvaćene i odbačene kandidature za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Prvi Dan karijera u Sisku za studente stručnog studija i maturante

Centar za podršku studentima i razvoj karijera Fakulteta organizacije i informatike (CPSRK FOI) suorganizator je mini Dana karijera u Sisku koji je prvenstveno namijenjen studentima stručnog studija PITUP te maturantima sisačkih srednjih škola, a održat će se 22. listopada 2016. godine u prostoru mladih SKWHAT.

 
18.10.2016, 17:25
Kandidature za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje da će kandidature za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike primati 24., 25. i 26. listopada u terminima od 14 do 16 sati.

Izvođenje izbornih predmeta na stručnom studiju PITUP u ak. god. 2016./17.

Temeljem broja upisanih studenata po pojedinom izbornom predmetu u centru PITUP Varaždin, Križevci, Zabok i Sisak napravljen je plan izvođenja izbornih predmeta za akademsku godinu 2016./17. Popis predmeta možete vidjeti u nastavku vijesti.

 
14.10.2016, 08:51
Izvanredni izbori za Studentski zbor FOI-ja

U utorak, 8. studenoga i srijedu, 9. studenoga 2016. godine održavaju se izvanredni izbori za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike. 

U tijeku su prijave u najveću organizaciju mladih na svijetu – AIESEC!

U tijeku su prijave za članstvo u AIESEC-u. Prijave su otvorene do srijede, 12. listopada 2016. godine.

Podizanje indeksa

Studenti ponavljači 1. godine, studenti 2. i 3. godine preddiplomskih studija te studenti 1. i 2. godine diplomskih studija moći će svoje indekse podići nakon 1. studenoga 2016. godine. O načinu i mjestu podjele indeksa studenti ce biti obavješteni naknadno.

Slikanje za studentske iskaznice

Pozivaju se studenti 1 godine preddiplomskih sveučilišnih studija (koji nisu obavili slikanje prilikom upisa) i studenti koji su upisali razlikovnu godinu diplomskog studija da se dođu slikati za studentske iskaznice u srijedu 28.09.2016. u kabinet Studentskog zbora od 16 do 17 sati.

Predstavljanje studentskih udruga i aktivnosti za brucoše

Drage brucošice i brucoši, dobro došli na FOI! Kako bismo vam što više olakšali prve studentske dane, u srijedu28. rujna 2016. godine u 18 sati (FOI 1, dvorana 1), Centar za podršku studentima i razvoj karijera će održat kratku prezentaciju tijekom koje će vas informirati o svim važnim aspektima studentskog života na FOI-ju, a ujedno ćete imati mogućnost dobiti odgovore na sva eventualna pitanja.

Stranice